İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

amin cnm inşallah hayrlısyadoğur inşallah kesın sezeryanmı senın bebekmı ırı yoksa başkanedenmı var pelıncm?

iriliğinden değil güzelim korkudan
ben hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri sezeryan istiyordum
o yüzden ilk başlarda çok doktor araştırdım
neyseki allah gönlüme göre verdi çok iyi bi doktorum var
hatta her gittiğimde sezeryan konusunda eminmisin der
oda normal doğum olmasından yana ama sen öyle istiyorsan zorlada normal doğum yapamam buda tehlikeli olur diyo
maalsef sezeryan olacak ama burda tahir beyin hastası olan birçok arkadaşım var biri bile sezeryanından şikayet etmedi yeldada bayağı memnun mesela... onlardan kuvvet alıyorum işte biraz bana kalsa hiç doğuramam gibi geliyorda çare yok öyle yada böyle çıkacak bu çocuk :)))

pelincim epiduralde bele yapılan iğne hiç acıtmıyor sadece sonradan bel ağrısı oluyor biraz oda kiloyla alakalıymış zayıfsan oda olmuyormuş kesinlikle epidural iste ben çok isterdim Emre'nin doğuşunu görmeyi ama uyuşmadı belden aşam o anı kesinlikle yaşa

pelincim epiduralde bele yapılan iğne hiç acıtmıyor sadece sonradan bel ağrısı oluyor biraz oda kiloyla alakalıymış zayıfsan oda olmuyormuş kesinlikle epidural iste ben çok isterdim Emre'nin doğuşunu görmeyi ama uyuşmadı belden aşam o anı kesinlikle yaşa
herkes öyle diyor canım bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
bende epidurale karar verdim korktuğum için tamamen uyuşturulmak istemiştim ama ömründe belki bi kere yaşayacağın birşeyide korkularından dolayı reddetmek enayilik olur herhalde....

slm canar nasılsınız oğluma biz iyiyiz oğlumun dün ilk dişi çıktı teyzeleri
amanda aman kıyamam ben ona
diş buğdayı yapacak mısınız
ay ben çok severim öyle etkinlikleri
büyümüşte dişi bile çıkmış emremizin
allah hepimize göstersin inşallah

merhaba kızlarr ne zamndr giremiorumm...annemlerdeyidim..maşallah yeldacım mre ne çabuk büyüdü maşallahh dşi bile çıkmış darısı başımıza..gülşen de doğum yapmış heralde Allah analı babalı büyütün inşallah..pln cim sende ben gibi korkudan sezeryan isteyenlerdensin..Allah sağ salim kavuşmeyı nasip etsn bebşine..ben epiduralde cesaret edemedimm:)))ama tahir by gerçkten iyi bi dr..hiç sorun yaşamadım bugüne kadr..hepinizi çok öpüorumm

merhaba kızlarr ne zamndr giremiorumm...annemlerdeyidim..maşallah yeldacım mre ne çabuk büyüdü maşallahh dşi bile çıkmış darısı başımıza..gülşen de doğum yapmış heralde Allah analı babalı büyütün inşallah..pln cim sende ben gibi korkudan sezeryan isteyenlerdensin..Allah sağ salim kavuşmeyı nasip etsn bebşine..ben epiduralde cesaret edemedimm:)))ama tahir by gerçkten iyi bi dr..hiç sorun yaşamadım bugüne kadr..hepinizi çok öpüorumm
benimde pek cesaretim yok inan bu aralar hergece rüyamda doğuma giriyorum
gün içerisinde aklıma geldikçe içimi sıkıntı kaplıyo
biran önce olsun bitsin istiyorum
çok zor bi durummuş
baştan beri bende hep genel anestezi istedim
ben yarım uyuşturulmaya bile dayanamam o kadar bile cesaretim yok dedim
ama gülsen her geldiğinde epiduralli sezeryanın ne kadar güzel bişey olduğunu anlatıp duruyo
onun baş ucunda bir hemşire oturmuş ve şuan bu oluyo şimdi bunu yapıyorlar diye anlatmış her anı anlatmış bu çok harika bişey bence
çıktıktan sonrada yanına kadar getirip göstermişler
gülsen sağlıklı mı falan diye sormuş
o böyle anlattıkça bende çok hevesleniyorum korkularım yüzünden bunlardan mahrum kalmak istemiyorum
yoksa inan cesaretim falan yok
son 2 haftam feci gerginim eşim sürekli beni telkin etmeye çalışıyo
onada çatıyorum dışardan konuşmak kolay sana bişey olmucak oh ne güzel yap sonra çekil kenara izle
erkek olmak varmış diye azarlıyorum bide adamı

amanda aman kıyamam ben ona
diş buğdayı yapacak mısınız
ay ben çok severim öyle etkinlikleri
büyümüşte dişi bile çıkmış emremizin
allah hepimize göstersin inşallah

Büyüyor teyzesi hergeçen gün yeni birşeyler öğreniyor Diş buğdayı yapığımda sizide çağırırım hep birlikte yaparız.Pelincim hiç korkma rahat ol bak görceksin hiç korktuğun gibi olmucak senin gerginliğin bebişede yansıyor onuda eşinide üzme

esracım hoşgeldin amin canım darısı sizin başınıza çok çabuk büyüyorlar anlamıyorsun bile bugün 7 aylık olduk daha dün gibi doğumum

cnm sıkıntı stres yapma bende doğuma kadar çok stres yaptım ama hiç korktuğum gibi dğilmiş gerçekten..epidural tabiki daha güzel..baygın dğilsin bebeğini ilk sen görüosun..benim bebişimi ben hariç herkes görmüştü bn kendime geldiğimde:))hiç korkma baylmadığın için ayılırkn ağrı derdinde olmıcak:))

valla bncede epidural harıka bışey hele basında hemşirenın her anı anlatması cokduygusall.bebeği getırıp koklatmaları bak bırazdan bebeğine kavuşacaksın demelerı ayyyy cok kotu oldummboshayallersmile

bu arada yeldacım dışınız hayrlı olsun Allah bızede göstersın ınşallah daha 3 ay 4 gunluğuz bızz

günaydın kızlar hepinize çok teşekür ederim
valla siz böyle söyleyince içime su serpiliyo
inşallah allah benide nezehatite hayırlısı ile kurtarsın
bizde bebişlerimizi hayırlısı ile alalım kucaklarımıza
hepinizi çok öptüm

tünaydın kızlar nasılsnz bakalım ben talhamla uğrasıyorum her zamankı gbı sizdeuyuyup dinlenın son gunlerınz nede olsa:))

Bende beğenmedim doğum doktoru H. Töre Yavuzşen i.Gerçekten ukala.Tavsiye etmem.Çünkü henüz hiç çocuğum olmadığı halde yarayı yakmayı önerdi.Halbuki diğer iki dr a sorduğumda hiç doğum yapmamış kadınlara yakmayı önermiyoruz dediler.Anlayacağınız kestirip atıyor hemen.

kızlar günaydın,hepinize keyifli pazarlar...
nasılsınız bakalım görüşmeyeli,ben fena değil ama oğluşum her geçen gün biraz daha bilmiş,yaramaz oluyo:) görseniz bağırıyo çığırıyo,daha 3 aylık bebek iki çift laf ettirmiyo kimseye,ama çok komik ve tatlı oluyo görseniz:)) Allah ömür versin cümlesininkiyle oğluşuma da.

Esracım hoşgeldin,nasılsın? bebiş nasıl?

Yeldacım hayırlı olsun dişiniz,hepsini tamamladığı günleri görürsünüz inş.Darısı başımıza:)
nasıl çıkardı dişini kolaymıydı? ateş yada huzursuzluğu oldumu?

Ceyda seninki nasıl o gün telde bağırıyodu avaz avaz,Talha da Tuna gibimi yoksa:)

Pelin isabetli bi karar vermişsin epidurali seçmekle,hiç korkma,hiç düşünme,o anın tadını çıkar doya doya.az kalıyo artık senin,hahırlı haberlerini alırız inş.

Nezahat senden naber cnm? bi giriyorum,bir giriyorum hepinize top yekün yazıyorum napiim
vaktim olmuyo her zaman.

benim de misafirim gelck bugün,erken kalktım hazırlık,temizlik var.anca yaparım.
hadi öpüyorum hepinizi,görüşürz canikler

Back