kızlar günaydın,hepinize keyifli pazarlar...
nasılsınız bakalım görüşmeyeli,ben fena değil ama oğluşum her geçen gün biraz daha bilmiş,yaramaz oluyo:) görseniz bağırıyo çığırıyo,daha 3 aylık bebek iki çift laf ettirmiyo kimseye,ama çok komik ve tatlı oluyo görseniz:)) Allah ömür versin cümlesininkiyle oğluşuma da.
Esracım hoşgeldin,nasılsın? bebiş nasıl?
Yeldacım hayırlı olsun dişiniz,hepsini tamamladığı günleri görürsünüz inş.Darısı başımıza:)
nasıl çıkardı dişini kolaymıydı? ateş yada huzursuzluğu oldumu?
Ceyda seninki nasıl o gün telde bağırıyodu avaz avaz,Talha da Tuna gibimi yoksa:)
Pelin isabetli bi karar vermişsin epidurali seçmekle,hiç korkma,hiç düşünme,o anın tadını çıkar doya doya.az kalıyo artık senin,hahırlı haberlerini alırız inş.
Nezahat senden naber cnm? bi giriyorum,bir giriyorum hepinize top yekün yazıyorum napiim
vaktim olmuyo her zaman.
benim de misafirim gelck bugün,erken kalktım hazırlık,temizlik var.anca yaparım.
hadi öpüyorum hepinizi,görüşürz canikler
Teşekkür ederim Selda'cım öyle ateşi falan olmadı mız mızda sadece bir gece öncesi çok mızmızladı calpol verdim gecede çok terledi
öğlen tesadüfen bakıyordum dişlerine bişey varmı diye elime takıldı inşallah sizinkilerde bizimki gibi kolay çıkarır
sanada kolay gelsin canım