- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sakın ihmal etme...bir an önce doğru düzgün bir doktora gözük..güle güle iyi günlerde giy canım.bekliyoruz resmini.
geçmiş olsun Bilgi nin de dediği gibi kahve limon iyi geliyor diye biliyorum.
ben de dün akşam üstü yine çok hastalandım,ateş titreme,üşüme dondum gece ve sabah boyu ateşim 39,5 dereceydi hep.sabah acile gittik yine
bi iğne yaptılar 1000 lik antibiyotik verdi dr.idrar yolu nf.olabilir dedi ama o pek görülmedi idrarda,taş yada kum döküyo olabilirsin dedi.ultasnla bakılması gerekiyomuş dahiliyeden,o da olmazsa malesef ki spiralden olmuş olacak genital enf.bakalım zaman göstercek,hele şu ilaçları bi kullanayım da(
seldacım çok geçmiş olsun hayatım.Rabbim güç kuvvet versin sanada bebişlerimizede
mehtapçım doğayada Allah şifa versin benim kızımada inşallah.
bu arada yukarda lara yazmışsın ama çok şükür bildiğim kadarıyla o hasta değil benim kız yani ecrinnaz hasta.
sen sanırım benim nick imle karıştırdın
seldacım çok geçmiş olsun hayatım.Rabbim güç kuvvet versin sanada bebişlerimizede
mehtapçım doğayada Allah şifa versin benim kızımada inşallah.
bu arada yukarda lara yazmışsın ama çok şükür bildiğim kadarıyla o hasta değil benim kız yani ecrinnaz hasta.
sen sanırım benim nick imle karıştırdın
canım sakın ihmal etme...bir an önce doğru düzgün bir doktora gözük..
gecış olsun tum bebışlere kıs bıtsın artık yaa
seldacım çok gecmış olsun sanada ayy umarım kotu bışey yoktur ya spıral yapıyomuymuş ayy hayatta yapmam ozaman
valla cok sevınıyorum seldacım 3 kılo 3 kılodur gtsınde bende bıkını gıymek ıstıyorum ınsallah gıyebılırım ama kılo versemde catlaklarımdan utanırım yaa mayoyla ıdare etcez artıkın
elbısemı eklıcem canım teslım alınca hemen merak etmeyın ama cok beğenerek aldım
bıde zayflara yakıır dıyolar balık elbıse hıçte bıle banada cok yakıştı kıloluysak olmedıkyaa
normal tartıda 72 yım selda ama hassas kantara cıkacam bakalım onca kaç cıkarım acaba
Ecrinnaz da bebekken 2-3 defa üst üste olmuştu.
çok kötü bi durum yaa alt temizliğine o kadar dikkat etmemize rağmen oluyodu yine.
ama bizdeki belirtisi iştahsızlık değil kuzmasıydı canım.
augmentin antibiyotikle atlatmıştı kuzucugum.
gerçi bi kaç gündüryine kullanıyoruz antibiyotık boğaz enfeksiyonu olmuş bu seferde.
evet şu diş olayını tamamlamamıza az kaldı Rabbim'in izniyle.
şu an 16.dişimiz yolda toplamda kaç diş olacak acaba. hiç bakmadım bi bakayım bakalım nete.
20 diye biliyorum ama :26:
kızlaarr herkese selamlar,güzel ve sağlıklı haftalar inş.
geçmişi okuyamadım umarım bütün anneler bebişleri iyidir,biz çok hastaydık yine ana-oğul.
ben epey toparlandım sayılır,Tunam hala biraz daha hasta hiç iştahı yok,ateşleniyor arada antibiyotik kullanıyoruz malesef
ben de çok kötüydüm ateşim bikaçkez daha 40 lara çıktı yine acillik oldum,şimdi daha iyiyim şükür.
umarım sizler iyisinizdir.
öpüyorum hepinizi...