kızlar günaydın,hepinize keyifli pazarlar...
nasılsınız bakalım görüşmeyeli,ben fena değil ama oğluşum her geçen gün biraz daha bilmiş,yaramaz oluyo:) görseniz bağırıyo çığırıyo,daha 3 aylık bebek iki çift laf ettirmiyo kimseye,ama çok komik ve tatlı oluyo görseniz:)) Allah ömür versin cümlesininkiyle oğluşuma da.
Esracım hoşgeldin,nasılsın? bebiş nasıl?
Yeldacım hayırlı olsun dişiniz,hepsini tamamladığı günleri görürsünüz inş.Darısı başımıza:)
nasıl çıkardı dişini kolaymıydı? ateş yada huzursuzluğu oldumu?
Ceyda seninki nasıl o gün telde bağırıyodu avaz avaz,Talha da Tuna gibimi yoksa:)
Pelin isabetli bi karar vermişsin epidurali seçmekle,hiç korkma,hiç düşünme,o anın tadını çıkar doya doya.az kalıyo artık senin,hahırlı haberlerini alırız inş.
Nezahat senden naber cnm? bi giriyorum,bir giriyorum hepinize top yekün yazıyorum napiim
vaktim olmuyo her zaman.
benim de misafirim gelck bugün,erken kalktım hazırlık,temizlik var.anca yaparım.
hadi öpüyorum hepinizi,görüşürz canikler
Teşekkür ederim Selda'cım öyle ateşi falan olmadı mız mızda sadece bir gece öncesi çok mızmızladı calpol verdim gecede çok terledi
öğlen tesadüfen bakıyordum dişlerine bişey varmı diye elime takıldı inşallah sizinkilerde bizimki gibi kolay çıkarır
sanada kolay gelsin canım
sunuak : iyiyim cnm sağol...bebiş de iyi... büyüyoruzz...hastalandı geçende ama iyi şimdi çok şükür..
aman onlar hasta olmasın,bizimki de öyle tam geçti derken yinenerden kapıyo bilmiyorum ki çok mızmızdı yine buün,misafir de vardı,baya bi zorlandık.
öyle öyle büyüyo derler ya hakikaten öyle canım ya,büyüyolar işte,zaman hızla geçmekte,her anın tadını çıkarmak lazım onlarla.
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar
benim bu hafta son haftam
haftaya hayırlısı ile kızım kucağımda olacak
benim için dua edin ne olur çok korkuyorum
canım benim tüm guzel dualarım seninle... allah senı doğum yolunda oyalamasın.. bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
şimdi tam olarak günün belli mi ? bilmiyorumkismile
bende fırsatını bulup tahir by.le görüşmeliyim..
hayırlısı ile sen bi kurtul cnm sonra sıra bendeee eyvahedigeldismile
teşekkür ederim canım
önümüzdeki hafta çarşamba yada perşembe
haftaya pazartasi son randevum var o gün tam olarak saat ve gün belli olacak
darısı senin başına tahir beyle konuşmayı ihmal etme
teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı ile sağsalim kurtuluruz kızımda bende...canımm dualarımız sninle..hiç korkmaa...sonunu düşünnnnn artık 3 kişilik bi aile olcaksınızz:))))
teşekkür ederim canım
önümüzdeki hafta çarşamba yada perşembe
haftaya pazartasi son randevum var o gün tam olarak saat ve gün belli olacak
darısı senin başına tahir beyle konuşmayı ihmal etme
evet cnm haklısın bi an evvel konuşmam gerek.. sayılı zaman çabuk geçiyor.. benımde 1 yada 1,5 ay var artık karar vermem gerekli...
cnm inşallah ikimizde güzel bi doğum geçiririz.. allah yardımcımız olsun.... :Saruboceq:
bebişlerimiz olsun toplanıp gezmelere gidelimm bayanssulusmile
sorma cnm ya biz kayınvalidemlere falan gittik ..yolculuk falan derken hastalandı işte..ama atlattık çok şükürr..sizede geçmiş olsun....ne kadar dikkat etsende oluo işte
kzlar nasılsnz bakalımm?? biz bugun oğlumla gezmelerdeydik oğlum kocişim ben arkdaslarla şirinyerdeydik bebişlerimize ciciler aldık pamidora falan gttık çok şeker şeyler var..baya yoruldu benım oğlan bıde bırazcık soğuğa alışsın dedım gydrdık ceketını aldık kucağımıza bebek arabasız gezdrdık babasının kucağında uyuyarak gezdi haylazz bıde emcem dıye tutturdu hemen mağazanın bırıne grıp rıca ettım emzrdımm ee konu meme olunca oğlumun gözü dönüyokaydirigubbakcemile3:))))
ınşallah hasta olmazz..
siz neler yapıosunz tuna hastamı seldacım gecmış olsun yaa rutubetten nem kapıyolar gercekten hıç kıyamıyo ınsan hastalanmasalar keşkee.
bnde soğuğa cıkarmıyım diyorum ama erkek çocuk sonucta cıtkırıldım olmasında ıstıorum ne yapacağımı şaşırıyorum anlıcağınzz??
yeldacım ılk cıkan dışı aıle dışından ılkkım gorurse bebeğekıyafet duzermış aklında olsun kım paralıysa o görsün:))))
seldacım salı gunude hatay pazarına gdıcz oğlumla baklım neler varr??inşallah bıgun hepberaber alışverış yapmak nasıpolur...
bu arada evet gerckten buyudukçe tatlılasıyorlar talhada ole kendı kendıne konuşuyo aa uuu falan bıde bazen cığlık atıyo sevınçten:)))eller sureklı ağzında neredeyse yıyecekk salyaları akıyoo sureklı yabncı alınca kucağına ağlıyo:))ama daha dönmüyo yaa bı tarafına dönse artıkk erkenmıkiii?neyse sağlıklı olsunlardaa..
bugunde amma duşuk cenem yaaa:)))
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar
benim bu hafta son haftam
haftaya hayırlısı ile kızım kucağımda olacak
benim için dua edin ne olur çok korkuyorum
aynen bizimki de öyle,eller sürekli ağızda,salyalar bi dünya.
ama Tuna çok bağırıyo ya,sürekli bağırıyo,2 çift laf ettirmiyo insana minik cadı.
bide hep kucak istiyo,hatta kucakta kesmiyo,sürekli gezdircen pışpışlıcan oynatcan,zıplancan.öyle zor oluyoki anlatamam,omuzlarım kollarım kopuyo,gece okadar yorgun giriyorum ki yatağa.sanki dünyanın en ağır işini yapıp,işten gelmş gibi:)
napalım canları sağ olsun,iyi olsunlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?