inan bana her dakika düşündüğüm şey bu.. tahir by.e gitmeden evvel bı karar vermem gerek.. normalde çok kararsız bı ınsanım. iş doğum olunca iyice panık oldum fisfisfis
şöyle bi durum var senlede paylaşayım benım eşim kendı işini yapıyo. yani işini ve saatini kendisi ayarlıyo. işini ertelediği günler kendi kazancından gidiyo. benım doğumum kurban bayramına denk gelıcek. 9 gunluk bı tatıl var. bu tatili kullanıp sezeryen yaptırsak dıyorum. bu süre zarfında eşim bana bakar. hem işide aksamaz. zira bana bakacak kimse olmayacak. malum annemde 3 bebek onun gelmesi imkansız. kayınannem çalışıyo oda izin alamıyomuş. yanı bu tatili değe4rlendırmek farz oldu gibi..
kendımı ıkna etmeye çalışıyom. doğum korkusuda var. karma karışık duygular içindeyim. :bbo:
sence nasıl ? mantıklımı bunu yapmamız.. ? ve sezeyen olursam 9 gun yeter mi ? fikirlerini paylaşırsan sevinirim.. a.s.
cnm benim sezeryenda ayağa kalkmak için 3-4 gün bile yeter.
tabi ufak tefek ağrıların oluyo.
bencede düşündüğün mantıklı 15 kasım pzt. arife sen 13 kasım cuma günü RAbbim nasip edrse 38+4 günlük oluyosun yani o hafta yapabilirsin doğumu.
ben 38+3 te olmuştum.
bu durumu istersen tahir beylede paylaş.
gerçi tahir bey o hafta almayabilir. 39 dolmasını bekleyebilir ama öyle yaparsada senin 39. hafta bayramda doluyo.
of nezahat gerçekten zor bi durum içindesin canım.
Rabbim yardımcın olsun.
şöyle söyleyim ben sezeryan oldum 4. günü ecrini hastaneye yatırmak zorunda kaldık.
sarılıktan dolayı 3 gece 4 gün kaldı hastanede.
ben o ameliyatlı halimle sabah 10 da hastaneye bi gidiyodum gece saat 10 a kadar.
yani düşün sezeryanın 4. günü ben sokaklarda hastane köşelerindeydim.
bu arada sarılık demişken benden sana bi tavsiye eczanelerde sewrum suyu satılıyo yeni doğan sarılık içn dersen verirler.
bebeğine doğar doğmaz bu sudan çay kaşıgı ile ver ara ara.
ben vermediğim için çok pişman oldum.
doktorlara kalsa su bile vermeyin diyolar ama ben kesinlikle vermeni öneririm canım.