İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

zamane bebelri bunlar napalım sağlıklı olsunlarda bugünlerde geçcek

Aynen bir uyanıyo sanki saatlerce uyumuş gibi

yeldacım saol cnm ınsallah hayırlısı ıle kavuşuruz bebeklerımıze.. ama benım aklıma takılan bı turlu karar vermedığım tek şey var oda.. normal mi yoksa sezeryan mı.... :sinifsinif:

Canım ceydanında dediği gibi oluruna bırak ben sezeryandan çok memnunum sadece bebeğimin doğuşunu göremedim ona çok üzülüyorum

pelin 4 yıldan sonra eviniz şenlencek hiç orkma her bebek aynı olcak diye bişey yok Emre bazen annemde uyuyor orda kalıyor inan varya evin içi bomboş oluyor

pelin 4 yıldan sonra eviniz şenlencek hiç orkma her bebek aynı olcak diye bişey yok Emre bazen annemde uyuyor orda kalıyor inan varya evin içi bomboş oluyor
herkes öyle diyo yeldacım
doğduktan sonra bebek yokken ne yapıyormuşuz biz diyeceksiniz diyorlar
allah eksikliklerini göstermesin varsın düzenimiz değişsin razıyım

ben gerçekten iyi bi doktor seçmişim kendime bi kere daha inandım
bi kişide tahir beyin yaptığı sezeryandan memnun değilim
sezeryan olduğuma pişmanım desin ama yok...
iyiki doktorum tahir bey

bakalım bizimki nasıl olacak
her bebeğin huyu suyu farklı oluyo
ben şu aralar onu düşünmüyorum zaten
haftaya doğum bebeğim sağlıklı olsun sağsalim ikimizede bişey olmadan kurtulalım tek duam bu şimdilik
doğduktan sonra bakıcaz artık hanımefendi neden hoşlanıyo neden hoşlanmıyo nasıl uyuyo nasıl yiyiyo ondan sonra düşünürüz artık onlarıda

akıntım geçen haftadan beri arttı
tahir bey akıntın olursa koku olursa mide bulantın olursa haber ver demişti
bu sabah kalktım afedersin sanki idrarımı yapıyormuşum gibi sümüksü bi sıvı
geçen haftadan beri az az geliyordu ama bu sabah çok gelince endişelendim
acaba işaret mi diye korktum
sabah tahir beyi aradım pazartesiye bırakma yarın gel dedi
bakalım ne diyecek
yarın gel deyince daha çok heyecanlandım cuma falan almasın beni doğuma diye ben kendimi haftaya göre motive etmiştim
sabah konuşup yarın gel deyince sıkıntı bastı
inan bugün tek lokma ekmek yiyemedim sıkıntıdan stresten...

valla benim ki 7 aylık hiç düzene falan girdiği yok ne yapsam aynı ilk 3 ay hiç uyku sorunumuz olmadı hatta gidip bakardım nefes alıyormu diye ondan sonra birdeğişti tam değişti

kıyamam sana benimki ilk 2 ay öyleydi şimdi maşşallah yüce rabbim nazardan saklasın maşşallahı var.

Pelincim sana bi kaç sorum daha olacak.
Bu ilk doğumun mu. Sezeryan olmasını sen mi istedin.
Hastane için ek bi ücret verecek misin.

ben gerçekten iyi bi doktor seçmişim kendime bi kere daha inandım
bi kişide tahir beyin yaptığı sezeryandan memnun değilim
sezeryan olduğuma pişmanım desin ama yok...
iyiki doktorum tahir bey

Tahir bey aynı zamanda genel cerrah doktorluktan öte insan hastalarını hiçbir zaman yarı yolda bırakmıyor

Pelincim sana bi kaç sorum daha olacak.
Bu ilk doğumun mu. Sezeryan olmasını sen mi istedin.
Hastane için ek bi ücret verecek misin.
canım benim ilk doğumum sezeryan olmasını ben istedim çünkü çok korkuyorum doğumdan
hastane için bi ücret vermicem sosyal güvencemiz var
ama doktora ayrıca bi para verecek miyim bilmiyorum açıkçası biz bunu tahir beyle hiç konuşmadık
ben yaklaşık 6 aydır onun gözetemindeyim
her ay belli bir muayene ücreti veriyorum
baştan daha ilk gittiğimde doğumumun devlet hastanesinde olmasını istediğimi söyledim
doktorumun siz olmasını istiyorum
araştırdım ve devlet hastanesinde çalışan iyi bir doktor olarak sizi tavsiye ettiler o yüzden sizi tercih ettim dedim
tamam dedi ben seni nerde ve nasıl istiyorsan orada doğurturum
benim için yer hiç önemli değil dedi
zaten ilk başta öyle konuşmasıyla ve ilgi alakasıyla baştan gönlümü fetetti
şimdi doğumdan sonra herhangi bi ücret talep eder mi bilmiyorum
açıkçası bunu tahir beyle konuşamıyorum da
adam ilk günden beri benimle okadar çok yakından ilgileniyor o kadar iyi davranıyor ki
işin gerçeği sormayada utanıyorum
o yüzden bekleyip görücez bakalım

Ben isteğe bağlı sezeyan olmutum günümün dolmasına daha 12-13 gün falan vardı.
Ben kendim seeryan istediğim için buca hastanesinde değilde çınarlı da yaptırdı benim doğumumu.
Ona takıldım şimdi beni niye buca yaptıradı diye.
Gerçi fiyat konusunda allah razı olsun çok yardımcı oldu ama.
Buca hastanesinde niya yapmadığı soru işareti oluşturdu şimdi kafamda.

bende öyle canım 9 ay boyunca ona gittim hatta hamile kalmadan önce başlamıştım hamilelik öncesi muayene için hamile kalınca da hep onunla devam ettim. bende doktordan çok memnun kaldım 15 günde bir çiğli den kalkıp şirinyere gidiyoduk.
bana devlet hastanesinde isteğe bağlı sezeryan yapılamıyo dedi.bende senin gibi çok korkuyodum doğumdan. gününü saatini beklicen dedi sancın gelincede o gün hastanede km varsa doğuma o girecek dedi. tabi ben sezeryanda ısrar edince ancak çınarlı da yapabilirm dedi. ve doğumumu sigortam olduğu halde özel de yapmak zorunda kaldım. şimdi seni ve yelda yı dinleyince moralim bozuldu açıkçası...

Tahir bey aynı zamanda genel cerrah doktorluktan öte insan hastalarını hiçbir zaman yarı yolda bırakmıyor
evet canım ya o beni çok sakinleştiriyo bide biliyor musun
ben biraz panik biriyim
o herşeye o kadar pozitif yaklaşıyor ki
beni bile bu panik halimden kurtardı
34 haftalık hamileyken antalyaya gittim 8 saat yol bide gece uykusuz
tahir beye gidebilir miyim diyorum
tabi gidebilirsin diyo
yakınlarım hep kızdı bana ne işin var otur oturduğun yerde yollarda mı doğuracaksın diye...
geçen hafta sonu mordoğana gittim aradım yine gideyim mi diye kendini nasıl hissediyorsun dedi iyiym dedim tamam git dedi herhangi bi sorun olursa telefonum 24 saat açık dedi
daha hangi birini anlatayım mükemmel bi adam yani
her gittiğimde teşekkür ediyorum ona...

bilmiyorum canım
öyle söylediyse vardır bi sebebi mutlaka
belki o zamanlar hastanelerde isteğe göre sezeryan yapmak yoktu
sıkı denetim altında olabilir
ben geçen gün okudum nette
hastanelere sezeryan kısıtlaması geliyor diye
hatta dedim aman ben bi doğurayım ondan sonra çıksın yasa dedim
belki o zamanda öyle bişey vardı
çünkü tahir bey bi nedeni olmadan öyle bişey demez
eminim demez

gerçi benimki riskli bi gebelikti kan pıhtılaşması vardı bende. dediğin gibi mutlaka vardır bi sebebi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…