İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

Teşekkür ederim Selda'cım öyle ateşi falan olmadı mız mızda sadece bir gece öncesi çok mızmızladı calpol verdim gecede çok terledi
öğlen tesadüfen bakıyordum dişlerine bişey varmı diye elime takıldı inşallah sizinkilerde bizimki gibi kolay çıkarır
sanada kolay gelsin canım

sunuak : iyiyim cnm sağol...bebiş de iyi... büyüyoruzz...hastalandı geçende ama iyi şimdi çok şükür..

Son düzenleme:

saol canım,inş.bizim de öyle olur,kolay çıkarır dediğin gibi
Allah yardımcıları olsun.

sunuak : iyiyim cnm sağol...bebiş de iyi... büyüyoruzz...hastalandı geçende ama iyi şimdi çok şükür..

aman onlar hasta olmasın,bizimki de öyle tam geçti derken yine nerden kapıyo bilmiyorum ki çok mızmızdı yine buün,misafir de vardı,baya bi zorlandık.
öyle öyle büyüyo derler ya hakikaten öyle canım ya,büyüyolar işte,zaman hızla geçmekte,her anın tadını çıkarmak lazım onlarla.

sorma cnm ya biz kayınvalidemlere falan gittik ..yolculuk falan derken hastalandı işte..ama atlattık çok şükürr..sizede geçmiş olsun....ne kadar dikkat etsende oluo işte

kzlar nasılsnz bakalımm?? biz bugun oğlumla gezmelerdeydik oğlum kocişim ben arkdaslarla şirinyerdeydik bebişlerimize ciciler aldık pamidora falan gttık çok şeker şeyler var..baya yoruldu benım oğlan bıde bırazcık soğuğa alışsın dedım gydrdık ceketını aldık kucağımıza bebek arabasız gezdrdık babasının kucağında uyuyarak gezdi haylazz bıde emcem dıye tutturdu hemen mağazanın bırıne grıp rıca ettım emzrdımm ee konu meme olunca oğlumun gözü dönüyokaydirigubbakcemile3:))))
ınşallah hasta olmazz..
siz neler yapıosunz tuna hastamı seldacım gecmış olsun yaa rutubetten nem kapıyolar gercekten hıç kıyamıyo ınsan hastalanmasalar keşkee.
bnde soğuğa cıkarmıyım diyorum ama erkek çocuk sonucta cıtkırıldım olmasında ıstıorum ne yapacağımı şaşırıyorum anlıcağınzz??
yeldacım ılk cıkan dışı aıle dışından ılkkım gorurse bebeğekıyafet duzermış aklında olsun kım paralıysa o görsün:))))
seldacım salı gunude hatay pazarına gdıcz oğlumla baklım neler varr??inşallah bıgun hepberaber alışverış yapmak nasıpolur...

bu arada evet gerckten buyudukçe tatlılasıyorlar talhada ole kendı kendıne konuşuyo aa uuu falan bıde bazen cığlık atıyo sevınçten:)))eller sureklı ağzında neredeyse yıyecekk salyaları akıyoo sureklı yabncı alınca kucağına ağlıyo:))ama daha dönmüyo yaa bı tarafına dönse artıkk erkenmıkiii?neyse sağlıklı olsunlardaa..
bugunde amma duşuk cenem yaaa:)))

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar
benim bu hafta son haftam
haftaya hayırlısı ile kızım kucağımda olacak
benim için dua edin ne olur çok korkuyorum

canım benim tüm guzel dualarım seninle... allah senı doğum yolunda oyalamasın.. bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

şimdi tam olarak günün belli mi ? bilmiyorumkismile

bende fırsatını bulup tahir by.le görüşmeliyim..

hayırlısı ile sen bi kurtul cnm sonra sıra bendeee eyvahedigeldismile

teşekkür ederim canım
önümüzdeki hafta çarşamba yada perşembe
haftaya pazartasi son randevum var o gün tam olarak saat ve gün belli olacak
darısı senin başına tahir beyle konuşmayı ihmal etme

teşekkür ederim canım

canımm dualarımız sninle..hiç korkmaa...sonunu düşünnnnn artık 3 kişilik bi aile olcaksınızz:))))

teşekkür ederim canım

evet cnm haklısın bi an evvel konuşmam gerek.. sayılı zaman çabuk geçiyor.. benımde 1 yada 1,5 ay var artık karar vermem gerekli...

cnm inşallah ikimizde güzel bi doğum geçiririz.. allah yardımcımız olsun.... :Saruboceq:

bebişlerimiz olsun toplanıp gezmelere gidelimm bayanssulusmile

inşallah canım hele bi doğsunlar gezmeklerede gideriz

sorma cnm ya biz kayınvalidemlere falan gittik ..yolculuk falan derken hastalandı işte..ama atlattık çok şükürr..sizede geçmiş olsun....ne kadar dikkat etsende oluo işte

saol cnm,aynen dediğin gibi olacağı varsa oluyo malesef,önüne geçilmiyor.
Allah kötü şeylerden korusun

güle güle giysin cnm bebiş cicilerini.biz de ayın 16sından sonra alcz oğluşuma ciciler,hem bayramlık,hem gezmeklik.
Tuna bugün daha iyi şükür.bakalım nezaman döncekler sağa sola ama biraz daha geçer bence erken sanki daha dimi.
ohh gezin bakalım analı oğlullu:)) içinize sinsin tatlım.

aynen bizimki de öyle,eller sürekli ağızda,salyalar bi dünya.
ama Tuna çok bağırıyo ya,sürekli bağırıyo,2 çift laf ettirmiyo insana minik cadı.
bide hep kucak istiyo,hatta kucakta kesmiyo,sürekli gezdircen pışpışlıcan oynatcan,zıplancan.öyle zor oluyoki anlatamam,omuzlarım kollarım kopuyo,gece okadar yorgun giriyorum ki yatağa.sanki dünyanın en ağır işini yapıp,işten gelmş gibi:)
napalım canları sağ olsun,iyi olsunlar da

inş. canım sağ salim kavuş bebişine ve müjdeyi ver burdan bize .
hiç korkma,herşey çok güzel olacak,Alah yardımcın olacak,sen de anne olacaksın.
her anını doya doya yaşa.

pelincim hadi hayrlısı az kaldı demekbebişine kavuşmana Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canımm ne tatlı bır bekleyış dimi yaa..

aynen cnımbnde öle gece cok zor atıyorum kendımı yatağa..senın tunada hala aynımı benımkı hala gunduzlerı sıfır uyku sabah 8 akşam 11 ayakta ne yapıcam bılmıyorum hıç uyumuyo gunduzlerı yaa normalde en az 5-6 saat uyuması lazım gunduz yokmu buna bı çare yaaa sebebı nekıı memede uyuyo bırakıyorum 10 dk snra ayakta sastm kaldım.:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…