canlarıııııııım hepinize günaydıııııınnnn.
bizim bugün yarım gün 12:15 te cıkıcaz nasipse.
yarında tatil nete giremeyebilirim merak etmeyin.
ceydacım oğlusun nasıl sen beni face demi ekledin canım.akşam baktım ama seni göremedim ekleyenler arasında ???
nezosum seni gördüm çok tatlısın maşallah. senin oğlus nasıl uyandımı bakalım. başladımı tepiklere???
seldusum hele senin oğlanın maşallahı var.Rabbim nazarlardan korusun onu. çok tatlı çok güzel benim kızda gördü akşam senin oğlanın resimlerini eliyle işaret ediyo nasıl gülüyyo bi görsen. beğendi galiba :)))
hepinizi çok öpüyoruuuuuuuuummmm.
canım merhaba geçde olsa hoş geldın aramıza.. vereliniortak
burada kalan tek hemıle benım guclubacismile senınle 2 kişi olduk :lepi:
senn tam olarak kaç haftan var ? bende devamlı bucaya gidiyorum en başından beri.. çokda memnunum..
doğumunla ılgılı paylaşımda bulunmayı unutma olurmu.. yerimseniben
hadi bakalım hayırlı doğumlar.. allah senide sağlıkla sıhatle bebeğine kavuştursun :Saruboceq:
kızlarr gunydınnn naslsnzz?nezaht bılgı selda yeldaa nerelerdesnz..
bu arda nezahtcmfaceden grdum eşinle cok yakışıosnz maşallahh
bılgıyı göremedm ekleyemedıgttıbeni
kaydirigubbakcemile5 evet canım biz kaldık. benim bugün 36+ 2 , ama ultrasona göre bebek 38-39 gösteriyor. ve bana kalırsa biz dünyaya erken geleceğiz.. şimdiden çok sancim var. doktor normal diyor , beklecez. haftaya çarşamba , yada perşembe yeni kontrole gidelim bakalım ne decek. inşalla bayrama kadar doğum yaparım. bayrama kalmak istemem..sositososito ama tabiki kızım nasıl isterse böyle olur. senin normal doğum mı ? ağrın var mı?
ben eklıyorumda o kabul edemedı bı turlu:)))
demek son hazrlıklar hee eksık tamamlayın bakalımm
doğunca daha cok alınıyo yaa ben neredeyse her hafta bışeyler alıorumm kuçuluolar hemenn
günaydın bilgicim çok teşekkur ederım senın prensesınde maşallahıvar hanii:))
ya aslında koymak ıstıyorum daha cok resım ama nazar değer dıye korkuyorum yoksa bılgısayarda 300 tane resım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?