merhaba kızlar nasılsınız ?
ben iyiyim çok şükür. bugun hastaneye gittim rutın kontroller ıcın bebeğimin durumu iyimiş çok şükür.. ölçümleride güzel çıktı.. artık haftada bir kontrole gidicekmişim.. demek ki son haftalar bol bol hastanede olucam :)
:CüvCüv:
saolasın canım benımm.. opuyorumnanaktan
şimdi sende heyecan doruktadır.. delikafadulden
aynen cnımbnde öle gece cok zor atıyorum kendımı yatağa..senın tunada hala aynımı benımkı hala gunduzlerı sıfır uyku sabah 8 akşam 11 ayakta ne yapıcam bılmıyorum hıç uyumuyo gunduzlerı yaa normalde en az 5-6 saat uyuması lazım gunduz yokmu buna bı çare yaaa sebebı nekıı memede uyuyo bırakıyorum 10 dk snra ayakta sastm kaldım.:1no2:
ha ha haa haaa haaaaaa sırnaşık şey
bu halimize ancak katıla katıla gülüyorum Ceydacım.aynen öyle,bizde de durumlar tıpkı anlattığın gibi saatine kadar aynı herşey:)
napalım böyle böyle büyüceklerbiz yorgun savaşçılar,bişey değil başka şeylere zaman kalmıyo,pil çoktan bitmş oluyosırnaşık şey
canım valla okadar karışık duygular içerisindeyim ki sorma
heyecan stres korku merak sevinç hepsi bi arada
ama en ağır basanı heyecan
çünkü 4 yıldan sonra artık tam anlamıyla bi aile oluyoruz
aileye yeni bi birey katılıyo gerçekten çok heyecanlı bi bekleyiş
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
merhaba kızlar nasılsınız ?
ben iyiyim çok şükür. bugun hastaneye gittim rutın kontroller ıcın bebeğimin durumu iyimiş çok şükür.. ölçümleride güzel çıktı.. artık haftada bir kontrole gidicekmişim.. demek ki son haftalar bol bol hastanede olucam :)
:CüvCüv:
ha ha haa haaa haaaaaa sırnaşık şey
bu halimize ancak katıla katıla gülüyorum Ceydacım.aynen öyle,bizde de durumlar tıpkı anlattığın gibi saatine kadar aynı herşey:)
napalım böyle böyle büyüceklerbiz yorgun savaşçılar,bişey değil başka şeylere zaman kalmıyo,pil çoktan bitmş oluyosırnaşık şey
zaten başımıza ne geldiyse başka şeylere zaman ayırmaktan geldii :kedi: :kedi: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Alın bendede o kadar sizinkiler gene 11:00 dee uyuyolarmış benimki gece 03:00 sabah 10:00 kurulu saat gibi gündüzleride yarım saat gece uyurken canı kimi isterse o uyutuyor oda ayakta gezinerek ve ninni söylüceksin anca öyle uyuyor
ayy gece 3 sbh 10 daha zormuşş..
başka seylere zaten vakıt kalmıyo canım onu sayma bıle
herif boşıcak yakında beni:kaydirigubbakcemile3
ama nıe böle yaa gelışımlerı ıçınde uyuması gerekmıomu hadi uykusu olmasa tamam dıcem ama esnıyo esnıyo uyumuyo
hele bazen 10dk uyuyo sankı saatlerce uyumuşgbı nasıl gerınıyoo:)))alıştrmanın bı yolu yokmu yaaaa..
selda dun sızın yakınlardaydık oğlumla hatay pazarına geldık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?