İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

günaydın kızlar ben bugün geç kaldım biraz
nasılsınız keyifler nasıl
bilgicim ben iyiyim şükür hafta başı işte geldik yine sabahın köründe iş başı
valla hamileliğim boyunca pazar günleri hariç 8 den geç kalktığımı hatırlamıyorum..................

bu arada kızlar selda nerde ya annesinde mi acaba
nezehat sen bi ara bakalım bugün
bakayım bende numarası varsa bende ararım olmazsa
gülsenlede facede konuşuyoruz hepinize çok selamı var
hala kk ya giremiyormuş
bu hafta yanıma uğrucak larayla birlikte sizin yerinizede koklarım artık
bi aksilik çıkmazsa bu hafta son haftam ama dünden beri kasılmalarım arttı sancılarda ara ara gelip gidiyo
bakalım daha fazla artarsa arıcam tahir beyi
hepinize iyi haftalar.................

haklısın cnm.. ne zaman istersen paylaşımda bulunuruz.. merak etme izmire yabancı değilsin artık :1hug:

peki nasıl bi doğum düşünüyorsun ? bilmiyorumkismile karar verdin mi ? ki düşüncen sezeryen olursa bu doktor ve hastane çok ideal.. bu konudada bilgi paylaşımında bulunuruz merak etme şekerimm hihoyyyt

benim allah nasip ederse 2. olacak şu anda 8 yaşında kızım var o sezeryan olmuştu buda mecburen öyle olacak.ve kararımda buca olacak eşimle bir ara gideceğiz tekrar teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Günaydın yeldacım sen nasılsın bebişin nasıl.
Kaç aylık oldu maşallah.
Bayagı hareketlenmiştir artık dimi?

Sağol canım iyiyim oğlumda iyi 7 aylık oldu teyzesi sorma çok hareketli ama ben seerim hareketli çocuğu hımbıl olcağına hareketli olsun senin kızızn nasıl konuşmaya başladımı

valla hamileliğim boyunca pazar günleri hariç 8 den geç kalktığımı hatırlamıyorum..................

hala kk ya giremiyormuş
bi aksilik çıkmazsa bu hafta son haftam ama dünden beri kasılmalarım arttı sancılarda ara ara gelip gidiyo

Pelin az kaldı haftaya bebişin kucağında nasipse Gülsenede slm söyle özletti valla kendini

hala kk ya giremiyormuş

pelincim günaydınn

demek kasılmaların başladı allah sabır versın cnm yaa.. benımde bel ağrısı, acil wc nöbetleri başladı.. nyseki evdeyım bol bol uzanıp dınlenıyorum. :CüvCüv:

bu arada tahir by.le önümüzdeki ay görüşücem.. bikaç aksilik çıktı.. acil olarak onları halletmeliyiz.. benneyaptımki

bu arada seninde az kaldı.. allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasiip etsın cnm :Saruboceq:

ceydacım,
bilgicim,
ranacım,
azracım,

sizlerede günaydın kızlarr opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar havaya bakın ne kadar güzell

ben çok severım yağmuru.. alkisalkisalkis alkisalkisalkis

az evvel boğazların ağrıyo die tarhana çorbaöı içtim... şimdi güzel bi kahve yapayım yağmuru izlerken içmesi güzel olur.. :kahve:

varmı içmek isteyen kızlar buyurun... buyrunnnnnnnnn

Sağol canım iyiyim oğlumda iyi 7 aylık oldu teyzesi sorma çok hareketli ama ben seerim hareketli çocuğu hımbıl olcağına hareketli olsun senin kızızn nasıl konuşmaya başladımı

sorma canım benimkide maşallah çok hareketli.
akşam eve gittiğim zaman anneannenin halini bi görsen. yorgunluktan bitmiş oluyo kadıncağız.
konuşmaya yavaş yavaş başladı artık ya. anne baba dede anneanne bunları çok net söylüyo. tanıyoda artık. babamı gördüğü zaman dede diye bağırısını bi görmen lazım.
meme sini istiyo. karnı acıktıgı zaman mama diye aglıyo.
işte böyle canım. yürümeyeda yeni yeni başladı. 8 ekim doğum günüydü 6 ekim gibi desteksiz ilk adımlarını atmaya başladı. şua an tutabilene aşk olsun.
senin bıcırık neler yapıyo sen anlat bakalım azıcık.
ben çok konustum.

az evvel boğazların ağrıyo die tarhana çorbaöı içtim... şimdi güzel bi kahve yapayım yağmuru izlerken içmesi güzel olur.. :kahve:

ohhhh afiyet bal şeker olsun kuzuma.
ben içebilirim aslında :))

sorma canım benimkide maşallah çok hareketli.
akşam eve gittiğim zaman anneannenin halini bi görsen. yorgunluktan bitmiş oluyo kadıncağız.
konuşmaya yavaş yavaş başladı artık ya. anne baba dede anneanne bunları çok net söylüyo. tanıyoda artık. babamı gördüğü zaman dede diye bağırısını bi görmen lazım.
meme sini istiyo. karnı acıktıgı zaman mama diye aglıyo.
işte böyle canım. yürümeyeda yeni yeni başladı. 8 ekim doğum günüydü 6 ekim gibi desteksiz ilk adımlarını atmaya başladı. şua an tutabilene aşk olsun.
senin bıcırık neler yapıyo sen anlat bakalım azıcık.
ben çok konustum.

Benim bıcırık desteksiz oturmayı öğrendi hiç yatsın istemiyor.Aynen benimkide dede delisi babamı gördümü çıldırıyor babamdan kimseye gitmiyor bilgisayar kumanda telefon delisi dişid çıktı ikinciside geliyor işte böyle

ohh Afiyet olsun

pelincim günaydınn

demek kasılmaların başladı allah sabır versın cnm yaa.. benımde bel ağrısı, acil wc nöbetleri başladı.. nyseki evdeyım bol bol uzanıp dınlenıyorum. :CüvCüv:

bu arada tahir by.le önümüzdeki ay görüşücem.. bikaç aksilik çıktı.. acil olarak onları halletmeliyiz.. benneyaptımki

bu arada seninde az kaldı.. allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasiip etsın cnm :Saruboceq:

olsun canım allah herşeyin hayırlısını versin
senin ve bebişin için hangisi hayırlısı olacaksa o olsun
tahir bey bi vesile olur yada olmaz önemli değil önemli olan sen öyle yada böyle sağsalim kurtul canım

Pelincim heyecan durumu nasıl.
Neler hissettiğini anlayabiliyorum canım.
Allah yardımcın olsun inşallah.
Epidural mi düşünüyosun doğumu nasipse.
Ben ona bile dayanamamıştım benim doğum epiduralle başladı genelle bitti. :)))
çok komikti ya. Korkutmak gibi olmasın ama karnının içinde o elleri hissediyosun.
Ben göğüs kafesimin altında tahir beyin ellerini hissettim.ayyyy bak o gün geldi aklıma gene. Eğer dayanabilseydim bebeğimin çıkışını görecektim ne güzell.

Back