• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

valla dolama ıcın lokum dedıler gece koydum yattım ama işe yaramadı bende sabah sağlıkocağına gttım batıkon surupkrem surdu sardı ıkı gun sonra yenılıcekler ama hala zonkluyo yaaa cok kotu talhayla bıle ılgılenemıyorum suya değdrme dedı bulaşıklarda akşam kocama kalcak:1:

güle güle iyi günlerde giy canım.bekliyoruz resmini.
geçmiş olsun Bilgi nin de dediği gibi kahve limon iyi geliyor diye biliyorum.

ben de dün akşam üstü yine çok hastalandım,ateş titreme,üşüme dondum gece ve sabah boyu ateşim 39,5 dereceydi hep.sabah acile gittik yine:(
bi iğne yaptılar 1000 lik antibiyotik verdi dr.idrar yolu nf.olabilir dedi ama o pek görülmedi idrarda,taş yada kum döküyo olabilirsin dedi.ultasnla bakılması gerekiyomuş dahiliyeden,o da olmazsa malesef ki spiralden olmuş olacak genital enf.bakalım zaman göstercek,hele şu ilaçları bi kullanayım da:((
canım sakın ihmal etme...bir an önce doğru düzgün bir doktora gözük..
seldacım çok geçmiş olsun hayatım.Rabbim güç kuvvet versin sanada bebişlerimizede

mehtapçım doğayada Allah şifa versin benim kızımada inşallah.
bu arada yukarda lara yazmışsın ama çok şükür bildiğim kadarıyla o hasta değil benim kız yani ecrinnaz hasta.
sen sanırım benim nick imle karıştırdın :1:

ya kusura bakma canım..daha öğrenemedim tam isimleri:26:ecrinnaz diyecektim dilim sürşmiş:37:

seldacım çok geçmiş olsun hayatım.Rabbim güç kuvvet versin sanada bebişlerimizede

mehtapçım doğayada Allah şifa versin benim kızımada inşallah.
bu arada yukarda lara yazmışsın ama çok şükür bildiğim kadarıyla o hasta değil benim kız yani ecrinnaz hasta.
sen sanırım benim nick imle karıştırdın :1:

saol canım,iğne iyi geldi biraz,gözümü açtım az biraz şükür.

gecış olsun tum bebışlere kıs bıtsın artık yaa
seldacım çok gecmış olsun sanada ayy umarım kotu bışey yoktur ya spıral yapıyomuymuş ayy hayatta yapmam ozaman
valla cok sevınıyorum seldacım 3 kılo 3 kılodur gtsınde bende bıkını gıymek ıstıyorum ınsallah gıyebılırım ama kılo versemde catlaklarımdan utanırım yaa mayoyla ıdare etcez artıkın
elbısemı eklıcem canım teslım alınca hemen merak etmeyın ama cok beğenerek aldım
bıde zayflara yakıır dıyolar balık elbıse hıçte bıle banada cok yakıştı kıloluysak olmedıkyaa
normal tartıda 72 yım selda ama hassas kantara cıkacam bakalım onca kaç cıkarım acaba

saol canım yaa,inş.yoktur kötü bişey,spirali bünye kabul etmezse ya da işte dokunursa falan bazı bünyelerde enfeksiyona sebep olabiliyormuş,ama benim 6 ay oldu takılalı,bu saatten sonra sanrmıyorum olsun.spiral sebep olmadan da genital enf.olabilirmş dr.dedi.
bakalım sebep ne çıkar yakında,eğer antibiyotik iyi gelmezse... :(
hassas tartı 2 ya da duruma göre 3 kilo fazla tartılıyo,yine de çok iyisin bence,ben de dijital olmayan da 78 gibiyim.ha gayret 70 yada daha da altına.
şu altın çilekten de bilgilendir bizi olurmu.

normal tartımı daha fazla anlamadımki canım..
tamm kociş kullansın haber vercem arkadası baya vermış ondan aldı.bugun basladı işte bı bakalım..
gercı herkes kullanamıyomuş rahatszlığı olanlar falan..

kızlar pek giremiyorum nete Lara soluk aldırmıyor bu ara
Ceylan Selda geçmiş olsun kızlar
Mehtap ve Bilgi sizler nasılsınız
bizim alt dişler çıktı üst dişlerin huysuzluğu mudur bu nedir anlamadım
ek gıdayı külliyen reddediyor memeye dadandık anlayacağınız
yarın doktora gidicez idrar yolları enfeksiyonu var mı diye bakılacak iştahsızlık için

hoşgeldn gulsencm sağol cnm
dişhuysuzluğumu cekıyo lara cok zor yaa cabuk cıksa barı
ya kızlar parmağm çok ağrıyo talhayı kucağıma bıle almakta zorlanıyorum acaba nesterle patlatnmı desem off ıkı gundur zonkluyo ya hıç azalmadı

nedir bu ya...bütün bebişler hasta..hepimizinki bir an önce iyileşir inşallah...kocaman öptüm hepinizi ve tabi bebişleri

kızlar herkese günaydınlarrr.
gülsencim nasılsın hayatım geçmiş olsun canım emin ol diştendir o huysuzluk.
bizimde dördüncü köpek dişimiz kabarmış 4 gündür hasta yavrum.
yine bir sürü ilaç kullanıyorun antibiyotik ateş dürücü ağrı kesici falan.
bu dişler mahvediyo çocukları yaaa.
ticker ını görünce inanamadım maşallah lara ma 7 aylık olmuş kuzucuk.

seldam sen nasılsın nasıl oldun tuna nasıl.
mehtapçım doğa iyileştimi biraz senden ne var ne yok.
ceylan sakın öyle bişi yapayım deme haaa. daha beter azdırırsın o olur Allah korusun. antibiyotik falan yazmadımı doktor bugün yarın patlar o. umarım belkde patlamıştır.

Bilgicim geçmiş olsun kuzum size de çok zor bu dişler siz atlattınız sayılır Lara idrar yolları enf. yakalandı sanırım diş yüzünden sık ve sıvı kaka yapıyordu o da vajinasına kaçıyordu şimdi mamayı hiç yemek istemiyor ama meme manyaklığı aynen devam zorla yedirirsem de kusuyor kuzum ne güzel kilo almıştı verecek diye korkuyorum vallahi yarın doktorumuz tahlilini yapacak bakalım bence i.y e oldu ama inş. çok ilerlememiştir hemen atlatırız

Ecrinnaz da bebekken 2-3 defa üst üste olmuştu.
çok kötü bi durum yaa alt temizliğine o kadar dikkat etmemize rağmen oluyodu yine.
ama bizdeki belirtisi iştahsızlık değil kuzmasıydı canım.
augmentin antibiyotikle atlatmıştı kuzucugum.
gerçi bi kaç gündüryine kullanıyoruz antibiyotık boğaz enfeksiyonu olmuş bu seferde.
evet şu diş olayını tamamlamamıza az kaldı Rabbim'in izniyle.
şu an 16.dişimiz yolda toplamda kaç diş olacak acaba. hiç bakmadım bi bakayım bakalım nete.
20 diye biliyorum ama :26:

Ecrinnaz da bebekken 2-3 defa üst üste olmuştu.
çok kötü bi durum yaa alt temizliğine o kadar dikkat etmemize rağmen oluyodu yine.
ama bizdeki belirtisi iştahsızlık değil kuzmasıydı canım.
augmentin antibiyotikle atlatmıştı kuzucugum.
gerçi bi kaç gündüryine kullanıyoruz antibiyotık boğaz enfeksiyonu olmuş bu seferde.
evet şu diş olayını tamamlamamıza az kaldı Rabbim'in izniyle.
şu an 16.dişimiz yolda toplamda kaç diş olacak acaba. hiç bakmadım bi bakayım bakalım nete.
20 diye biliyorum ama :26:

evet canım o kadar sakınıyoruz yine hasta oluyorlar napalım böyle böyle büyüyecekler ama bu kez içim rahat çünkü altına kaka yapınca 1 dakika bile bekletmeden hemen alıyorum bugün ilk kez keyifsiz yavrum ateşlenmeden de i.y.e olunduğunu bilsem çoktan tahlilini yaptırırdım benim bildiğim kadarıyla da 20 dişleri olması gerekiyor sizin 15 inciniz mi var ooooo ne kadar çok maşallah size onlar diş çıkarıyor biz 9 doğuruyoruz valla

kızlaarr herkese selamlar,güzel ve sağlıklı haftalar inş.
geçmişi okuyamadım umarım bütün anneler bebişleri iyidir,biz çok hastaydık yine ana-oğul.
ben epey toparlandım sayılır,Tunam hala biraz daha hasta hiç iştahı yok,ateşleniyor arada antibiyotik kullanıyoruz malesef:(
ben de çok kötüydüm ateşim bikaçkez daha 40 lara çıktı yine acillik oldum,şimdi daha iyiyim şükür.
umarım sizler iyisinizdir.
öpüyorum hepinizi...

Son düzenleme:
kızlaarr herkese selamlar,güzel ve sağlıklı haftalar inş.
geçmişi okuyamadım umarım bütün anneler bebişleri iyidir,biz çok hastaydık yine ana-oğul.
ben epey toparlandım sayılır,Tunam hala biraz daha hasta hiç iştahı yok,ateşleniyor arada antibiyotik kullanıyoruz malesef:(
ben de çok kötüydüm ateşim bikaçkez daha 40 lara çıktı yine acillik oldum,şimdi daha iyiyim şükür.
umarım sizler iyisinizdir.
öpüyorum hepinizi...

canıımmm çok ama çok geçmiş olsun hayatım.
dikkat edin kendinize havalar tam hastalık havası.
Rabbim tez zamanda şifa versin size ana oğul.
öpüyorum canım ikinizide.
benimde şu dakika mesaim bitti sana yazıp çıkıyorum hemen.
hayırlı akşamlar herkese :16::16:

Back