Selam kizlar ben heldim nasilsnz gecmisi okuyamadom ama herkez iyidr umarim
Bizim dun dogumgunumuzdu evde kutladik oglum artik 1 yasnda teyzeleri
seldacm siznde dogum gununuz kutlu olsun nice yillara ins.
oglum yurumuyo daha ya yasini karsilasn isti.yodum
Selam kizlar ben heldim nasilsnz gecmisi okuyamadom ama herkez iyidr umarim
Bizim dun dogumgunumuzdu evde kutladik oglum artik 1 yasnda teyzeleri
seldacm siznde dogum gununuz kutlu olsun nice yillara ins.
oglum yurumuyo daha ya yasini karsilasn isti.yodum
bu arada kızlar güzel bir haberim var size,bugün Tuna 1 yaşında ve ben ona hamile kaldığım kilodan da daha düşüğüm şükür:))
doğumumdan beri 20 kilo vermiş durumdayım
inş.devamı gelir,1 aydır tekrar sıkı bir diyetteyim.bi 8-10 kilo daha istiyorum ama bakalım gidecekmi:)
canııım ya çok güzel bi haber bbuuuuu.
bende doğumumdan beri 16 kilo verdim.
ama hamilelik öncesi kiloma ulaşmak için daha 5 kilo vermem lazım.
bu arada yaklaşık 20 gündür diyetteyim ve 4,5-5 kilo falan verdim.
merhabalar...
tunacığımın doğum günü kutlu olsun.nice çok mutlu ve sağlıklı senelere iinşallah..ceydacım senin oğlunun doğumgünnünü de kutluyorum..hep birlikte çok mutlu olun inşallah...
yeni evimize taşındık.bir dünya telaşe tabi..kayınvalidem gitti sonunda..mutluyum huzurluyum..kayınbiraderim bende şimdi de(hiç huzuzr yok mu bana?kızım kreşe gidiyor...bu hafta daha iyiydi alışıyor günden güne..kızım 2 aydır hiç kilo almamış ve boyu uzamamış canım sıkıldı...
öptüm hepinizi...buluşma ayarlarsanız artık haftaortası da uygun günlerim var....
sukurler olsun bı yazan olmuş nerelerdesınz yahuuu
nasılsnz kızlarrrr
bız ıyıyz sukur oğlum 4 aydr hıç kılo almıyo hala 10 kılo ama yurumeye basladık bıraz yuruyunce duşuyo ama olsun sonuçta yuruyoı bıraz
gecen hafta denıze gttık cesmeye su soğuktıu talhayı soktuk ama vucudunu soıkunca ağlamaya basladı sanırım sudan ırkıldı soğuk olduğu ıcın bende zorlamak ıstemedım korkmasın dıye ınsallah bıdahakıne korkmazz sızler nasılsnz
slm kızlaaaaaaaaaaaaaar
nasılsınız bn hamdolsun iyiyiz uzun zmndır görüşmüyoruz ewet szleri ihmal ettim sanırım :78:
nese herkes ii geçmişe bi göz attım bilgicim işlhh hamilesindir günün geçmiş hayırlısı nese o olsun bnmde son 1 ayım kaldı korunmayı bırakıcaz bakalım nasip hakkımızda hayırlısı olsun işlhhh
evet bence de güzel haber şahsen ben pek bi mutluyum,herkes çok güzel olmuşsun diyo,çok beğeniyorlar:))
hakikaten güzel duyguymuş,evlendiğim kiloya 2 kilom kaldı:)
senin de çok güzel haberin,çok sevindim canım senin adına.
1 ayı bulunca 7 kilo falan olck sanırım senin de.hadi bakalım kolay gelsin arkadaşım.
bundan böyle bozmak yok,kilo almak yok!!!
nasılsın Ecrinnaz nasıl?
işlh cnm işlhhhhhhh..................
hakkında hayırlısı olsun yoncacım,sağlıkla sıhhatle tekrar hamile kalıp,bu kez kucaklarsın inş.bebişini.
hep dediğim gibi,herşey güzel olacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?