• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

gunaydın kızlar ya erkendn kalktımbugun hastayımm offff hıç çekılmıyoo
bılgıcım DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM NİCE YILLARAA..
hepinz ıyısınzdr ınşallah

geçmiş olsun Ceylancım,hayırdır inş.neyin var?
bu aralar salgın var ama herkes hasta.havalardan sanırım.
ALlah şifa versin.

Bilgicim doğum gününü hep face de kutladık ama pek bakmıyorsun anlaşılan face e.
doğum günün kutlu olsun şekerim,nice sağlıklı mutlu,huzurlu t,yullara inş.sevdiklerinle.

kızlaarrrr ben geldim.
çok hasta oldum ben,4 gün annemde kaldım Tuna yada bana da anneciğim baktı sağolsun
şimdi biraz iyi gibiyim ama hala midem ağrımakta:(
sizler nasılsınız? herkeste herşey yolundadır umarım.

canım hoşgeldin çooook ama çoook geçmiş olsun şimdi nasılsın .
tuna nasıl.

benim ki hafta sonunu ateşli geçirdi yavrum cuma günü aşı oldu bilmiyorum ya onun yan etsiki yada diş.
bu arada üçüncü köpek dişide çıktı.
şimdide sanırım sonuncusu kabarmış o patlamak üzere.

kızlar çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni :16::16::16::16:

evet seldacım face e hiç girmiyorum desem yalan söylemiş olmam hani.
kızdan giremiyorum fırsat buldukça yani..
evet face te çok kutlayan varmış kardeşimde söledi.
umarım en kısa sürede girer cevaplarım.
işyerinde facebook engelli olunca............

canım hoşgeldin çooook ama çoook geçmiş olsun şimdi nasılsın .
tuna nasıl.

benim ki hafta sonunu ateşli geçirdi yavrum cuma günü aşı oldu bilmiyorum ya onun yan etsiki yada diş.
bu arada üçüncü köpek dişide çıktı.
şimdide sanırım sonuncusu kabarmış o patlamak üzere.

saol Bilgicim iyiyim çok şükür.
Tuna da iyi,fena değil,bi keyifli bi keyifsiz idare ediyo yavrum,ben hastayken o da çok huysuzdu 4 gün bağırdı sürekli,dişlerden ağrısı vardı sanırım,hala 2 dişi var bu arada,nezaman çıkck devamı bilmiyorum ya:(

sizin de hayırlı olsun 3.köpek dişiniz şekerim.diğerleri de kolay gelir inş.pıtır pıtır:)

kızlar çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni :16::16::16::16:

evet seldacım face e hiç girmiyorum desem yalan söylemiş olmam hani.
kızdan giremiyorum fırsat buldukça yani..
evet face te çok kutlayan varmış kardeşimde söledi.
umarım en kısa sürede girer cevaplarım.
işyerinde facebook engelli olunca............

rica ederiz canım benim,ne demek.
doğru diyosun bıcırıklardan fırsat buldukça giriyoruz işte arada napalım.
ama ben daha sık giriyorum face e o kesin:)

buradayım seldaaaammm ıyıyım anama gttmbugun
talhayıbırakıp alışverışe gttım veee duğun ıçın elbısemı aldım kızlar harıka bır elbıse aldım gülkurusu rengı perşembe teslım alıcamtadılata gttı hemen eklıcem resmii çatlarım yoksaaa
sız nasılsnz bakalım
parmagım dolama oldu cok acıyo napıcam bılmıyorum yardım edın yaaa

talhayıbırakıp alışverışe gttım veee duğun ıçın elbısemı aldım kızlar harıka bır elbıse aldım gülkurusu rengı perşembe teslım alıcamtadılata gttı hemen eklıcem resmii çatlarım yoksaaa
sız nasılsnz bakalım

geçmiş olsun tatlım naçizane tavsiyem türk kahvesi ve limondan bi karışım yap onu sür ve bağla.
birde sade lokum bağlayabilirsen oda iyi geliyo.
bu arada elbisenide merakla bekliyoruz güle güle iyi günlerde kullan inşallah hayatım.

selda gülsen pelin mehtap kızlar siz ve bebişleriniz nasıl bakalım bugün.
biz hastayız yine ecrin dün doktordaydı boğazlar kızarrmış yine kuzumun.
3 gündür ateşi vardı cumada aşı olunca aşıya bağlamıştım ama meğer üşütmüş benim bebeğim.
bakalım dün başladık şuruplara inşallah hemencecik iyileşir bebeğim

gunaydın bılgıcımnasılsın bı tek sen uğruyosun valladuzenlıolarak
sağol canımelbısemı teslım alınca hemen eklıcem
bu arada dıyetteydım ve 3 kılo vermışımmm:21::66::66:
en az 7 kılo daha var
eşimde altın çilek aldı oda onunlazayflıcakmışş nasılolcaksa artık:1:
kıyamamyaa ecrınde hep hasta oluyo yazık

en az 7 kılo daha var

hangi bebek hasta olmuyo kiş canımmm yaa hele hele bu diş çıkarma zamanlarında.
ecrinnaz maşallah yaşına kadar hiç doğru düzgün hastalanmadı ama ne zaman ki bu azı ve köpek dişleri kabarmaya başladı ondan sonra çok sık hastalanır oldu.
son bitane köpek dişimiz kaldı iyice kabarmış vaziyette sanırım onun etkisi bu sefer ki hastalıkta.
diğerlerindede aynı olmuştu kuzucummm.
şu yaz bi gelse Allah'ın izniyleee...
bebelerimizde bizde rahat etsek..

Lara ya çok
geçmiş olsun..

ya benim kızımında 3 gündür ateşi düşmüyor.idrar yolu enfeksiyonu olmuş:((bugün işe gitmedim..antibiyotiğe başladık ama muhtemelen değişmesi gerekecek antibiyotiğin..idrarda bakteri üredi.offf keşke hiç hasta olmasalar..
öptüm hepinizi..şu soğuk günler bitsin artık..

sız nasılsnz bakalım

güle güle iyi günlerde giy canım.bekliyoruz resmini.
geçmiş olsun Bilgi nin de dediği gibi kahve limon iyi geliyor diye biliyorum.

ben de dün akşam üstü yine çok hastalandım,ateş titreme,üşüme dondum gece ve sabah boyu ateşim 39,5 dereceydi hep.sabah acile gittik yine:(
bi iğne yaptılar 1000 lik antibiyotik verdi dr.idrar yolu nf.olabilir dedi ama o pek görülmedi idrarda,taş yada kum döküyo olabilirsin dedi.ultasnla bakılması gerekiyomuş dahiliyeden,o da olmazsa malesef ki spiralden olmuş olacak genital enf.bakalım zaman göstercek,hele şu ilaçları bi kullanayım da:((

en az 7 kılo daha var

ohh sevindim hadi kiloların gittiğine,ben de eriyorum yine ama hastalıklardan,bu geçen haftaki,bi bu haftaki mahvetti beni.
iyi olduğum günler de yürüyüşe çıktım hep,ve diyetimi de yaptım,baya fark eder oldum.
ben de mayo aldım Zeki den çok yakıştı,ince gösterdi bide beni.tahmin ettiğim gibi olmadı.
şu altın çileği denesin bakalım eşin bi fayda ederse biz de atlayalım hemen:)

geçmiş olsun tatlım naçizane tavsiyem türk kahvesi ve limondan bi karışım yap onu sür ve bağla.
birde sade lokum bağlayabilirsen oda iyi geliyo.
bu arada elbisenide merakla bekliyoruz güle güle iyi günlerde kullan inşallah hayatım.

selda gülsen pelin mehtap kızlar siz ve bebişleriniz nasıl bakalım bugün.
biz hastayız yine ecrin dün doktordaydı boğazlar kızarrmış yine kuzumun.
3 gündür ateşi vardı cumada aşı olunca aşıya bağlamıştım ama meğer üşütmüş benim bebeğim.
bakalım dün başladık şuruplara inşallah hemencecik iyileşir bebeğim

canım benim size de çok geçmiş olsun,Allah şifa versin kuzuya inş.ilaçları da fayda eder umarım dediğin gibi
ben de yukarda anlattığım gibiyim,pek iyi değil genel durumum:((
bebişime bile bakamıyorm,annem bakıyo sağolsun.

Lara ya çok
geçmiş olsun..

ya benim kızımında 3 gündür ateşi düşmüyor.idrar yolu enfeksiyonu olmuş:((bugün işe gitmedim..antibiyotiğe başladık ama muhtemelen değişmesi gerekecek antibiyotiğin..idrarda bakteri üredi.offf keşke hiç hasta olmasalar..
öptüm hepinizi..şu soğuk günler bitsin artık..

size de çok geçmiş olsun canım,Allah acil şifa versin.
evet bitsin artık şu garip havalar ve kış,biz de bebelerimiz de düzelelim artık.
benim de geçen haftadan beri emdiğim süt burnumdan geldi,çok şiddetli hasta oldum 2 kez üst üste.:(

seldacım çok geçmiş olsun hayatım.Rabbim güç kuvvet versin sanada bebişlerimizede

mehtapçım doğayada Allah şifa versin benim kızımada inşallah.
bu arada yukarda lara yazmışsın ama çok şükür bildiğim kadarıyla o hasta değil benim kız yani ecrinnaz hasta.
sen sanırım benim nick imle karıştırdın :1:

gecış olsun tum bebışlere kıs bıtsın artık yaa
seldacım çok gecmış olsun sanada ayy umarım kotu bışey yoktur ya spıral yapıyomuymuş ayy hayatta yapmam ozaman
valla cok sevınıyorum seldacım 3 kılo 3 kılodur gtsınde bende bıkını gıymek ıstıyorum ınsallah gıyebılırım ama kılo versemde catlaklarımdan utanırım yaa mayoyla ıdare etcez artıkın
elbısemı eklıcem canım teslım alınca hemen merak etmeyın ama cok beğenerek aldım
bıde zayflara yakıır dıyolar balık elbıse hıçte bıle banada cok yakıştı kıloluysak olmedıkyaa
normal tartıda 72 yım selda ama hassas kantara cıkacam bakalım onca kaç cıkarım acaba

Back