haklısınız kızlar hiç uğrayamıyorum benim cadı yürümeye başladı bana hiç zaman bırakmıyor artık sürekli peşindeyim Lara'nın. Bizde durumları özetliyim kusma beni mahvediyor kusuk temizlemekten helak oldum dişlerimiz 4'lendi 3 tanesi de yolda geliyor sürekli gezmek istiyor atta atta ıhhhh diye tutturuyor evde olunca anne, baba, memme (bu meme demek oluyor), atta, gel, ver, al , allah allah falan diyor biraz gevezeyiz anlayacağınız ama çok güzel iyi ki doğurmuşum diyorum hergün hepinizin iyi olmasına sevindim moonlight yeni evinde güle güle otur canım, Selda seni de kilolardan dolayı tebrik ediyorum, Naz güzel haberlerini bekliyorum canım bebekle ilgili Bilgicim hamile misin kuzum sen? hepinizi kocaman öpüyorum kızlar
Merhaba arkadaşlar ben 38 haftalık hamileyim sizlere sormak istediğim aranızda buca doğum hastanesinde doğum yapan varmı ?ben kontrollerim için özel hastaneye gittim doğumumu buca doğumda yapmak istiyorum ama endişelerim var sürekli bağırdıklarını ve iyi davranmadıklarını duydumsizin bu konu hakkında görüşlerinizi almak istiyorum ..
yeldacinar35 canım cevap verdiğin için teşekkür ederim inş benimde doğumum ii geçer
Merhaba arkadaşlar 24 haftalık hamileyim, kontrollerimi daha öncesinde özel bir muayenehanesinde gerçekleştiriyordum ama Buca Kadın Doğum Hastanesi'nden devam etmek istiyorum. bir kaç doktora gittim pek memnun kalmadım. tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?
adını hatırlamıyorum cnm ama bucada erkek bır doktor var 4 numaralı polıklnkte acaıp ılgılı bır doktor cok tatlı konusuo ve içinin huzurlu olmasını saglıyo bence o doktoru dene memnun kalıcaksın
halit beye gidicem bende..
topicde giden olmustur sanirim yorumlariniz nasil?
iyi bir doktor diye duydum ?
merhaba doğum yapanlar iyi günlerde büyütsün bebeklerini.bende halit beye 1,ahmet beye 2 defa muayene oldum,her ikisindend ememnun kaldım.özge hanım hakkında da olumlu şeyler duyunca bu perşembe de ona gidicem sonra birinde karar kılıp sürekli o doktora gidicem inşallah.
tecrübeli arkadaşlar bu hastanede ayrıntılı ultrasona girdinizmi,memnun kaldınızmı merak ediyorum.bilgilendirirseniz sevinirim.
biraz geç olabilir, ayrıntılı ultrasona girmiş olabilirsin :) ben 1,5 ay önce orda ayrıntılı ultrasona girdim. bir sorun olmadı, randevu sistemiyle çalışıyor olması da avantaj, 2. katta bayan bir doktor ultrason odasında yapıyor. ben memnun kaldım, uzun uzun inceliyorlar. sonuçlarımı da erkenden almıştım.
Doğum ücretlerini bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?