İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

merhaba kızlar nasılsınız ?

ben iyiyim çok şükür. bugun hastaneye gittim rutın kontroller ıcın bebeğimin durumu iyimiş çok şükür.. ölçümleride güzel çıktı.. artık haftada bir kontrole gidicekmişim.. demek ki son haftalar bol bol hastanede olucam :)

:CüvCüv:

ben iyiyim çok şükür. bugun hastaneye gittim rutın kontroller ıcın bebeğimin durumu iyimiş çok şükür.. ölçümleride güzel çıktı.. artık haftada bir kontrole gidicekmişim.. demek ki son haftalar bol bol hastanede olucam :)

çok sevindim canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah

saolasın canım benımm.. opuyorumnanaktan

şimdi sende heyecan doruktadır.. delikafadulden

canım valla okadar karışık duygular içerisindeyim ki sorma
heyecan stres korku merak sevinç hepsi bi arada
ama en ağır basanı heyecan
çünkü 4 yıldan sonra artık tam anlamıyla bi aile oluyoruz
aileye yeni bi birey katılıyo gerçekten çok heyecanlı bi bekleyiş
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

aynen cnımbnde öle gece cok zor atıyorum kendımı yatağa..senın tunada hala aynımı benımkı hala gunduzlerı sıfır uyku sabah 8 akşam 11 ayakta ne yapıcam bılmıyorum hıç uyumuyo gunduzlerı yaa normalde en az 5-6 saat uyuması lazım gunduz yokmu buna bı çare yaaa sebebı nekıı memede uyuyo bırakıyorum 10 dk snra ayakta sastm kaldım.:1no2:

ha ha haa haaa haaaaaa sırnaşık şey
bu halimize ancak katıla katıla gülüyorum Ceydacım.aynen öyle,bizde de durumlar tıpkı anlattığın gibi saatine kadar aynı herşey:)
napalım böyle böyle büyüceklerbiz yorgun savaşçılar,bişey değil başka şeylere zaman kalmıyo,pil çoktan bitmş oluyosırnaşık şey

bu halimize ancak katıla katıla gülüyorum Ceydacım.aynen öyle,bizde de durumlar tıpkı anlattığın gibi saatine kadar aynı herşey:)
napalım böyle böyle büyüceklerbiz yorgun savaşçılar,bişey değil başka şeylere zaman kalmıyo,pil çoktan bitmş oluyosırnaşık şey

zaten başımıza ne geldiyse başka şeylere zaman ayırmaktan geldii :kedi: :kedi: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

canım valla okadar karışık duygular içerisindeyim ki sorma
heyecan stres korku merak sevinç hepsi bi arada
ama en ağır basanı heyecan
çünkü 4 yıldan sonra artık tam anlamıyla bi aile oluyoruz
aileye yeni bi birey katılıyo gerçekten çok heyecanlı bi bekleyiş
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Hadi bakalım Pelin'cim kavuşuyorsun yavruna Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hiç korkam heyecan stres yapma bak görceksin herşey çok güzel olcak

Gözünaydın canım sağlıkla gelsin bebişin şimdi sıra sana geldi

Alın bendede o kadar sizinkiler gene 11:00 dee uyuyolarmış benimki gece 03:00 sabah 10:00 kurulu saat gibi gündüzleride yarım saat gece uyurken canı kimi isterse o uyutuyor oda ayakta gezinerek ve ninni söylüceksin anca öyle uyuyor

Alın bendede o kadar sizinkiler gene 11:00 dee uyuyolarmış benimki gece 03:00 sabah 10:00 kurulu saat gibi gündüzleride yarım saat gece uyurken canı kimi isterse o uyutuyor oda ayakta gezinerek ve ninni söylüceksin anca öyle uyuyor

kıyamam Yeldacım sende mi bizdensin:)
yok 11 en erken uyudukları saat oluyo,12,1,2 de uyuduğu da çok oluyo ama sabah 7-8 de ayakta:) noluyo bu yeni nesile anlamıyorum ki,bizler hiç durmadan uyurmuşuz valla,anneler gidip bakarlarmış çocuktan ses çıkmıyo hiç,nefes alıyormuki acaba diye:))
demek şimdikilerin hepsi böyle,valla insan kör kütük yorgun oluyo,ben sanki hiç dinlenemiyorum kafam bi dünya,vücudum,heryerim ağrıyo:)
yine de şikayet olmasın,canları sağolsun kuzularımızın.Allah sağlıklarını bozmasın.

Geçmişe biraz bakındım az önce de sayfalar çok fazla olduğu içi hepsini okuyamadım hamilelik döneminde tahir bey lemi devam ettin onu soracaktım

ayy gece 3 sbh 10 daha zormuşş..
başka seylere zaten vakıt kalmıyo canım onu sayma bıle
herif boşıcak yakında beni:kaydirigubbakcemile3
ama nıe böle yaa gelışımlerı ıçınde uyuması gerekmıomu hadi uykusu olmasa tamam dıcem ama esnıyo esnıyo uyumuyo
hele bazen 10dk uyuyo sankı saatlerce uyumuşgbı nasıl gerınıyoo:)))alıştrmanın bı yolu yokmu yaaaa..
selda dun sızın yakınlardaydık oğlumla hatay pazarına geldık:))

Son düzenleme:
yeldacım saol cnm ınsallah hayırlısı ıle kavuşuruz bebeklerımıze.. ama benım aklıma takılan bı turlu karar vermedığım tek şey var oda.. normal mi yoksa sezeryan mı.... :sinifsinif:

ayy gece 3 sbh 10 daha zormuşş..
başka seylere zaten vakıt kalmıyo canım onu sayma bıle
herif boşıcak yakında beni:kaydirigubbakcemile3
ama nıe böle yaa gelışımlerı ıçınde uyuması gerekmıomu hadi uykusu olmasa tamam dıcem ama esnıyo esnıyo uyumuyo
hele bazen 10dk uyuyo sankı saatlerce uyumuşgbı nasıl gerınıyoo:)))alıştrmanın bı yolu yokmu yaaaa..
selda dun sızın yakınlardaydık oğlumla hatay pazarına geldık:))

günaydın kızlar ne bu sizin oğlanların uyku derdi
ben anladım ama sizin bebişler erkek diye öyle
benim kızım hep uyuyacak inşallah annesine hiç zorluk çıkarmayacak:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
şaka bi yana gözümü bayağı korkutuyorsunuz siz benim kızlar
yatırınca uyumuyor mu bunlar ya ben öyle biliyordum
desenize zor hayat şimdi başlıyor
biz karı koca ne yapıcaz bilmiyorum valla
4 senedir iki kişi yaşamaya bayağı bi alışmıştık
evde hiç ses yok istediğin zaman ne istersen onu yap
anlaşılan epey bi değişicek bizim hayatımız bakalım nasıl alışıcaz

bu arada pazartesi günkü randevum yarına alındı benim akıntım fazlalaştı diye
bakarsınız haftaya kalmaz doğum
ben doktordan sonra haber veririm size yine

keşke ole olsapelıncım uyutunca uyusa ya uyumuyor yada geı uyanıyo
ama herbebek aynı değil tabı kımısı 3-4 ay gece uyumuyo sureklı ağlıyo gazlı bebek olunca kımısı sureklı uyuyo kımısı gece uyyo gundz uyumuyo buda bızım bebekler oluyo:)))
kafana cok sey takmasen tam doğum ustu azkaldı bebeilini kucaklamana artık onu dusun sadece
umarm ksı bı durum olmaz akıntım fazlalaştı dıosu bışeyolmaz ınşallah

nezahatcım akışına brak ama bnce aksı bı durumyoksa normalı bekle yanı son gune kadar bekle
belkıde cok kolay bı doğum olur
kımısının suyu gelıyo hemen 3-4 saat ıcınde doğum yapıo kımısde saatlerce sancı cekıo bı gununu bekle zaman ne gtrcek.

valla kızlar ben gecen yıl tahir beyde yaptım doğumu. epidural sezeryen ile oldu.
inanın hiçte pişman değilim. ne ağrı ne sızı süperdi.
kızım geçen hafta 1 yaşını doldurdu.
uykusu yemesi içmesi 4 yada 5. aydan sonra düzene giriyor hiç merak etmeyin.
doğurmamış olan arkadaşlara da hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum.

valla benim ki 7 aylık hiç düzene falan girdiği yok ne yapsam aynı ilk 3 ay hiç uyku sorunumuz olmadı hatta gidip bakardım nefes alıyormu diye ondan sonra birdeğişti tam değişti

Back