slmmm
merhtapçım nöbetlerin başlamıs senin için zor bi süreç olacak galiba.
en iyisini sen bilirsin ama doğa daha çok küçük kreşe gitmesi için canım yaa.
babaanneye tahammül etmesi ne kadar zor olsada biraz daha gayret etmeye çalış canımm..
nezoşumm nasılsın dünden beri.
canım yaa tahmin ettiğimden çok daha da güzelmişsin. hele mert hele mert yok mu Rabbim nazarlardan korusun onu.
dünden beri ara ara hep mertten bahsediyoruz eşimle kıvraklıgından güler yüzünden.
ben gerçekten çok ama çok memnun oldum hayatım.
sözünüz var bak ona göre bi gün oturaya geleceksiniz..
seldam uğramamışsın bu hafta sonu topiğe hiç.
ara ara iş yerinden girde bize bi ses ver kuzum yaa merak ediyoruz seni.
umarım herşey yolundadır..
gülseeeeeeeeeeeeeeeeennnn
peliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
nerelerdesiniz yahu kızlar size pek vakit bırakmıyo galiba
hiç uyumuyolarmı bu cadılar yaa girin bi ses verin sizde arada
sizlerde hep aklımdasınız.
ceydaa zaten hepten gitti.
oda hiç uğramıyo artık
bilgicim mrb cnmmmm
Senınle tanışmak çok guzeldi.. Misafirperverliğin içinde tşkrrr.. Ecrin nazada maşallahhh allahım guzel ve uzun ömurler verısınn
Bılgıcım dun gece mert uyumadı.. Saatlerce ağladı.. Ne yaptıysam işe yaramadı.. Ilkkez çarşafa koyup salladık eşimle
Hemencik uyudu. Yahu bu bebeklerın zamanla değişik değişik huyları çıkıyo :84:
Canım inşallah kısa sürede tekrar görüşürüz.. Dediğim gibi ne zaman istersen buyur gel.. Beklerım..
Bızde o taraflara geldıkce ve sende musaıt oldukca görüşürüz..
Canımmm senı ve ecrin nazı kocamaaaan öpüyorumm..
gunydnn
Nber kızlar nasılsınız ???
Bilcim sen nasılsın ne var ne yok ? Işler nasıll ?
sağol tatlım sen nasılsın
mert nasıl.
Nolsun işte aynen devam çalışmaya çalışıyorum
Günayydınlaaaar ballı böreklerim herkesler nasıl bakalım.
Bugünde topiği ben açayım dedim
Ah o keratanın yuvarlanmasına bayıldım ben yaaa maşallah kuzucuguma.
Program gelecek eve diyodun. Fatura işlemeye başladıgına göre geldi sanırsam :26:
Tekrardan hayırlı cumalarr
canım ben gelip yokluyorum arada topiği
ama yazan olmayınca yazmadan çıkıyorum napayım.
kızlar yaaaa benim adetim 6 gün geçti bu ay
test aldım ama henüz yapmadım
test yapar yapmaz haber verrr.. çoooook merak ettim şimdiii
Merhaba anneler
Bi arkadasim bana Buca hastanesini övdügü icin bir gidip bakim dedim, denemek istedim. Ama gittigime bin pisman oldum. Oradaki o kalabalik sira cok kötüydü. Muayene sira numarasi almak icin bile bir siraya giriyorsun. Ve öyle böyle degil, 80 kisi felan oluyor önünde sirf ilk sira icin.
Hemen ciktim oradan ve aliskin oldum hastaneye gittim, yani Konak hastanesine. Oradan cok memnunum cok az bekliyorum hic sira olmuyor. Oturdugum yere uzak oldugu icin baska hastaneyi denemek istedim. Ama anladim ki Konak bayagi iyimis diger devlet hastanelerine kiyasen.
Görümcem Bucada yapti 5 sene önce dogumunu ve kendisi anlatiyor, hemsireler kizmislar bagirmislar cagirmislar. Bir odada 5-6 kisi yatiyormus o derece yani.
Burada birkac kisi Buca hastanesini övünce cok sasirdim dogrusu, sanki bambaska bir hastaneden bahsediliyormus gibi.
Ve bende görümceme aldirmadim bi kendim bakim dedim, ama cidden cok kalabalikti. Asagilamak icin demiyorum ama, hep köylü kadinlar vardi bir sürü cocuklu
Ben dogumu da Özel Tinaztepe hastanesinde düsünüyorum, cok begendim. Hijyenik, temiz, güler yüzlüler, tek kisilik odalar ve esin refakatci kalabiliyor yaninda.
Yine tabi herkesin bilecegi is, ama ben edindigim tecrübeleri anlatmak istedim kimse küsmesin
Merhaba anneler
Bi arkadasim bana Buca hastanesini övdügü icin bir gidip bakim dedim, denemek istedim. Ama gittigime bin pisman oldum. Oradaki o kalabalik sira cok kötüydü. Muayene sira numarasi almak icin bile bir siraya giriyorsun. Ve öyle böyle degil, 80 kisi felan oluyor önünde sirf ilk sira icin.
Hemen ciktim oradan ve aliskin oldum hastaneye gittim, yani Konak hastanesine. Oradan cok memnunum cok az bekliyorum hic sira olmuyor. Oturdugum yere uzak oldugu icin baska hastaneyi denemek istedim. Ama anladim ki Konak bayagi iyimis diger devlet hastanelerine kiyasen.
Görümcem Bucada yapti 5 sene önce dogumunu ve kendisi anlatiyor, hemsireler kizmislar bagirmislar cagirmislar. Bir odada 5-6 kisi yatiyormus o derece yani.
Burada birkac kisi Buca hastanesini övünce cok sasirdim dogrusu, sanki bambaska bir hastaneden bahsediliyormus gibi.
Ve bende görümceme aldirmadim bi kendim bakim dedim, ama cidden cok kalabalikti. Asagilamak icin demiyorum ama, hep köylü kadinlar vardi bir sürü cocuklu
Ben dogumu da Özel Tinaztepe hastanesinde düsünüyorum, cok begendim. Hijyenik, temiz, güler yüzlüler, tek kisilik odalar ve esin refakatci kalabiliyor yaninda.
Yine tabi herkesin bilecegi is, ama ben edindigim tecrübeleri anlatmak istedim kimse küsmesin
nasılsınız kızlar çok şükür bizde herşey yolunda.
seldacım tunamın doğum günü kutlu olsun inşallah.
nice senelere sağlıkla sıhhatle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?