İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

kan pıhtılaşması olunca ne oluyo
rahimde mi kan pıhtılaşması vardı yoksa yumurtalıkta mı
bunu da ilk defa duydum

günaydın cnm. kan pıhtılaşması vücutta genel olarak oluyo. kk da bu alanla ilgili bi topic var istersen incele.benim bir tane 6 haftalık karnımda bebeğim ölmüştü. yapılan tahliller sonucunda bu rahatsızlık çıktı. kan pıhtılaşması böyle işte bebeğe besin gönderen kılcal damarlarda kan pıhtısı kalıyo ve bebek beslenemiyo..
ben dokuz ay boyunca heparin iğne yani kan sulandırıcı iğne kullandım. aslında tahir bey önlem amaçlı kullandırdı bu iğneyi bana çünkü bende çok hafif vardı kan pıhtılaşması hatta tahlil sonucunun yalancı pozitif olabileceğini bile söylemişti tahir bey. 38. haftaya girince iğneyi kesti. tabi kesince bende panik oldum ya bebeğe bi şey olursa diye. apar topar 38+3 te sezeryan tarihi verdi.
dün akşam eve gidince annem le ve eşimlede konuştum. dedim böyle böyle beni devlet hastanesinde yaptırmadı özelde yaptırdı diye.
o konuşmadan sonra hatırladım ki benim günlerim tam dolmadığı için hastanede yapmadı.
işte böle pelincim. sende doktor dönüşü mutlaka yaz.
eğer bu mailimi gitmeden önce okursan tahir beye çok selamımı söyle. ismim bilgi.

Pelincim heyecan ve merakla seni bekliyorum. Ne oldu ne dedi tahir bey.
selam canım yeni geldim tahir beyin yanından
daha önce okusaydım mesajını selamını söylerdim
dün sabahki akıntı yüzünden
pazartesi günkü randevumu bugüne almıştı tahir bey
ben dün arayınca oda paniklemiş acaba doğuma işaret mi falan diye
baktık bugün bebeğin kafası hala yukarda aşağı inmemiş dedi
suyum güzel herşey yolunda herhangi bi aksilik çıkmadığı sürece on gün daha kalsın içeride diyo çok ısrar ettim alalım diye ama maalesef almıyo
içerde kaldığı hergün hatta her saat bizim için değerli diyo
3 kilo 200 gram olmuş işte
anlayacağın maalesef herşey yolundaymış bi problem olmadığı için almıyo
bende bir an önce doğsun istiyorum hem meraktan acaba nasıl bişey olacak diye
hemde çok ağırlaştım artık sırtım çok ağrıyo taşıyamıyorum o yüzden
ama hanımefendi içerde rahatmış çıkmaya niyeti yok ne yapalım çekicez biraz daha

geçmiş olsun bu kan pıhtılaşmasıda önemli bişeymiş demek ki
ben böyle olduğunu bilmiyordum
tabi ki seni devlet hastanesinde yapmaz senin özel bi durumun varmış çok normal yani
ben demiştim bi nedeni vardır mutlaka diye
benim hamileliğim çok rahat geçti ben hala eşimin yanında çalışıyorum bütün gün sabahtan akşama sandalye tepesindeyim
gün içinde uzanmıyorum bile
yediğime içtiğime çok dikkat etmedim
canımın istediği herşeyi yedim
altı aylık hamileyken clube falan gidiyordum dans ediyordum
sekiz aylıkken antalyaya tatile gittim
sekizinci aya kadar ben bazen hamile olduğumu bile unutuyordum
halada eşim bazen kızıyo hareketlerin çok seri biraz yavaş hareket et diye
bütün hamileliğim boyunca ayda bi kere kontrollere gittim tahir beye ve onun dışında sadece 2 kere telefonla aradım onu bi dün
bi de 6 aylıkken bi gün hareketlerini hissetmedim o zaman aradım
o yüzden senin durumunla benimki çok farklı canım

anladım cnm işte bende son günler adama o kadar sıkıştırdım ki o yüzden benim doğumum 13 gün erken oldu o yüzden de özel de yapmak zorunda kalmıştı. ama dedim ya ben iğneyi kestiğim için çok korkuyodum ve bi an önce doğsun istiyodum.
Rabbim'e şükürler olsun bana bugünleri gösterdi.
Tahir beydende Allah bin kere razı olsun 9 ay boyunca benim kahrımı çekti.
Kızım geçen hafta yaşına girdi Allah'ın izniyle. ne zaman doğdu ne zaman yaşına girdi inan hiç anlamadım. bi doğsun da sen de gör bak.
neyse canım çok uzattım fazla yorma kendini bilirim son güner çooook zor oluyo senin ne kadarlık gebeliğini pelincim.

Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun benimde o kadar rahat ve güzel geçti ki hamilelğim 8. hafta da olan kanama dışında. o zaman hastanede yatmıştım 3 gün ama eski yerinde sağolsun tahir bey orda da çok ilgilendi benimle.
ne bir kere midem bulandı ne kustum ne de aşerdim.
o kadar rahat bi hamilelik geçirdim ki o yüzden önümüzdeki aylarda Rabbim nasip ederse ikinciyi düşünüyoruz bile.
bende 32. haftaya kadar çalıştım doğum sonrası raporum bitincede 2 ay ücretsiz izin kullandım onndan sonraa iş başı.
kızım tam 4 aylıktı işe başladığımda şu an da çalışıyorum kızıma annem bakıyo.
çok zor geliyo ondan ayrı kalmak ama onun geleceği için en az 1 yıl daha çalışmak zorundayım canım.
sen ne yapacaksın çalışacakmısın doğumdan sonra canım..

ne güzel inşallah bizde görürüz o günleri
benim 38. haftam canım 37+2 deyim
39+ da alıcam diyo işte

ne güzel inşallah bizde görürüz o günleri
benim 38. haftam canım 37+2 deyim
39+ da alıcam diyo işte

anladım hayatım.
pardon ya ticker ında görünüyomuş zaten.
tahir beye bende senin gibi 37 + larda başlamıştım alalım artık diye bana demişti ki 38. haftan bitmeden ben bu bebeğe elimi bile sürmem demişti.
ama 38. hafta dolunca da adamcağız ısrarlarıma ve gözyaşlarıma dayanamadı.
38+3 de buluşturdu bizi kızımla.

ben eşimimle beraber çalışyorum dadiğim gibi
emlak büromuz var bizim şirinyerde
yaza kadar çalışmıycam yazın yine başlarım herhalde
bakalım zaman ne gösterecek

en azından kızına bakacak birileri var biz kocamla yanlızızmaalesef bizim kızımıza bakacak kimse yok biz kendi başımızın çaresine bakmak zorundayız
o yüzden diyorum bakalım zaman ne göstecek

nasıl başardın 38+3 de aldırmayı
ben neler yaptıysam ikna olmuyo

Dedim ya canım riskli gebelik olunca oda riske atmak istemedi herhalde.
Ben hem alınsın diye ısrar ediyorum hemde buca da olsun diye
ama ikisinden birini seçmek zorunda kaldım
çok ağladım oda sağolsun beni üzmedi canım doktorum

Nezahat selda hoşgeldiniz
ismim bilgi dün tanıştım bu topicle
seldacım oğluşun tuna nasıl kaç aylık oldu.
Nezahat senin bebiş neler yapıyo bakalım içerde.

seninkide benimkide cümlemizin evlatları adlarıyla yaşasınlar inşallah.
bizimkinin ismi 2 yıldır hazırdı zaten :)) adıyla doğdu yavrum benim

Nezahat selda hoşgeldiniz
ismim bilgi dün tanıştım bu topicle
seldacım oğluşun tuna nasıl kaç aylık oldu.
Nezahat senin bebiş neler yapıyo bakalım içerde.

MERHABA CNM HOŞ GELDIN ARAMIZA :1hug: opuyorumnanaktan

ben nezahat,

topiğimiz devamlı görüşen ve paylaşımda bulunan sıcakkanlı arkadaşlardan oluşuyor.. olumunekankayizsmile

Bu arada bebişim iyi maşallah büyümeye dewam ediyo. kurban bayramında nasipse gelmesını beklıyoruz. ama şu sıralar benım ve pelinin derdi doğum :kedi: pelin sezeryene karar verdi.. bende tam verdim diyorum ama çevreden yapılan kötü yorumlardan etkileniyorum. nasıl bi duygu sanırım sen bizi çok anlıyosundur. allah yardımcımız olsun hayırlısı ne ise onu nasip etsin..

bu arada senın bebişin ismi benim ablamın üçüzlerinden birinin ismi. şimdi üçüzlerimiz 1 yaşını geçtiler. allah bebeklerimize hayırlı ömürler versin.. isimleriyle büysün yawrucaklar.. :Saruboceq:

hoşbuldum cnm
dünden beri bu topiği okuyorum zaten topic okumaktan işler birikti :)
evet yazılanlardanda belli ne kadar sıcak kanlı ve güvenilir olduğunuz.
ben sezeryanı tercih ettim valla normal doğumdan ödüm kopuyodu çünkü.
hatta günümden 13 gün önce oldu canım doktorum tahir bey ısrarlarıma ve gözyaşlarıma dayanamyıp 38+3 te aldı beni doğuma o yüzden devlet te değilde özelde yapmak zorunda kaldım
nedenini az önce peline anlattım okumuşsundur ordan.
sezeryanı epiduralle bitirebilirsen süper miş
ben o heyecana da dayanamadım malesef epiduralle başlayıp genel le bitti benimki
yani yelda gibi bebişimin doğuşunu bende göremedim.
ilk kalkışta biraz ağrım oldu ondan sonra bi problem olmadı.
ben ameliyatta çok panikledim ya en son tahir bey tahir bey diya bağırdığımı hatırliyorum ondan sonrası yok.
hatta doğumdan çıkınca tahir bey eşime demişti ki yüzlerce doğum yaptırdım ama ilk defa bilgi beni bu doğumda ağlattı demiş :))
yazık ya kim bilir başka neler yaptım utancımdan soramadı da adamcağıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…