İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

benım oğlumda gunduz hıç uyumuyo sabah 8 akşam 10-11 ayakta ama geceleri uyuyo uyıyacağı zaman nereye yatrsam uyuyo ama tek sorun memede uyuyo sallayarak falan uyumuyo gecelerı emerken uyuyo bnde bu konuda zorlanıcamılerde..
ayrıca gercekten senın ıstedığın değil bebeğin ıstedığı oluyo malesef ne yapıp edıp dediğini yaptırıyolar..:)

kesinlikle haklısın Ceydacım
ben yaşadıktan sonra öğrendim ki;yok ben yatağına alıştırdım yok kucağa alıştırmadım bunların hepsi hikaye.
o bebeğe göre değişiyor.alışacak olan bebek alışıyor,alışmayacak olan alışmıyor.
inan benim kadar kimse uğraşmamıştır alıştırmak için.
olsun canları sağolsun onların.herşeyleriyle hayat onlarla güzel.

selam kızlarr

hepinize iyi haftalar diliyorummmmm... sağlık ve huzurla geçirin inşallah kaydirigubbakcemile2

selam kızlar nihayet beni soran biri olmuş
doğursam kimsenin haberi olmayacak valla
denize gittim 3 gündür yoktum
bu gidişle ben yollarda doğurucam herhalde
perşembe nstye gircem inşallah doğum gözükür
hepinizi öptüm

ohh maşallah gez bakalım bugun dedım heralde pelın doğurdu:)nyse umarım gusel gecer sts az kaldı doğma hadı hayrlısı...

iyi akşamlar kızlar naber,nasıl gidiyor?
hamileler ve anneler iyisiniz dimi,bebişler de iyidsir umarım
ben 2 gündür annemdeydm,tam olarak iyileşemedim,Tuna yada geçti,burnu tıkalı ve hiç keyfi yok,iştahı da yok zorla emiyor yavrum:( ondan canım sıkkın biraz.sizde haberler nasıl??

iyi akşamlar kızlar naber,nasıl gidiyor?
hamileler ve anneler iyisiniz dimi,bebişler de iyidsir umarım
ben 2 gündür annemdeydm,tam olarak iyileşemedim,Tuna yada geçti,burnu tıkalı ve hiç keyfi yok,iştahı da yok zorla emiyor yavrum:( ondan canım sıkkın biraz.sizde haberler nasıl??

cnm benım yaaaa kıyamam çook geçmiş olsun.. bu hastalıkta bi türlü bırakmadı yakanızıı :sinifsinif:

allah acıl şifalar versın cnm.. bu arada ben ıyıyım bebişle birlikta büyümeye dewam. olumunekankayizsmile

tunacık ve sen allaha emanet olun cnm, inşallah kısa sürede iyi haberlerinizi alırız :Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız
seldacım çok geçmiş olsun bebişine ama senden ona geçeceği belliydi zaten canım süt veriyorsun sonuçta
artık kış geliyo senin kendine çok dikkat etmen gerekiyo ki tunada kışı rahat geçirsin
daha öncede demiştim ya bu kış hepimiz için biraz zor geçecek
allah hepimizin yardımcısı olsun

sezryanlı kızlar bişey sorcam ben size bu epiduralli sezryanda belden iğne yapıyorlarmış ya onun çok acıdığını söylüyorlar doğru mu
bildiğim kadırıyla hepiniz belden uyuşturmalı sezryan oldunuz değil mi
hepiniz cevap verin mümkünse ben artık rüyalarımda doğurmaya başladım yavaş yavaş tırsmaya başladım...

cnm benım yaaaa kıyamam çook geçmiş olsun.. bu hastalıkta bi türlü bırakmadı yakanızıı :sinifsinif:

allah acıl şifalar versın cnm.. bu arada ben ıyıyım bebişle birlikta büyümeye dewam. olumunekankayizsmile

tunacık ve sen allaha emanet olun cnm, inşallah kısa sürede iyi haberlerinizi alırız :Saruboceq:

saol canım benim,valla aynen öyle arkadaşım bi iyileşemedik 10 gün olck ben hasta olalı sinir oluyorum ya:( bir an önce geçse de rahatlasak ana oğul.

sen de dikkat et kendine ve oğluşuna,öptüm cnm.

günaydın kızlar nasılsınız
seldacım çok geçmiş olsun bebişine ama senden ona geçeceği belliydi zaten canım süt veriyorsun sonuçta
artık kış geliyo senin kendine çok dikkat etmen gerekiyo ki tunada kışı rahat geçirsin
daha öncede demiştim ya bu kış hepimiz için biraz zor geçecek
allah hepimizin yardımcısı olsun

sezryanlı kızlar bişey sorcam ben size bu epiduralli sezryanda belden iğne yapıyorlarmış ya onun çok acıdığını söylüyorlar doğru mu
bildiğim kadırıyla hepiniz belden uyuşturmalı sezryan oldunuz değil mi
hepiniz cevap verin mümkünse ben artık rüyalarımda doğurmaya başladım yavaş yavaş tırsmaya başladım...

saol canım
dediğin gibi çok dikkat etmek gerekiyo ama nerdee,sıkıldımmı soyunup dökünüyorum,çoraplar terlikler de bir kenara hemen,ama sonrası böyle işte
şu kışı bi atlatsak hepimiz Pelincim,yaza rahatlıcaz baya bi.

canım benim iğneyi hiç hissetmiyosun,yani şahsım adına ben hiç hissetmedim,kıl kadar bişey zaten.sadece kendini serbest bırakıp hiç kıpardamıyorsun,uzman gerekli uyarıyı yapıp,seni rahatlatıyo zaten.korkma yani,korkacak bişey yok.benim sonrasında bel ağrılarım oldu,yani hala da olmakta baya şiddetli ama ALlah tan uzun sürmüyor,bi tutuyor yarım saat sonra falan geçiyor,en geç 1 saat falandır yani.
senin kesin sezeryan olacak sanırım,eğer öyleyse kesinlikle epidurali tercih et derim ben.bebişinin doğduğunu görmek kadar muhteşem bişey yok şu hayatta yemin ederim.
unutulmayacak olan tek anı belki de.
Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin canım benim.
öpüyorum seni kocaman

tünaydın Nezahatçim naber,nasılsın bakiim? nasıl gidiyo?

bu arada Gülsen den hiç ses çıkmıyo ya bi arayım ari merak ettim.
Ceyda,Yelda sizler nerelerdesiniz? herkes firarlarda anlaşılan,mevsim değişikliği bozdu hepimizi:))

tünaydın Nezahatçim naber,nasılsın bakiim? nasıl gidiyo?

bu arada Gülsen den hiç ses çıkmıyo ya bi arayım ari merak ettim.
Ceyda,Yelda sizler nerelerdesiniz? herkes firarlarda anlaşılan,mevsim değişikliği bozdu hepimizi:))

canım sorma kızlar firardaaa sositososito sositososito sositososito

selam kızlar nasılsınız bende moraller bıraz bozuk kaprıslı ınsanlarlauğrasıyorum napıım..
pelıncım sezeryanda epidural çok rahat iğneyi hıssetmıosun bıle ınan eletakılan serum çok acıyo ama o acımıyo benım hıç bel ağrımda olmadı Allaha şukur herşeyın hayrlısı olsun canım..
herkese ıyı geceler kızlaropuyorumnanaktan

selam kızlar çok teşekkür ederim beni bilgilendirdiğiniz için bu aralar çok stresliyim herşeyi kafama takar oldum hayırlısı ile bi doğursam
insan daha önce hiç yaşamadığı bişey olunca herşeyden tedirgin oluyo böyle
neyse artık bakalım herşeyin hayırlısı

amin cnm inşallah hayrlısyadoğur inşallah kesın sezeryanmı senın bebekmı ırı yoksa başkanedenmı var pelıncm?

Back