amin cnm inşallah hayrlısyadoğur inşallah kesın sezeryanmı senın bebekmı ırı yoksa başkanedenmı var pelıncm?
herkes öyle diyor canım bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsunpelincim epiduralde bele yapılan iğne hiç acıtmıyor sadece sonradan bel ağrısı oluyor biraz oda kiloyla alakalıymış zayıfsan oda olmuyormuş kesinlikle epidural iste ben çok isterdim Emre'nin doğuşunu görmeyi ama uyuşmadı belden aşam o anı kesinlikle yaşa
amanda aman kıyamam ben onaslm canar nasılsınız oğluma biz iyiyiz oğlumun dün ilk dişi çıktı teyzeleri
benimde pek cesaretim yok inan bu aralar hergece rüyamda doğuma giriyorummerhaba kızlarr ne zamndr giremiorumm...annemlerdeyidim..maşallah yeldacım mre ne çabuk büyüdü maşallahh dşi bile çıkmış darısı başımıza..gülşen de doğum yapmış heralde Allah analı babalı büyütün inşallah..pln cim sende ben gibi korkudan sezeryan isteyenlerdensin..Allah sağ salim kavuşmeyı nasip etsn bebşine..ben epiduralde cesaret edemedimm:)))ama tahir by gerçkten iyi bi dr..hiç sorun yaşamadım bugüne kadr..hepinizi çok öpüorumm
amanda aman kıyamam ben ona
diş buğdayı yapacak mısınız
ay ben çok severim öyle etkinlikleri
büyümüşte dişi bile çıkmış emremizin
allah hepimize göstersin inşallah
merhaba kızlarr ne zamndr giremiorumm...annemlerdeyidim..maşallah yeldacım mre ne çabuk büyüdü maşallahh dşi bile çıkmış darısı başımıza..gülşen de doğum yapmış heralde Allah analı babalı büyütün inşallah..pln cim sende ben gibi korkudan sezeryan isteyenlerdensin..Allah sağ salim kavuşmeyı nasip etsn bebşine..ben epiduralde cesaret edemedimm:)))ama tahir by gerçkten iyi bi dr..hiç sorun yaşamadım bugüne kadr..hepinizi çok öpüorumm
esracım hoşgeldin amin canım darısı sizin başınıza çok çabuk büyüyorlar anlamıyorsun bile bugün 7 aylık olduk daha dün gibi doğumum
bu arada yeldacım dışınız hayrlı olsun Allah bızede göstersın ınşallah daha 3 ay 4 gunluğuz bızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?