kıyamam Yeldacım sende mi bizdensin:)
yok 11 en erken uyudukları saat oluyo,12,1,2 de uyuduğu da çok oluyo ama sabah 7-8 de ayakta:) noluyo bu yeni nesile anlamıyorum ki,bizler hiç durmadan uyurmuşuz valla,anneler gidip bakarlarmış çocuktan ses çıkmıyo hiç,nefes alıyormuki acaba diye:))
demek şimdikilerin hepsi böyle,valla insan kör kütük yorgun oluyo,ben sanki hiç dinlenemiyorum kafam bi dünya,vücudum,heryerim ağrıyo:)
yine de şikayet olmasın,canları sağolsun kuzularımızın.Allah sağlıklarını bozmasın.
ayy gece 3 sbh 10 daha zormuşş..
başka seylere zaten vakıt kalmıyo canım onu sayma bıle
herif boşıcak yakında beni:kaydirigubbakcemile3
ama nıe böle yaa gelışımlerı ıçınde uyuması gerekmıomu hadi uykusu olmasa tamam dıcem ama esnıyo esnıyo uyumuyo
hele bazen 10dk uyuyo sankı saatlerce uyumuşgbı nasıl gerınıyoo:)))alıştrmanın bı yolu yokmu yaaaa..
selda dun sızın yakınlardaydık oğlumla hatay pazarına geldık:))
yeldacım saol cnm ınsallah hayırlısı ıle kavuşuruz bebeklerımıze.. ama benım aklıma takılan bı turlu karar vermedığım tek şey var oda.. normal mi yoksa sezeryan mı.... :sinifsinif:
herkes öyle diyo yeldacımpelin 4 yıldan sonra eviniz şenlencek hiç orkma her bebek aynı olcak diye bişey yok Emre bazen annemde uyuyor orda kalıyor inan varya evin içi bomboş oluyor
valla kızlar ben gecen yıl tahir beyde yaptım doğumu. epidural sezeryen ile oldu.
inanın hiçte pişman değilim. ne ağrı ne sızı süperdi.
kızım geçen hafta 1 yaşını doldurdu.
uykusu yemesi içmesi 4 yada 5. aydan sonra düzene giriyor hiç merak etmeyin.
doğurmamış olan arkadaşlara da hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum.
bakalım bizimki nasıl olacakkeşke ole olsapelıncım uyutunca uyusa ya uyumuyor yada geı uyanıyo
ama herbebek aynı değil tabı kımısı 3-4 ay gece uyumuyo sureklı ağlıyo gazlı bebek olunca kımısı sureklı uyuyo kımısı gece uyyo gundz uyumuyo buda bızım bebekler oluyo:)))
kafana cok sey takmasen tam doğum ustu azkaldı bebeilini kucaklamana artık onu dusun sadece
umarm ksı bı durum olmaz akıntım fazlalaştı dıosu bışeyolmaz ınşallah
valla benim ki 7 aylık hiç düzene falan girdiği yok ne yapsam aynı ilk 3 ay hiç uyku sorunumuz olmadı hatta gidip bakardım nefes alıyormu diye ondan sonra birdeğişti tam değişti
yeni doğum hastanesinde tahir bey sezeryan yapacakPelincin doğumu nerde ve nasıl yapacaksın konusulmuştur artık bu konular değilmi?
ben gerçekten iyi bi doktor seçmişim kendime bi kere daha inandım
bi kişide tahir beyin yaptığı sezeryandan memnun değilim
sezeryan olduğuma pişmanım desin ama yok...
iyiki doktorum tahir bey
canım benim ilk doğumum sezeryan olmasını ben istedim çünkü çok korkuyorum doğumdanPelincim sana bi kaç sorum daha olacak.
Bu ilk doğumun mu. Sezeryan olmasını sen mi istedin.
Hastane için ek bi ücret verecek misin.
evet canım ya o beni çok sakinleştiriyo bide biliyor musunTahir bey aynı zamanda genel cerrah doktorluktan öte insan hastalarını hiçbir zaman yarı yolda bırakmıyor
bilmiyorum canımbende öyle canım 9 ay boyunca ona gittim hatta hamile kalmadan önce başlamıştım hamilelik öncesi muayene için hamile kalınca da hep onunla devam ettim. bende doktordan çok memnun kaldım 15 günde bir çiğli den kalkıp şirinyere gidiyoduk.
bana devlet hastanesinde isteğe bağlı sezeryan yapılamıyo dedi.bende senin gibi çok korkuyodum doğumdan. gününü saatini beklicen dedi sancın gelincede o gün hastanede km varsa doğuma o girecek dedi. tabi ben sezeryanda ısrar edince ancak çınarlı da yapabilirm dedi. ve doğumumu sigortam olduğu halde özel de yapmak zorunda kaldım. şimdi seni ve yelda yı dinleyince moralim bozuldu açıkçası...
bilmiyorum canım
öyle söylediyse vardır bi sebebi mutlaka
belki o zamanlar hastanelerde isteğe göre sezeryan yapmak yoktu
sıkı denetim altında olabilir
ben geçen gün okudum nette
hastanelere sezeryan kısıtlaması geliyor diye
hatta dedim aman ben bi doğurayım ondan sonra çıksın yasa dedim
belki o zamanda öyle bişey vardı
çünkü tahir bey bi nedeni olmadan öyle bişey demez
eminim demez
gerçi benimki riskli bi gebelikti kan pıhtılaşması vardı bende. dediğin gibi mutlaka vardır bi sebebi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?