Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada ablanın üçüzlerimi var maşallah Rabbim nazardan korusun hepimizinkini..
amiiin inşallah rabbim cümlemizin evladını korusun..
Cnm evet ablamın 3üzlei var.. Onun hamıleliği ve doğumu çok zordu. Tam bi doğum hıkayesı yanı..
Allaha şükür şimdi çok iyiler.. Yürüyolar konuşuyolar.. Hatta kendilerine bişiy yapan olursa annelerine şikayet ediyolarr :roflol:
Bu arada bende kurban bayramı tatılını kullanmak için sezeyen düşünüyorum. Eşim dışında süreklı bakanım olmayacak o yuzden bu gibi düşüncelerimiz var.. Bakalım nasıl olucak.. Bu aralar tahir byle görüşüp karar vermem gerek.. Bilmiyorumkismile
sen doğum iznine çıkmışsındır artık
değilmi?
selam canım yeni geldim tahir beyin yanından
daha önce okusaydım mesajını selamını söylerdim
dün sabahki akıntı yüzünden
pazartesi günkü randevumu bugüne almıştı tahir bey
ben dün arayınca oda paniklemiş acaba doğuma işaret mi falan diye
baktık bugün bebeğin kafası hala yukarda aşağı inmemiş dedi
suyum güzel herşey yolunda herhangi bi aksilik çıkmadığı sürece on gün daha kalsın içeride diyo çok ısrar ettim alalım diye ama maalesef almıyo
içerde kaldığı hergün hatta her saat bizim için değerli diyo
3 kilo 200 gram olmuş işte
anlayacağın maalesef herşey yolundaymış bi problem olmadığı için almıyo
bende bir an önce doğsun istiyorum hem meraktan acaba nasıl bişey olacak diye
hemde çok ağırlaştım artık sırtım çok ağrıyo taşıyamıyorum o yüzden
ama hanımefendi içerde rahatmış çıkmaya niyeti yok ne yapalım çekicez biraz daha
evet canım ya o beni çok sakinleştiriyo bide biliyor musun
ben biraz panik biriyim
o herşeye o kadar pozitif yaklaşıyor ki
beni bile bu panik halimden kurtardı
34 haftalık hamileyken antalyaya gittim 8 saat yol bide gece uykusuz
tahir beye gidebilir miyim diyorum
tabi gidebilirsin diyo
yakınlarım hep kızdı bana ne işin var otur oturduğun yerde yollarda mı doğuracaksın diye...
geçen hafta sonu mordoğana gittim aradım yine gideyim mi diye kendini nasıl hissediyorsun dedi iyiym dedim tamam git dedi herhangi bi sorun olursa telefonum 24 saat açık dedi
daha hangi birini anlatayım mükemmel bi adam yani
her gittiğimde teşekkür ediyorum ona...
canım benim yaGünün dolmadan asla almaz Tahir bey bebeği ben ne çok yalvardım alsın diyede 39+3 de aldı i,çerde ne kadar durusa senin için o kadar iyi Pelincim
ben doğurmadan emreyle benim ziyaretimede gelin bi gün tahir beye çok yakınım ben fil heykellerinin oradayımPelincim allah razı olsun Tahir beyden sayesinde çok rahat bir hamilelik geçirdim doğuma gircem o kadar sakinidmki eşim benden daha panikti ben çok sakindim güveniyordum doktoruma geçen gün Emreyle ziyaretine gittik hatta
ben doğurmadan emreyle benim ziyaretimede gelin bi gün tahir beye çok yakınım ben fil heykellerinin oradayım
canım benim ya
benimki de 39+ da olacak maalesef
herşey yolunda bi rahatsızlığın yok
niye erken alayım diyo
bide diyo ki sana kıyak geçiyorum bi hafta daha başını dinle
ondan sonra uykusuz gceler seni bekliyo diyo
sanada hayırlı cumalar bilgicimGünaydın pelincim sen nasılsın
hayırlı cumalar
bebeişin nasıl uyandımı oda bakalım başladımı tepiklere :)
evet biliyorum doktorumda söyledi bu aralar hareketlerine dikkat et dedihareketli olması iyi oldugunun göstergesiymiş cnm boşver oynasın
hayırlı cumalarnezahatçim nasılsın
saol cnm sanada hayırlı cumalar... ben iyiyim şükür.. sadece bel ağrım oluyo bıraz, umarım oda geçicidir.. doğumdan sonra düzelir inş..
peki sne nasılsın ? kızın nasıl ?
bizim ecrin naz'ımız çok bıcırık çok tatlı bişiy kaydirigubbakcemile2
seninkisi nasıl ?