İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

nezoş nereye gittin gıı 2 dakka da

geldım bacım buradayım.. :1hug:

demek hala iyileşmedın he.. çoook geçmiş olsun. bebeğine bulaşmadı dimi. aman dikkat et kuzucuklar çok zor atlatıyolar..

banada bugun misafir gelicekte.. birazdan temızlık felan yapcam.. bıde kek puaça yapiim diyorum.. yerimseniben:1ninca:

bugun gene hamarat hatun olucamm guclubacismile

aleyküm selam canım
tuna paşa nasıl olmuş.
bu arada avea 5 ten 5 eye kısıtlama getirmiş haberin olsun. 2000 dk konuşma artık
hep senin yüzünden zaten :)))

bilgicim seni face aratıyorum ama sende benım gıbı çıkımıyosun sanırım..

kırmızı şapkalı çok cix bi hatun var. oda istanbulda.. diğerlerınınde resımlerı benzemiyo...

birbirimizi nasıl bulucas yhaa boshayallersmile

kızlaaarrrrrr napıyonuz bakem?
nezoş beni de ekle,ama benim eşimin face,benim yok.
msn ye gelsenize 2 dk.

aleyküm selam canım
tuna paşa nasıl olmuş.
bu arada avea 5 ten 5 eye kısıtlama getirmiş haberin olsun. 2000 dk konuşma artık
hep senin yüzünden zaten :)))

anaaaa.. ciddimisin gıı akannehir

hoş 2000 dk az değil CADIARZU

tunanın gene fonda sesi geliyodu.. bıcırıkk annesinee nazlanıyo sanırım.. kucak istiyo paşamızz.. şakkıdı

bilgicim seni face aratıyorum ama sende benım gıbı çıkımıyosun sanırım..

kırmızı şapkalı çok cix bi hatun var. oda istanbulda.. diğerlerınınde resımlerı benzemiyo...

birbirimizi nasıl bulucas yhaa boshayallersmile

bebem birde bilgi okay diye arat bakalım.

bende böle aradığımı bulamıyom sinir oluyom o zaman.
oda çıkmazsa bilgi bayram okay olarak bak cnm

cnm bilgi okay olarak birini buldum ve ekledım..

bebek resmı vardı.. kımızı tacı olan bi bebek..

umarım o sesindir.. ki o değilsen bi ara telden konuşalım ok.. öpüyorum cnm..

iş yapmaya dewam edeyım bugun işim çook

cnm bilgi okay olarak birini buldum ve ekledım..

bebek resmı vardı.. kımızı tacı olan bi bebek..

umarım o sesindir.. ki o değilsen bi ara telden konuşalım ok.. öpüyorum cnm..

iş yapmaya dewam edeyım bugun işim çook

evet canımcım o benim bebem işte
resmi değiştirmiştim unutmuşum
akşam gidince açar kabul ederim cnm
misafirlerin geldi mi??

evet canımcım o benim bebem işte
resmi değiştirmiştim unutmuşum
akşam gidince açar kabul ederim cnm
misafirlerin geldi mi??

CNM MİSAFİRLER AKŞAM GELİCEK..

ŞİMDİLİK DINLENIYOM..

YORULDUM WALLA YAAA..

sen naaptın bıraz daha iyimisin canımm ? olumunekankayizsmile

kızlar nabersınız yahuu ben bugun anama gttımde yoktum evde yazamadım sızlere cok ozledım hemen yaa:))
bılgıcım senı ekledım ceylan ülkü dıye haberın olsun
ozelden msn de yazarım
nezosum sanada atayım sende ekle cıcımm:))

canlarıııııııım hepinize günaydıııııınnnn.
bizim bugün yarım gün 12:15 te cıkıcaz nasipse.
yarında tatil nete giremeyebilirim merak etmeyin.
ceydacım oğlusun nasıl sen beni face demi ekledin canım.akşam baktım ama seni göremedim ekleyenler arasında ???
nezosum seni gördüm çok tatlısın maşallah. senin oğlus nasıl uyandımı bakalım. başladımı tepiklere???
seldusum hele senin oğlanın maşallahı var.Rabbim nazarlardan korusun onu. çok tatlı çok güzel benim kızda gördü akşam senin oğlanın resimlerini eliyle işaret ediyo nasıl gülüyyo bi görsen. beğendi galiba :)))

hepinizi çok öpüyoruuuuuuuuummmm.

gunydın tatlım evet ekledım bn senı bılgı okay değilmi gelınlılı fotom var eşimle beraber ceylan ülkü yazıyo cnm

kızlarrrrr selam
hala kk ya giremiyorum
lara çok iyi tabii bende
en kısa zamanda çözücem problemi öptüm hepinizi
arada face ye girin ben hep açığım

Son düzenleme:
Kızlar herkese iyi günler. Bakıyorum siz en zoru atlatmışsınız. Darısı bizim başımıza inşallahzemuszemus Ben birkaç hafta sonra buca doğum hastanesinde doğum yapacam. şimdiden hazırlığa başladım.eyvahedigeldismile ama çantama ne koycam, ne alcam çok kararsızım. yardımcı olursanız sevinerim. anne için ne gerekiyor? normal doğum yapacam. 2 pijama yeter mı? yoksa biri gecelik olsun mu? kaç gün yatırıyorlar orada? ilgi nasıl? hemşireler yardımcı oluyorlar mı? devamlı Pamir beye gidiyorum, ama herhalde doğuma kimin gireceğini belli değil.. :sinifsinif: cevaplarınız için şimdiden tşk :CüvCüv:

hayrlısı olsun cnm.doğumuna az kaldı demek bn bucaya gttımkntrollere doğum orda yapmadım ama bnce göturceklerınden bırısı gecelık olsun norml oğumda alttan bakıolar sureklı zor olur pıjama sezeryanda olsa zoroluyo bn kndı çantama koyduklarımı yazaym sana

bebek için
bebekbezi,hastane cıkışı,battanıye,mendıl,ıslak mendıl,pamuk,yedk kıyafet,emzik biberon(süthemen gelmıyınce mama verıolar),ana kucağı

anne için
kadın pedi,gecelik 2 tane olsun bırı kırlenebılır,terlık,loğusa tacı,ıç çamaşırı,emzrme sütyeni,havlu,hastaneden çıkarken gyeceğn rahat bışey göturebılırsın,
şarj aletleri,fotoğraf makınası,kolonya,çorap

sanırım bu kadar canım çok fazla seyede gerek yok bnce kullanılmıyor:)

çok tşk. bende onları düşümdüm . demek fazla birşey yok. çantamı hazırlayım de hazır bekleyimbayanssulusmile

Kızlar herkese iyi günler. Bakıyorum siz en zoru atlatmışsınız. Darısı bizim başımıza inşallahzemuszemus Ben birkaç hafta sonra buca doğum hastanesinde doğum yapacam. şimdiden hazırlığa başladım.eyvahedigeldismile ama çantama ne koycam, ne alcam çok kararsızım. yardımcı olursanız sevinerim. anne için ne gerekiyor? normal doğum yapacam. 2 pijama yeter mı? yoksa biri gecelik olsun mu? kaç gün yatırıyorlar orada? ilgi nasıl? hemşireler yardımcı oluyorlar mı? devamlı Pamir beye gidiyorum, ama herhalde doğuma kimin gireceğini belli değil.. :sinifsinif: cevaplarınız için şimdiden tşk :CüvCüv:

canım merhaba geçde olsa hoş geldın aramıza.. vereliniortak

burada kalan tek hemıle benım guclubacismile senınle 2 kişi olduk :lepi:

senn tam olarak kaç haftan var ? bende devamlı bucaya gidiyorum en başından beri.. çokda memnunum..

doğumunla ılgılı paylaşımda bulunmayı unutma olurmu.. yerimseniben

hadi bakalım hayırlı doğumlar.. allah senide sağlıkla sıhatle bebeğine kavuştursun :Saruboceq:

bebek için
bebekbezi,hastane cıkışı,battanıye,mendıl,ıslak mendıl,pamuk,yedk kıyafet,emzik biberon(süthemen gelmıyınce mama verıolar),ana kucağı

anne için
kadın pedi,gecelik 2 tane olsun bırı kırlenebılır,terlık,loğusa tacı,ıç çamaşırı,emzrme sütyeni,havlu,hastaneden çıkarken gyeceğn rahat bışey göturebılırsın,
şarj aletleri,fotoğraf makınası,kolonya,çorap

sanırım bu kadar canım çok fazla seyede gerek yok bnce kullanılmıyor:)

ceydacım paylaşım ıcın tşkr ederımmm opuyorumnanaktan

hepsini not aldım ve aklımda olanlarıda ekleyıp iste yaptım.. hafta sonu bende çantamı hazırlıcamm.. bıraz geç kaldım ama kaydirigubbakcemile3

görüşmek üzre cnm öptüüüm.. yerimseniben

Back