İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

nezahatçim bizde yokda asağıda annemlerde var.

ama girmemeyi tercih ediyorum canım

ev işi temizlik falan.

kızla oynuyoruz geziyoruz. öyle işte canımm.

günaydın kızlar,hepinize iyi haftalar,
Ceydacım,Bilgicim geçmiş olsun canlar,dikkat edin kendinize dicm ama olmuyorki,havalardanmı,salgınmı nedir,herkes hasta,e hal böyle olunca da hasta olmak kaçınılmaz oluyo sanırım:((
benim de oğluşum hasta oldu yaa,sanırım midesini üşüttü,nasıl olduysa anlamadm,karnı şiş,hep ağlıyo,bağırıyo,bütün gün kucakta geziyoruz,hiç uyumuyo,geceleri de çok geç uyuyup,hiç durmadan kalkıyo,okadar zorki anlatamam,bende regl oldm ama felaketim bütün vücudum ağrıyo,acayip sancım var,dinlenemiyorum da,kolum kalkmıyo yaa:(
bide cuma sağlık ocağına gittik kontrole,az kilo almş bebişim,400 grm sadece ek olarak aptamil ver dedi
aldk ama bizimki bireronu kesinlikle almıyo,hiç sevmiyo,kaşıkla veriyorum su gibi şeyi onu da çıkartıp duruyo,yüzüme bakıp bakıp ağlıyo emmek istiyorm der gibi:( çok üzülüyorum yaa,inş.gelir sütüm bol bol.
sevemiyo başka şeyleri Tuna temelli zayıflarsa diye korkuyorum,canım sıkkın anlıcağınız.
sabah sabah amma da yazdm,kusura bakmayın kızlar yaa,napayım dertleşmek istedim.

öpüyorum hepinizi...dekndinize ve kuzucuklara da iyi bakın.

Ceydacım,Bilgicim geçmiş olsun canlar,dikkat edin kendinize dicm ama olmuyorki,havalardanmı,salgınmı nedir,herkes hasta,e hal böyle olunca da hasta olmak kaçınılmaz oluyo sanırım:((
benim de oğluşum hasta oldu yaa,sanırım midesini üşüttü,nasıl olduysa anlamadm,karnı şiş,hep ağlıyo,bağırıyo,bütün gün kucakta geziyoruz,hiç uyumuyo,geceleri de çok geç uyuyup,hiç durmadan kalkıyo,okadar zorki anlatamam,bende regl oldm ama felaketim bütün vücudum ağrıyo,acayip sancım var,dinlenemiyorum da,kolum kalkmıyo yaa:(
bide cuma sağlık ocağına gittik kontrole,az kilo almş bebişim,400 grm sadece ek olarak aptamil ver dedi
aldk ama bizimki bireronu kesinlikle almıyo,hiç sevmiyo,kaşıkla veriyorum su gibi şeyi onu da çıkartıp duruyo,yüzüme bakıp bakıp ağlıyo emmek istiyorm der gibi:( çok üzülüyorum yaa,inş.gelir sütüm bol bol.
sevemiyo başka şeyleri Tuna temelli zayıflarsa diye korkuyorum,canım sıkkın anlıcağınız.
sabah sabah amma da yazdm,kusura bakmayın kızlar yaa,napayım dertleşmek istedim.

canım benım üzülmeee :teselli:

kıyamam ben sana... yanlış bılmıyosam üzüntüde süt gelmesıne engelmış. sıkma canını. inşallah kısa sürede düzelir.. bu konuda hıc tecrubem olmadığı için bişiyde söyliyemiyom..

müsait oldugunda çağrı at arayım seni tamam mı? merak ettim şimdi.. sesini bi duyayım canımm :1hug:

üzülme canım tunacık iyi olucak a.s.

ceydacım,bilgicim geçmiş olsun canlar,dikkat edin kendinize dicm ama olmuyorki,havalardanmı,salgınmı nedir,herkes hasta,e hal böyle olunca da hasta olmak kaçınılmaz oluyo sanırım:((
Sevemiyo başka şeyleri tuna temelli zayıflarsa diye korkuyorum,canım sıkkın anlıcağınız.
Sabah sabah amma da yazdm,kusura bakmayın kızlar yaa,napayım dertleşmek istedim.

cnm çok çok geçmiş olsun
rezene iç bol bol ben onun çok faydasını görmüştüm.
Tuna da diş falan çıkaracak olmasın kimisi 3 aylıkken çıkarırmış.
Evinde varsa tuna ya da kaynat ıhlamur papatya çok azda şeker koy içine iyi gelir.
Mide üşütmesine.
Gerçi ecrin yürüyene kadar hep kusmuştu ne yerse yesin 10 dakika sonra çıkarırdı yavrum.

Sen kendine de dikkat et sen üşüttüysen ona da geçer.
Rabbim şifa versin inşallah canım.

saolun canlar,valla canım o denli sıkkın yani,neye üzüleceğimi şaştım ALlah beterinden korusun.
içiyorum rezene canım da,zaten iştahı da yok,valla Bilgicim dediğin gibi diş de çıkarabilir gibi geldi bize,çünkü çok sinirli görsen bi,bi hışım ellerini yiyo,elime denk gelse hemen ağzına sokuyo,annem diş etleri de sertleşmiş dedi bilmiyorum artık hayırlısı canım benim.Allah yardımcısı kuzumun cümlesininkiyle.

Nezoşum müsait olduğum zaman çaldırırım canım benim.diyorum ya Tuna hiç durmuyo,halimi bi görsen varya,ne kendime bakabiliyorum,ne evime darmadağınık durumdayım,bu günler de geçecek inş.

bide yarın spiral taktırmak için bucaya gidelim diyorduk,onda da kararsızım ama taktırmam da gerekiyo,en azından denemem lazım biz başka türlü korunmayı beceremiyoruz.gidersem bucaya bebişi de gösterelim bi dra.bakalım ne dicek.

korkuyorum yaa şans dileyin bana kızlar,ne zormuş kadın olmak:(

saolun canlar,valla canım o denli sıkkın yani,neye üzüleceğimi şaştım ALlah beterinden korusun.
içiyorum rezene canım da,zaten iştahı da yok,valla Bilgicim dediğin gibi diş de çıkarabilir gibi geldi bize,çünkü çok sinirli görsen bi,bi hışım ellerini yiyo,elime denk gelse hemen ağzına sokuyo,annem diş etleri de sertleşmiş dedi bilmiyorum artık hayırlısı canım benim.Allah yardımcısı kuzumun cümlesininkiyle.

Nezoşum müsait olduğum zaman çaldırırım canım benim.diyorum ya Tuna hiç durmuyo,halimi bi görsen varya,ne kendime bakabiliyorum,ne evime darmadağınık durumdayım,bu günler de geçecek inş.

bide yarın spiral taktırmak için bucaya gidelim diyorduk,onda da kararsızım ama taktırmam da gerekiyo,en azından denemem lazım biz başka türlü korunmayı beceremiyoruz.gidersem bucaya bebişi de gösterelim bi dra.bakalım ne dicek.

korkuyorum yaa şans dileyin bana kızlar,ne zormuş kadın olmak:(

cnm tuna nasıl oldu umarım biraz daha iyicedir.
spiral yerine ilaç neden kullanmıyosun canım ve ya eşin koruunsun
spiral kullananlardan çok şikayet duymuştum ondan diyorum
tabi bunun yanında memnun olanlarda var. bünye meselesi yani.
neyse canım sen kullanacaksın sen karar ver.
tuna yı da öp bizim yerimize seldacım...

cnm tuna nasıl oldu umarım biraz daha iyicedir.
spiral yerine ilaç neden kullanmıyosun canım ve ya eşin koruunsun
spiral kullananlardan çok şikayet duymuştum ondan diyorum
tabi bunun yanında memnun olanlarda var. bünye meselesi yani.
neyse canım sen kullanacaksın sen karar ver.
tuna yı da öp bizim yerimize seldacım...

canım biraz iyi,biraz huysuz idare eder modda,daha iyi olacak inş.teyzesi.
yaa ben ilk evlenmeden önce kullanmaya başlamıştm,evlenince de devam ettim 2 ay kadar hapa toplam 4 ayda baya bi kilo aldm o sebepten dolayı
kendimiz de pek beceremedk ayıptır söylemesi,sözüm ona korunuyorduk Tuna oldu.
o yüzden spirali bi deneyelim dedik,çok korkuyorm ve hala gerl gitteyim,bakalım artık nasip.
öptüm bile teyzesi,bizde sizi öptük....

seldacım spirali sen bı dene bakalım.. eğer memnun kalırsan bızde fikir sahibi olmuş oluruz... ileride bende düşünüyorum.. hele bı doğum geçsin..

sağlıcakla kal canım... opuyorumnanaktan

akşam olunca kızlar yok oluyosunuz...

tabii bi ben kaldım bebeksiz rahatt kaydirigubbakcemile3

benımde son rahat günlerim sanki... akannehir

akşam olunca kızlar yok oluyosunuz...

tabii bi ben kaldım bebeksiz rahatt kaydirigubbakcemile3

benımde son rahat günlerim sanki... akannehir

günnaydıııııııın cnm.

aynen seninde dediiğin gibi son 15-20 gün ondan sonra görcez senide :)))

günnaydıııııııın cnm.

aynen seninde dediiğin gibi son 15-20 gün ondan sonra görcez senide :)))

gunydn bilgicimm

nasılsın canım.. kızında iyidir umarım..

hayırlı ve güzel haftalar diliyorum...

dediğin gibi son gunlerım.. tadını çıkarıyorum.. bol bol uyumak gibi kaydirigubbakcemile3

gunydn bilgicimm

nasılsın canım.. kızında iyidir umarım..

hayırlı ve güzel haftalar diliyorum...

dediğin gibi son gunlerım.. tadını çıkarıyorum.. bol bol uyumak gibi kaydirigubbakcemile3

sağol canım sen ve oğlusun nasıl
biz Rabbim'e şükürler olsun iyiyiz.
çalışıyorum bende napayım.
hamilelerin duası kabul olurmuş canım
nolur benim için dua et bilgi yi işten çıkarsınlar diye
çalışmak istemiyorum yaa evde olmak ailemin yanında olmak istiyorum :((
yine psikopata bağladım kendimi ..........................

gunydın kızlaarrrrr nndeıyıyım yaa banada sorunnnolumunekankayizsmile
bugun oğluşumun kntrolu vrdı çok sukur herseyyolnda kılosu faln çok ıyı şükürler olsn sızlr naslsnz
bebışler nasıl
nezoş hamışlık nasl..varmı kaslma ağrı flan

gunydın kızlaarrrrr nndeıyıyım yaa banada sorunnnolumunekankayizsmile
bugun oğluşumun kntrolu vrdı çok sukur herseyyolnda kılosu faln çok ıyı şükürler olsn sızlr naslsnz
bebışler nasıl
nezoş hamışlık nasl..varmı kaslma ağrı flan

ceydacım gunaydın cnm nasılsın ? olumunekankayizsmile

oğluşuna maşallah diyelimm :nazar: her zaman gelişimi güzel olur ınşallahh..

nasıl oldun iyimisin ? geçtimi hastalığın... ben iyileştim dipcik gibi oldumm zemuszemus

benim oğluşuma gelince sürekli aşağıya baskı yapıyo.. inceden inceden sızılıyoo.. bende bu hafta sonu gibi ağdaya gideyim diyorum.. ee artık hazır olmak gerek değil mi eyvahedigeldismile

çook şükür 37. haftaya geldimm.. son gunler artık dimi kızlarr :utangac:

sağol canım sen ve oğlusun nasıl
biz Rabbim'e şükürler olsun iyiyiz.
çalışıyorum bende napayım.
hamilelerin duası kabul olurmuş canım
nolur benim için dua et bilgi yi işten çıkarsınlar diye
çalışmak istemiyorum yaa evde olmak ailemin yanında olmak istiyorum :((
yine psikopata bağladım kendimi ..........................

bilgicimm canımmm hayırdır kuzumm ?? :teselli:

işyerinde sorunmu yaşıyosun.. yani işlerle ilgili.. yoksa kızının ve evinin hasretimi bu?

işten çıkman için değil ama hayırlı ne ise o olsun die dua edebilirim.. evde olmanında pisikolojisi çook iç açıcı değil bunu unutma... :hulya:
hele muhasebecilik yapıpda birden pasifleşmek zor olur senin içinde.. zaten kış geldi.. evde bunalım günleri başlıyoo.. :1shok:

zaten işyerin seni istemeseydi hamile kaldığında yollardı.. dmek ki çook sefiyolar seni yerimseniben

bilgicimm canımmm hayırdır kuzumm ?? :teselli:

işyerinde sorunmu yaşıyosun.. yani işlerle ilgili.. yoksa kızının ve evinin hasretimi bu?

işten çıkman için değil ama hayırlı ne ise o olsun die dua edebilirim.. evde olmanında pisikolojisi çook iç açıcı değil bunu unutma... :hulya:
hele muhasebecilik yapıpda birden pasifleşmek zor olur senin içinde.. zaten kış geldi.. evde bunalım günleri başlıyoo.. :1shok:

zaten işyerin seni istemeseydi hamile kaldığında yollardı.. dmek ki çook sefiyolar seni yerimseniben

doğru söylüyon cnm
geçendede senle konusmustuk biz demii gıı
bak o zaman söylediklerin aklıma geldi canımm.
ne bilem bazen böle daralıyom iştee
ablanınkier napıyo ne kadar oldu onlar şimdi canım..

doğru söylüyon cnm
geçendede senle konusmustuk biz demii gıı
bak o zaman söylediklerin aklıma geldi canımm.
ne bilem bazen böle daralıyom iştee
ablanınkier napıyo ne kadar oldu onlar şimdi canım..

evet uzun uzun konuşmuştuk.. ki ne zaman ıstersen konuşuruz.. bu sana iyi geliyorsa her zaman her konuda dertlerimizi paylaşabiliriz.. 3 günlük dünyada değmez canını sıkmaya bayanssulusmile

canım ablamınkileri hiiiç sorma... felaketlerrr.. çook fırlamalarr sırnaşık şey sırnaşık şey
bi görsen hayran kalırsın.. çokda sıcak kanlılar.. anlatmakla bıtmezler.. yerım ben onları yaaa.. 2 haftadır göremedim bak hasretım depreştii senağlama
geçtiğimiz haziran doğum günleriydi. 1,5 yaşlarına yaklaşıyolar..

artık benım bebek olunca 3ü birden saldırırlar.. hele bi bebek die severlersee kaydirigubbakcemile3
ayy ayyy teyzeleri yer ısırır mıncıklar onlarıı :sm_cool:

bnde 37.hftada gtmştım nezahtcm gt sen ağdya artık ne olacağı bellıolmaz
bıde bakıon senınkıde benımkı gbı doğmak bılmıomukaydirigubbakcemile3

bnde 37.hftada gtmştım nezahtcm gt sen ağdya artık ne olacağı bellıolmaz
bıde bakıon senınkıde benımkı gbı doğmak bılmıomukaydirigubbakcemile3

canım yaa çok kararsızım eğer şimdi yaptırırsam doğumumda geç olursa yeniden ufak ufak çıkıcam eeee aldıramamda... :bbo:

ama olaki sancım tutdu erken doğurmam gerekirsede... yandım demektir.. şimdi orman çocuğu gibiyimm kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey

şu 37. haftada bitsinde öle aldıraım bareee şakkıdı

benım tüyler allaha emanet -tatlicadiarzu-

Back