kan pıhtılaşması olunca ne oluyo
rahimde mi kan pıhtılaşması vardı yoksa yumurtalıkta mı
bunu da ilk defa duydum
günaydın cnm. kan pıhtılaşması vücutta genel olarak oluyo. kk da bu alanla ilgili bi topic var istersen incele.benim bir tane 6 haftalık karnımda bebeğim ölmüştü. yapılan tahliller sonucunda bu rahatsızlık çıktı. kan pıhtılaşması böyle işte bebeğe besin gönderen kılcal damarlarda kan pıhtısı kalıyo ve bebek beslenemiyo..
ben dokuz ay boyunca heparin iğne yani kan sulandırıcı iğne kullandım. aslında tahir bey önlem amaçlı kullandırdı bu iğneyi bana çünkü bende çok hafif vardı kan pıhtılaşması hatta tahlil sonucunun yalancı pozitif olabileceğini bile söylemişti tahir bey. 38. haftaya girince iğneyi kesti. tabi kesince bende panik oldum ya bebeğe bi şey olursa diye. apar topar 38+3 te sezeryan tarihi verdi.
dün akşam eve gidince annem le ve eşimlede konuştum. dedim böyle böyle beni devlet hastanesinde yaptırmadı özelde yaptırdı diye.
o konuşmadan sonra hatırladım ki benim günlerim tam dolmadığı için hastanede yapmadı.
işte böle pelincim. sende doktor dönüşü mutlaka yaz.
eğer bu mailimi gitmeden önce okursan tahir beye çok selamımı söyle. ismim bilgi.