İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

slmmm

merhtapçım nöbetlerin başlamıs senin için zor bi süreç olacak galiba.
en iyisini sen bilirsin ama doğa daha çok küçük kreşe gitmesi için canım yaa.
babaanneye tahammül etmesi ne kadar zor olsada biraz daha gayret etmeye çalış canımm..

nezoşumm nasılsın dünden beri.
canım yaa tahmin ettiğimden çok daha da güzelmişsin. hele mert hele mert yok mu Rabbim nazarlardan korusun onu.
dünden beri ara ara hep mertten bahsediyoruz eşimle kıvraklıgından güler yüzünden.
ben gerçekten çok ama çok memnun oldum hayatım.
sözünüz var bak ona göre bi gün oturaya geleceksiniz..

seldam uğramamışsın bu hafta sonu topiğe hiç.
ara ara iş yerinden girde bize bi ses ver kuzum yaa merak ediyoruz seni.

umarım herşey yolundadır..

gülseeeeeeeeeeeeeeeeennnn
peliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
nerelerdesiniz yahu kızlar size pek vakit bırakmıyo galiba
hiç uyumuyolarmı bu cadılar yaa girin bi ses verin sizde arada
sizlerde hep aklımdasınız.

ceydaa zaten hepten gitti.
oda hiç uğramıyo artık

bilgicim mrb cnmmmm

senınle tanışmak çok guzeldi.. misafirperverliğin içinde tşkrrr.. ecrin nazada maşallahhh allahım guzel ve uzun ömurler verısınn

bılgıcım dun gece mert uyumadı.. saatlerce ağladı.. ne yaptıysam işe yaramadı.. ilkkez çarşafa koyup salladık eşimle

hemencik uyudu. yahu bu bebeklerın zamanla değişik değişik huyları çıkıyo :84:

canım inşallah kısa sürede tekrar görüşürüz.. dediğim gibi ne zaman istersen buyur gel.. beklerım..

bızde o taraflara geldıkce ve sende musaıt oldukca görüşürüz..

canımmm senı ve ecrin nazı kocamaaaan öpüyorumm..

günaydın tatlım

Hay allah neden uyumadı ki haylaz..

Umarım bu geceniz rahat geçmiştir canım.

Tabi canım inşallah allah nasip ederse geliriz bi hafta sonu kocişle.

Tesadüfe bak görüyomusun eşler tanıdı birbirlerini

Son düzenleme:
gunydnn

nber kızlar nasılsınız ???

bilcim sen nasılsın ne var ne yok ? işler nasıll ?

sağol tatlım sen nasılsın
mert nasıl.
Nolsun işte aynen devam çalışmaya çalışıyorum

iyiyizz cnm saol...

ne olsun bildiğin gibii :)

mert yerlerde yuvarlanıyo..

bende eşimin faturalarını işlicem die, ev işlerini yapıcam die, merte bakıcam die ortalıkta helaak olup gidiyoom :78: :97:

Günayydınlaaaar ballı böreklerim herkesler nasıl bakalım.

Bugünde topiği ben açayım dedim

Ah o keratanın yuvarlanmasına bayıldım ben yaaa maşallah kuzucuguma.

Program gelecek eve diyodun. Fatura işlemeye başladıgına göre geldi sanırsam :26:

Tekrardan hayırlı cumalarr

hayırlı cumalar canımmm

nbr nasılsın ? ecrın nazda ıyıdır inşallahh

canım benım program geldı.. hızlı bı şekılde muhasebeye başladımm

evde işler bıtmıyo.. dun halıları verdım yıkatmaya.. bı aksılık çıkmazsa hafta sonuna badana yapcaz.. durumlar böyle :82:

canım haftanın son işgünü.. yarın tatılın başlıyo.. guzel bı hafta sonu gecırmen dileğiyleee.. kocamaaaaan öptümm

..

canım ben gelip yokluyorum arada topiği
ama yazan olmayınca yazmadan çıkıyorum napayım.

kızlar yaaaa benim adetim 6 gün geçti bu ay
test aldım ama henüz yapmadım

test yapar yapmaz haber verrr.. çoooook merak ettim şimdiii

canım dün akşam yaptım test tek çizgi çıktı malesef.

Ama benim ecrin de de 7.gün tek 10. Günü çift çizgi çıkmıştı.

Azcık daha olsa umudum var

Ama biliyomusun benim geçen sene de tam bu zamanlar 20 gün geçmişti adetim ve farlutal ile getirtmişti doktor sanırım yine mevsimlerden falan.

Oofff nezoş bilemiyorum canım yaa bekleyip görcez bakılm.

Nasılsın mert nasıl

Son düzenleme:
kızlar hepinizin kandılı mubarek olsunnn

bılgıcım msj ıcın tşkr..
senınde kandılın mubarek duaların kabul olur inşallahh...

Merhaba anneler
Bi arkadasim bana Buca hastanesini övdügü icin bir gidip bakim dedim, denemek istedim. Ama gittigime bin pisman oldum. Oradaki o kalabalik sira cok kötüydü. Muayene sira numarasi almak icin bile bir siraya giriyorsun. Ve öyle böyle degil, 80 kisi felan oluyor önünde sirf ilk sira icin.
Hemen ciktim oradan ve aliskin oldum hastaneye gittim, yani Konak hastanesine. Oradan cok memnunum cok az bekliyorum hic sira olmuyor. Oturdugum yere uzak oldugu icin baska hastaneyi denemek istedim. Ama anladim ki Konak bayagi iyimis diger devlet hastanelerine kiyasen.
Görümcem Bucada yapti 5 sene önce dogumunu ve kendisi anlatiyor, hemsireler kizmislar bagirmislar cagirmislar. Bir odada 5-6 kisi yatiyormus o derece yani.
Burada birkac kisi Buca hastanesini övünce cok sasirdim dogrusu, sanki bambaska bir hastaneden bahsediliyormus gibi.
Ve bende görümceme aldirmadim bi kendim bakim dedim, ama cidden cok kalabalikti. Asagilamak icin demiyorum ama, hep köylü kadinlar vardi bir sürü cocuklu

Ben dogumu da Özel Tinaztepe hastanesinde düsünüyorum, cok begendim. Hijyenik, temiz, güler yüzlüler, tek kisilik odalar ve esin refakatci kalabiliyor yaninda.

Yine tabi herkesin bilecegi is, ama ben edindigim tecrübeleri anlatmak istedim kimse küsmesin

5-6 yıl önce buca kadın doğum hastanesi yoktu canım
sen seyfi demirsoy hast. bahsediyor olmalısın
hastaneye öğleden sonra gitmeyi dene bir kezde bence

selam kızlar,canlar ciğerler...güzel haftalar hepinize...
nasılsınız bakkim,nasıl gidiyo hayat,herkes tatilde mi yahu kimselerden ses seda yok!
ben malumunuz doludizgin çalışmaktayım.iyiyim Tuna da iyi herşey yolunda çok şükür,sizler de iyisinizdir inş.
Bilgi,Nezoş,Pelin,Gülsen,Ceylan,Mehtap,Yonca hadi yazın kızlar 2 satır yaa.iyi olduunuzu bilelim dimi ama.
Ceylan sen girmiyorsun artık sanırım,neden (

kızlar h.sonu oğluşumuza d.günü yaptık.6 sı h.içine geldiği için biz ayın 2 sinden kutlamış olduk.hatta fotoğraf mak.nın tarihini de 06.07 olarak ayarladık.gününde gibi olsun diye,iyi fikir dimi kızlra:)) çok güzel oldu doğum günümüz çok içime sindi,herşey muhteşemdi bi ara koycaz face a resimleri ama Tunamız pek bi suratsızdı ogün:))
yine de yakışıklıydı oğlum herzamanki gibi

darısı gerimizden gelen tüm prenses ve prenslerimizin başına inş.Allah uzun yıllar göstersin evlatlarımıza inş.

kızlar arada bi girip yazın yaa,temelli kopukluk olmasın lütfeenn...
valla burda yasak böyle şeyler ama fırsatını buldum damladım hemen,umarım basılmam

hepinizi kocaman öpüyorum sağlıcakla kalın....

evet tatlım Gülsen in de dediği gibi 5-6 sene evvel Buca Kadın Doğum Hast. yoktu yanlış hatırlamıyorsam Temmuz 2009 da açılmıştı.2 yıl oldu hemen hemen.burada senin dediğin gibi odalarda 4-5 kişi falan olmuyor.çok yoğunluk varsa maks.2 kişi,yattım yani bizzat biliyorum:))

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar çok şükür bizde herşey yolunda.

seldacım tunamın doğum günü kutlu olsun inşallah.
nice senelere sağlıkla sıhhatle

Selam kizlar ben heldim nasilsnz gecmisi okuyamadom ama herkez iyidr umarim
Bizim dun dogumgunumuzdu evde kutladik oglum artik 1 yasnda teyzeleri
seldacm siznde dogum gununuz kutlu olsun nice yillara ins.
oglum yurumuyo daha ya yasini karsilasn isti.yodum

nasılsınız kızlar çok şükür bizde herşey yolunda.

seldacım tunamın doğum günü kutlu olsun inşallah.
nice senelere sağlıkla sıhhatle

saol canım teşekkür ederim.cümlemizinki inş.uzuunnn yıllar yaşasınlar sağlıkla sıhhatle.
öpüyorum kuzum seni mesajın için de ayrıca tşk.ler canım benim.düşünceli arkadaşım benim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…