İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

evet biliyorum doktorumda söyledi bu aralar hareketlerine dikkat et dedi
allahtan benim kızımkarnımı her okşadığımda bana tepki veriyor
ah bi çıksada öpsem koklasam artık yaaaaaa

az kaldı canım Allah'ın izniyle çok az kaldı hemde.
son günlerin tadını çıkar inan ben çok özlüyorum hamilelik günlerimi karnımdaki hareketlerini.
bol bol fotoğraf cektir. ben su an bakıyorumda duba gibiymişim. gerçi su anda pek farkım yokta :))) 22 kilo aldım ben 9 ay boyunca 15 kilosu falan gitti ama hala 10 kiloya yakın fazlam var.

benimki de öyle tatlım bi görsen ya maşallahı var Rabbim nazarlardan korusun.
yeni yeni yürümeye başladı. anne baba dede anane gibi kelimelerede başladı Allah'ın izniyle.
az önce annemle konuştum kız napıyo diye aradım. bana dediki annem.
az önce uyuttum bende gireyim bi duş alayım dedim. duştan cıkarken bi baktım diyo banyonun kapısının önünde oturuyo seninki diyo
ne güldüm yaa.

sen çalışıyosun sanırım.. ablamda çalışıyo.. akşamaları buluşmaları çok guzel oluyoo bı görsen öpüşüp koklaşıyolar... kaydirigubbakcemile2

sen çalışıyosun sanırım.. ablamda çalışıyo.. akşamaları buluşmaları çok guzel oluyoo bı görsen öpüşüp koklaşıyolar... kaydirigubbakcemile2

evet canım calışıyorum malesef. kızıma annem bakıyo.
öyle korkuyorum ki beni değilde annemi anne bilmesinden.
ablanınkiler nasıl onlara kim bakıyo.
gerçi benim ki beni gördüğünde anne diyo ama. öyle gelip üstüme falan atlamıyo akşamları beni gördüğünde. gerçi daha aklı ermiyodur ama.
işte böyle tereddütlerim var benimde her çalısan anne gibi.
ablan ne zaman başladı calışmaya bebekler ne kadarlıktı biraz anlatırmısın nezahatcim onları bana

son günlerin tadını çıkar inan ben çok özlüyorum hamilelik günlerimi karnımdaki hareketlerini.
bol bol fotoğraf cektir. ben su an bakıyorumda duba gibiymişim. gerçi su anda pek farkım yokta :))) 22 kilo aldım ben 9 ay boyunca 15 kilosu falan gitti ama hala 10 kiloya yakın fazlam var.

canım yaa demek 22 kilo aldın boshayallersmile üzülme alınan kilolar veriliyo.. bizim tanıdığımız birisi 27 kilo almıştı.. inanmıcan ama aldığı tüm kiloları verdi fazlası ile.. bırazcıkta dıkkat ettıkten sonra düzeliyo. benım ablam 3üz doğurmasına rağmen vücudu toparlandı.. tabii 3 çocukda yoruyo insanı.. :bbo:
şimdi bacım dipcik gibi maşallahh yerimseniben

bilgicim ablam normal doğum yapanlar gibi izin kullandı.. doğumdan sonra verilen resmii izin bitince başladı.. bizim kendi annemiz uzakta olduğu için o tek bebek bakıyo. erkek olan annemizde kalıyo. 2 kızada alt katta kayınvalidesi var gündüzleri o bakıyo. ablam işten gelince 2 kızı alıp sabaha kadar bakıyo. hafta içi sıksık oğlunu görmeye gidiyo.. hafta sonlarını kızlarıda alıp oğlunun yanında yani annesinin yanında geçiriyo.

ama 1 hafta evvel kayınvalidesi hacca gitti. 3üzlerin hepsine kendi annemiz bakıyo. ablam işten çıkınca gidip annemızde kalıyo. bu arada evinin işini yemeğini vs.. kendisi yapıyo..

bebeklerin annesine olan tepkisine gelince, anne ve büyükanneleri ayırt ediyolar. anneyi biliyolar ve özlüyolar. eve geldiğince 3ü birden alkış yapıp sevınıyolar :sinifsinif: bu beni çok etkiliyo tabii..

genel anlamda görüşlerimi sorarsan çalışan anne olunca çocuk çok görmediği için anneyi kıymetli bilip onu seviyo.. özlemeyi öğreniyo.. anneyle fazla yüzgöz olamadığı için vaktini sevmekle geçiriyo..

anne tarafındada özlem var ama çalışmış olmak gün içinde çocuk ağlaması duymamak başka insanlarla diyolog kurmak anneyi dinç tutuyo.. bence çalışmak hem maddi hemde manevi anlamda anne ve çocuğu olumlu etkiliyo... özlemek dışında tabii boshayallersmile

bilgicim ablam normal doğum yapanlar gibi izin kullandı.. doğumdan sonra verilen resmii izin bitince başladı.. bizim kendi annemiz uzakta olduğu için o tek bebek bakıyo. erkek olan annemizde kalıyo. 2 kızada alt katta kayınvalidesi var gündüzleri o bakıyo. ablam işten gelince 2 kızı alıp sabaha kadar bakıyo. hafta içi sıksık oğlunu görmeye gidiyo.. hafta sonlarını kızlarıda alıp oğlunun yanında yani annesinin yanında geçiriyo.

ama 1 hafta evvel kayınvalidesi hacca gitti. 3üzlerin hepsine kendi annemiz bakıyo. ablam işten çıkınca gidip annemızde kalıyo. bu arada evinin işini yemeğini vs.. kendisi yapıyo..

bebeklerin annesine olan tepkisine gelince, anne ve büyükanneleri ayırt ediyolar. anneyi biliyolar ve özlüyolar. eve geldiğince 3ü birden alkış yapıp sevınıyolar :sinifsinif: bu beni çok etkiliyo tabii..

genel anlamda görüşlerimi sorarsan çalışan anne olunca çocuk çok görmediği için anneyi kıymetli bilip onu seviyo.. özlemeyi öğreniyo.. anneyle fazla yüzgöz olamadığı için vaktini sevmekle geçiriyo..

anne tarafındada özlem var ama çalışmış olmak gün içinde çocuk ağlaması duymamak başka insanlarla diyolog kurmak anneyi dinç tutuyo.. bence çalışmak hem maddi hemde manevi anlamda anne ve çocuğu olumlu etkiliyo... özlemek dışında tabii boshayallersmile

cnm benim bu yazdıkların o kadar iyi geldi ki bana anlatamam.
inan içimi çok rahatlattın. belki de ben çok fazla büyütüyorum bu çalışma meselesini.
bu arada benim annem bi tanesine zor bakıyo.
yazık ya annen nasıl başa çıkıyo 3 tanesi ile maşallah.
ablan ne iş yapıyo bu arada.
ben özel bi firmada muhasebe de çalışıyorum

cnm benim bu yazdıkların o kadar iyi geldi ki bana anlatamam.
inan içimi çok rahatlattın. belki de ben çok fazla büyütüyorum bu çalışma meselesini.
bu arada benim annem bi tanesine zor bakıyo.
yazık ya annen nasıl başa çıkıyo 3 tanesi ile maşallah.
ablan ne iş yapıyo bu arada.
ben özel bi firmada muhasebe de çalışıyorum

cnm ablamda aynı senın gibi özel bi firmada ön muh. bölümünde.. yani onunda işleri çok yoğun gün içinde konuşmak bile zor oluyo.. kendine her anlamda cesaret ver. senden daha zor durumda olanlar olacağını hiç unutma.. çalışmak senin içinde iyi bence. sadece evde oturup bebek baksan ister istemez sıkılıp bunalcan işi unutup pasifleşcen. bu seni dahada kötü etkiler.. sabır de canım gittiği yere kadar çalış.. allah sizede güç kuvvet versin.. evledının geleceği için çalıştığını günü geldiğinde anlıyacaklardır.. tıpkı hamile kaldığımızda, bizlerin annelerimize daha bi hayran kalmış olmamız gibi :utangac:

3 bebeğe bakmak gerçekten çok zor.. Evladın için sınırsız ve karşılıksız iyilikler yapmak... annelik böyle bişey olsa gerek olumunekankayizsmile

cnm ablamda aynı senın gibi özel bi firmada ön muh. bölümünde.. yani onunda işleri çok yoğun gün içinde konuşmak bile zor oluyo.. kendine her anlamda cesaret ver. senden daha zor durumda olanlar olacağını hiç unutma.. çalışmak senin içinde iyi bence. sadece evde oturup bebek baksan ister istemez sıkılıp bunalcan işi unutup pasifleşcen. bu seni dahada kötü etkiler.. sabır de canım gittiği yere kadar çalış.. allah sizede güç kuvvet versin.. evledının geleceği için çalıştığını günü geldiğinde anlıyacaklardır.. tıpkı hamile kaldığımızda, bizlerin annelerimize daha bi hayran kalmış olmamız gibi :utangac:

3 bebeğe bakmak gerçekten çok zor.. Evladın için sınırsız ve karşılıksız iyilikler yapmak... annelik böyle bişey olsa gerek olumunekankayizsmile

seninle konuşamak çok ama çoooooooook iyi geldi canımcım çok sağol.
tahir beye ne zaman gideceksin nasipse.

seninle konuşamak çok ama çoooooooook iyi geldi canımcım çok sağol.
tahir beye ne zaman gideceksin nasipse.

inan bana her dakika düşündüğüm şey bu.. tahir by.e gitmeden evvel bı karar vermem gerek.. normalde çok kararsız bı ınsanım. iş doğum olunca iyice panık oldum fisfisfis

şöyle bi durum var senlede paylaşayım benım eşim kendı işini yapıyo. yani işini ve saatini kendisi ayarlıyo. işini ertelediği günler kendi kazancından gidiyo. benım doğumum kurban bayramına denk gelıcek. 9 gunluk bı tatıl var. bu tatili kullanıp sezeryen yaptırsak dıyorum. bu süre zarfında eşim bana bakar. hem işide aksamaz. zira bana bakacak kimse olmayacak. malum annemde 3 bebek onun gelmesi imkansız. kayınannem çalışıyo oda izin alamıyomuş. yanı bu tatili değe4rlendırmek farz oldu gibi..

kendımı ıkna etmeye çalışıyom. doğum korkusuda var. karma karışık duygular içindeyim. :bbo:

sence nasıl ? mantıklımı bunu yapmamız.. ? ve sezeyen olursam 9 gun yeter mi ? fikirlerini paylaşırsan sevinirim.. a.s.

bende şuan itibariyle 19 kilo aldım doğuma kadar 20 olur belkide geçer
55 kilo ile hamie kaldım ben ski resimlerime bakıp iç çekiyorum şimdi
bakalım ben doğumdan sonra ne kadar vericem
inşallah eski kiloma geri dönebilirim

inan bana her dakika düşündüğüm şey bu.. tahir by.e gitmeden evvel bı karar vermem gerek.. normalde çok kararsız bı ınsanım. iş doğum olunca iyice panık oldum fisfisfis

şöyle bi durum var senlede paylaşayım benım eşim kendı işini yapıyo. yani işini ve saatini kendisi ayarlıyo. işini ertelediği günler kendi kazancından gidiyo. benım doğumum kurban bayramına denk gelıcek. 9 gunluk bı tatıl var. bu tatili kullanıp sezeryen yaptırsak dıyorum. bu süre zarfında eşim bana bakar. hem işide aksamaz. zira bana bakacak kimse olmayacak. malum annemde 3 bebek onun gelmesi imkansız. kayınannem çalışıyo oda izin alamıyomuş. yanı bu tatili değe4rlendırmek farz oldu gibi..

kendımı ıkna etmeye çalışıyom. doğum korkusuda var. karma karışık duygular içindeyim. :bbo:

sence nasıl ? mantıklımı bunu yapmamız.. ? ve sezeyen olursam 9 gun yeter mi ? fikirlerini paylaşırsan sevinirim.. a.s.

cnm benim sezeryenda ayağa kalkmak için 3-4 gün bile yeter.
tabi ufak tefek ağrıların oluyo.
bencede düşündüğün mantıklı 15 kasım pzt. arife sen 13 kasım cuma günü RAbbim nasip edrse 38+4 günlük oluyosun yani o hafta yapabilirsin doğumu.
ben 38+3 te olmuştum.
bu durumu istersen tahir beylede paylaş.
gerçi tahir bey o hafta almayabilir. 39 dolmasını bekleyebilir ama öyle yaparsada senin 39. hafta bayramda doluyo.
of nezahat gerçekten zor bi durum içindesin canım.
Rabbim yardımcın olsun.
şöyle söyleyim ben sezeryan oldum 4. günü ecrini hastaneye yatırmak zorunda kaldık.
sarılıktan dolayı 3 gece 4 gün kaldı hastanede.
ben o ameliyatlı halimle sabah 10 da hastaneye bi gidiyodum gece saat 10 a kadar.
yani düşün sezeryanın 4. günü ben sokaklarda hastane köşelerindeydim.
bu arada sarılık demişken benden sana bi tavsiye eczanelerde sewrum suyu satılıyo yeni doğan sarılık içn dersen verirler.
bebeğine doğar doğmaz bu sudan çay kaşıgı ile ver ara ara.
ben vermediğim için çok pişman oldum.
doktorlara kalsa su bile vermeyin diyolar ama ben kesinlikle vermeni öneririm canım.

cnm benim sezeryenda ayağa kalkmak için 3-4 gün bile yeter.
tabi ufak tefek ağrıların oluyo.
bencede düşündüğün mantıklı 15 kasım pzt. arife sen 13 kasım cuma günü RAbbim nasip edrse 38+4 günlük oluyosun yani o hafta yapabilirsin doğumu.
ben 38+3 te olmuştum.
bu durumu istersen tahir beylede paylaş.
gerçi tahir bey o hafta almayabilir. 39 dolmasını bekleyebilir ama öyle yaparsada senin 39. hafta bayramda doluyo.
of nezahat gerçekten zor bi durum içindesin canım.
Rabbim yardımcın olsun.
şöyle söyleyim ben sezeryan oldum 4. günü ecrini hastaneye yatırmak zorunda kaldık.
sarılıktan dolayı 3 gece 4 gün kaldı hastanede.
ben o ameliyatlı halimle sabah 10 da hastaneye bi gidiyodum gece saat 10 a kadar.
yani düşün sezeryanın 4. günü ben sokaklarda hastane köşelerindeydim.
bu arada sarılık demişken benden sana bi tavsiye eczanelerde sewrum suyu satılıyo yeni doğan sarılık içn dersen verirler.
bebeğine doğar doğmaz bu sudan çay kaşıgı ile ver ara ara.
ben vermediğim için çok pişman oldum.
doktorlara kalsa su bile vermeyin diyolar ama ben kesinlikle vermeni öneririm canım.

canımsın benım.. opuyorumnanaktan

düşüncelerini paylaştığın için çok tşkkür.. dediğin gibi beni en güzel tahir by aydınlatacak bu konuda.. o gün bebeğin kilosu ve gelişimine göre karar verir sanırım. evde düşünmekle olmuyo gidip danışmam gerek bianevvel.. boshayallersmile

sarılık için yaptığın uyarıyı dikkata alıcam. hatta eczaneye ındığımda alayım. bulunsun evde. yerimseniben

canım ben şimdi çıkıyorum. komşu kahveye çağırdı.. evde olmanın zorlukları işte komşu gezmeleri malumm.. yapcak bişiy yok sırnaşık şey

iş hayatımı çok özledım yaa sengözlerimebaksanab

görüşmek üzre canımm opuyorumnanaktan :3:

görüşürüz bitanem afiyet bal şeker olsun sana.
tahir beye gidersen çok selamımı söyle.
biliyon ismim bilgi.
heparin kullandıgımı falan söylersen hatırlar mutlaka.
gerçi isimdende hatırlar doktorcugum.
hadi çok öptüm seni. Allah'a emanet ol canım..

nezehatcim iyi hesap yap eğer bayram tatili 39+ olmuyorsan boşuboşuna gitme tahir beye almıyo canım
benim önümüzdeki hafta 38+ olacak
tahir bey 38+ otuzdokuzuncu hafta oluyo siz 39+ diyorsunuz kırkıncı haftaya girmiş oluyorum geç oluyo dedim hayır dedi
tahir beyde sezeryan olanlar iyi bilir kesinlikle almıyo
bayram tatili bakacak kimse yok gibi şeylere hayatta aldırış etmez
her gittiğimde kararın aynı mı diye soruyo bana fikrimi değiştirebilse normal doğurtacak beni inan
adam herşey zamanında ve olması gerektiği gibi olsun diye çabalıyo başka bi derdi yok yani
benim döktüğüm dilleri bir bilsen ama nafile
39+1,2,3,4,5,6, olur ama 38+6 bile olmuyo

nezehatcim iyi hesap yap eğer bayram tatili 39+ olmuyorsan boşuboşuna gitme tahir beye almıyo canım
benim önümüzdeki hafta 38+ olacak
tahir bey 38+ otuzdokuzuncu hafta oluyo siz 39+ diyorsunuz kırkıncı haftaya girmiş oluyorum geç oluyo dedim hayır dedi
tahir beyde sezeryan olanlar iyi bilir kesinlikle almıyo
bayram tatili bakacak kimse yok gibi şeylere hayatta aldırış etmez
her gittiğimde kararın aynı mı diye soruyo bana fikrimi değiştirebilse normal doğurtacak beni inan
adam herşey zamanında ve olması gerektiği gibi olsun diye çabalıyo başka bi derdi yok yani
benim döktüğüm dilleri bir bilsen ama nafile
39+1,2,3,4,5,6, olur ama 38+6 bile olmuyo

HADİ YAAAA mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

merhaba kızlar hastane araştırırken burda size rastladım.tahir bey dediğiniz buca kadın doğum hastanesi doktorumu ? ve ben şu anda çeşmedeyim ve burdakidevlet hastanesine gidiyorum ama bucanın iyi olduğunu duydum doğumu orda yaptırmayı düşünüyorum yalnız şimdiden başlamalı mıyım yoksa son bir ay görünsem yeterli olur mu ?

merhaba kızlar hastane araştırırken burda size rastladım.tahir bey dediğiniz buca kadın doğum hastanesi doktorumu ? ve ben şu anda çeşmedeyim ve burdakidevlet hastanesine gidiyorum ama bucanın iyi olduğunu duydum doğumu orda yaptırmayı düşünüyorum yalnız şimdiden başlamalı mıyım yoksa son bir ay görünsem yeterli olur mu ?

merhaba cnm aramıza hoş geldın. tahır by buca kadın doğumun doktoru. şirinyerde özel muaynehanesi var. ilk aykarda giden arkadaşlarda var son aylarda başlayanlarda..

benım doğumuma nerdeyse 1 ay kaldı. bu zamana kadar 1 kez gittim. şimdi bu aralar tekrar gidip doğumuma girmasi için konuşucam.

sende doktorla konuşup nasıl olucağını sorarsan kendisi seni bilgilendirir. bu arada tahir by çok iyi bir doktor.. pişmanlık yaşamazsın..

cnm sana hayırlı doğumlar diliyorum opuyorumnanaktan

KIZLAR HERKESE GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIN.. :3:
zemuszemus
pelin, selda, yelda, gulsen, ceyda, bilgi

hepinize iyi hafta sonları diliyorum.. opuyorumnanaktan

gunaydınn nezahatcım keyfın yerınde anlaşılan Allah bozmasın:) selda nerelerde yaa gırmıo galıba nete hıçç merak ettımyanii.
sız nasılsnz kızlar gulsende yok artık oda grmıyoo:((
bı göremedıksu gulsenın bebişini

gunaydınn nezahatcım keyfın yerınde anlaşılan Allah bozmasın:) selda nerelerde yaa gırmıo galıba nete hıçç merak ettımyanii.
sız nasılsnz kızlar gulsende yok artık oda grmıyoo:((
bı göremedıksu gulsenın bebişini

ceydacım aslında bazı konular var çook canım sıkkın.. umursamamaya çalışıyorum.. içime atıyorum.. bebeğimin ve kendi sağlığıma şükredip oturuyorum.. :1closedeyes:

umarım sen iyisindir canım. oğluşunda iyidir inşallah.. kocaman öpüyorum canımm opuyorumnanaktan

Back