• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

teşekkürler kızlar...artık bende sizleri tanımak istiyorum:(yolu düşen olursa çalıştığım hastaneye bana uğrayın olur mu?öptüm hepinizi ve bebişleri..

ben hastaneye geldiğimde uğrucaktım sana aradım cebini cvp.vermedin,sanırım yoğun dedim,ondan aramadm bidaha Mehtapcım.numaramı görünce dönmediğine göre telimi kayıtta etmedin:)
olsun görüşürz yine ilk fırsatta,geldiğimde uğrarım yine olmazsa.

deli deliyi görünce sopasını saklarmış canım uslu uslu otururlar görürsün
hadi birgün belirleyin Reyhana gidelim hep birlikte
dışarda buluşma daha güzel oluyor

kesin dediğin gibi olur:))
buluşalım ilk güzel havada,yapın hemen organizeyi.
Gülsen bizi Reyhan a götür,Gülsen bizi Reyhan a götür:66::64::62:
neresi bu arada Reyhan:) Pelin sen ben oturduğumuz yer mi?

oooo yerim ben onu ya
çok tatlı oluyorlarmış selda
duruya diyorumki annecim böyle bişey olacağını bilseydim hiç beş sene beklermiydim diyorum

kesinlikle öyleymiş canım,ben de 2,5 ay sonra hemen hamile kalmama rağmen şimdi diyorum ki iyi ki olmuş,beklesem sensiz napardım ki diyorum,bide erken diyordum hep ozamanlar,hiç de erken değilmiş.
Rabbim başta Yonca ya ve isteyen herkese yaşatsın bu muhteşem duyguyu.

Bu arada senin bugün doğum günün mü Pelin? eğer yanlış görmediysem NİCE MUTLU YILLARA....
Durun ve eşinle sağlık,sıhhat ve mutlulukla çok güzel senelere inş.canım benim:70:
kocaman öpüyorum seni,vee bu çiçekler de sana benen hediye olsun:71:

seldaaamm

sağol canım iyileştim çok şükür.
sen neler yapıyon.
tuna paşa nasıl.
öpüyorum onu en kocamanından.
hatta ısırayım birazcık olurmu

iyi akşamlar kızlar of cok sıkıcı bugun yaaa çok bunalıyorum yaa
naslsnz pelıncım doğum gunun kutlu olsunnn...:16:
ee hadı ya ben cok sıkılıyorum bıran oncebuluşalım..:21:

seldaaamm

sağol canım iyileştim çok şükür.
sen neler yapıyon.
tuna paşa nasıl.
öpüyorum onu en kocamanından.
hatta ısırayım birazcık olurmu

iyi cnm sevindm iyi olduğuna
biz de iyiyiz,Tuna da iyi şükür,dün çok bağırındı ama bugün ALlah a şükür iyiydi.
öp,ısır teyzesi ayıp ediyon,sevelim diye yaptık bunları:))
ben de kıvırcık kuzuyu ısırırım öyle değilmi:))

ben hastaneye geldiğimde uğrucaktım sana aradım cebini cvp.vermedin,sanırım yoğun dedim,ondan aramadm bidaha Mehtapcım.numaramı görünce dönmediğine göre telimi kayıtta etmedin:)
olsun görüşürz yine ilk fırsatta,geldiğimde uğrarım yine olmazsa.

canım çok kötü günler geçirdim.o nedenle telefonlara uzun süre hiç cevap veremedim...bi dahakine mutlaka bekliyorum..

yoncacım canım çok çok üzüldüm....ben bütün kalbimle inanaıyorum yeniden hamile olacaksın ve büütün yaraların kapanacak...sakın aramızdan ayrılma...öpüyorum seni...

başsağlığı dilekleriniz için çok teşekkürler..reyhan a gidelim hadi:))

iyi cnm sevindm iyi olduğuna
biz de iyiyiz,Tuna da iyi şükür,dün çok bağırındı ama bugün ALlah a şükür iyiydi.
öp,ısır teyzesi ayıp ediyon,sevelim diye yaptık bunları:))
ben de kıvırcık kuzuyu ısırırım öyle değilmi:))

kıvırcık ki ne kıvırcık görmen lazım seldacım akşam birde banyo yaptırdık o saçları bi gör nasıl oldu tahmin bile edemezsin canımm.
mehtap canım nasıl oldun Rabbim sizlere sabır güç kevvet versin inşallah canımmm.

gülsen ugramamışsın dün hiç umarım herşey yolundadır canım..lara nasıl iyimi
pelinnnnnn dün doğum gününmüydü senin canımmm iyi ki doğdun iyi ki varsın hayatım. ailenle birlikte daha nica sağlıklı huzurlu mutlu yıllara inşallah.

ceylan sende ne var ne yok canım.
sen iyiyce bunalmışsın anladıgım kadarıyla umarım bi an önce iş bulur başlarsın calışmaya ha olmamı :))

hayrlı cumalar kızlarr
naslsn bılgıcım son iş günün gözünaydın
evet sormasıkıldm kendımı evde kocakarı gıbı hıssedıyorum sosyal hayatıma donmek ıstıyorum 2 hafta snraduğun var ama hla alışverısebıle gdemedım..
ee havaardaduzeldı gezelımişte

ceylancım evet bugün hava çok güzel ama yarın öğleden sonra soğuk geliyomuş ve hafta ortasına kadar devam edecekmiş.
sabah gazetede okumuştum canımm.
ayy ne güzel işte evde olmak yaa keyfini çıkar bence.
bol bol bebişle ilgilen temizlik yap. ev gezmelerine git.
ailece dışarı bi yerlere gidin.
tadını çıkar işte yarın öbürgün işe başlayınca bugünlerini çok arayacaksın bak unutma.
gerçi çalışmanında güzel yanları var ama ne bilim iştee

kızlaaarr nerdesiniiizzzzz???
herkes nasıl bkalım,gelin uğrayın ayol bugün bi.
bizim ahbabın nikahı var bugün oraya gitcez,dün gittim saçlarımı yaptırdım,kestirdim boyattım ve balyaj attırdım renk baya açıldı ama pek içime sinmedi sanki bu sefer:59:
biraz kullancam olmazsa sonra üstünden kumrala boyucam yine napiim.bi değişik geldi bana,gözüme tuhaf göründü:))

kesinlikle öyleymiş canım,ben de 2,5 ay sonra hemen hamile kalmama rağmen şimdi diyorum ki iyi ki olmuş,beklesem sensiz napardım ki diyorum,bide erken diyordum hep ozamanlar,hiç de erken değilmiş.
Rabbim başta Yonca ya ve isteyen herkese yaşatsın bu muhteşem duyguyu.

Bu arada senin bugün doğum günün mü Pelin? eğer yanlış görmediysem NİCE MUTLU YILLARA....
Durun ve eşinle sağlık,sıhhat ve mutlulukla çok güzel senelere inş.canım benim:70:
kocaman öpüyorum seni,vee bu çiçekler de sana benen hediye olsun:71:
amiiiiiin cnmm:)
canım çok kötü günler geçirdim.o nedenle telefonlara uzun süre hiç cevap veremedim...bi dahakine mutlaka bekliyorum..

yoncacım canım çok çok üzüldüm....ben bütün kalbimle inanaıyorum yeniden hamile olacaksın ve büütün yaraların kapanacak...sakın aramızdan ayrılma...öpüyorum seni...

başsağlığı dilekleriniz için çok teşekkürler..reyhan a gidelim hadi:))
amin cnm işlhh saol
seninde tekrar başın sağolsun çok acı bi durum allah sabır wersin
Canım benim kıyamam sana çok üzüldüm canım
kendine oyalanacak birşeyler bul dışarı çık
senin gibi bebeğini kaybeden bir arkadaşımız var Pelin de tanıyor
şimdi hamile ve çok mutlu o da çok zor günler geçirdi ama
geçeceğini düşün bu günlerin çok zor biliyorum
ben bütün hamileliğimi hep senin yaşadığın şeyi yaşıyacağımı düşünüp kahrolarak geçirdim
çok şükür bebeğim çok erken doğmadı ama ben hala kızıma bakıp bakıp ağlıyorum
çok zor şeyler yaşıyoruz inşallah bir daha yaşamazsın canım
bu arada doğum yaptığımda bende çok kızmıştım Tahir beye hiç uğramadı yanıma diye
hassas dönemler sonra düşününce hak veriyorsun hangimize yetişsin adam
uğra yanımıza sık sık olur mu??? kocaman sarılıp öpüyorum Yoncacım
saolsın gülsencim allah bidaha yaşatmasın işlh

seldacım bnde röfleli sarı saçlarıma kıydım geçen hafta bakır kahweye boyadım çokda gzl oldu sende öle bi renge boyatabilirsin gözlerinde renkliydi dimi senin çok yakışır:)

seldacım bnde röfleli sarı saçlarıma kıydım geçen hafta bakır kahweye boyadım çokda gzl oldu sende öle bi renge boyatabilirsin gözlerinde renkliydi dimi senin çok yakışır:)

güle güle kullan sen de tatlım.
ya benim de eşim hep kızıl istiyo ama bi türlü cesaret edemedim,hiç boyatmadım daha.
kumral istemiştim bu defa kumral boyada süper tuttu,sonra üzerine balyaj atınca onlar fazla sarı geli bana ve çok atmış ben sadece ışıltı olsun dedim balyaj olsa bile,çok az paket istemiştim.
ama hafta içi gidip üstüne az koyu cila attırmayı düşünüyorum bakalım.

kızlar nasılsnz cokyoruldyk bız ya sabah 9.30ta cıktm evden 10 kuaforde randevum vardı.
saclarımı kestrdım boyattım sıcak çikolataya boyattım beğendim kendımı:1:
ama saçlarımı açtılar once yaa uclarında boya vardı tutmaz dedıler neyse olsun değdi yani kızıl yansımalar var gıbı duruyo.
herkes sac yaptrmış hayrlı olsun senınde seldacım,kuaforden cıkınca gezdık bıraz yenı geldım ben eve.
sızler nasılsnz...

kızlar nasılsnz cokyoruldyk bız ya sabah 9.30ta cıktm evden 10 kuaforde randevum vardı.
saclarımı kestrdım boyattım sıcak çikolataya boyattım beğendim kendımı:1:
ama saçlarımı açtılar once yaa uclarında boya vardı tutmaz dedıler neyse olsun değdi yani kızıl yansımalar var gıbı duruyo.
herkes sac yaptrmış hayrlı olsun senınde seldacım,kuaforden cıkınca gezdık bıraz yenı geldım ben eve.
sızler nasılsnz...

ohh iyi yapmışsın sen de güle güle kullan şekerim
saç mevsimi herhalde herkes yaptırıyo:)
ya benimkini de çok beğendi bugün herkes,ben de alışmaya başladm sanki,daha bi hoş gelir oldu sanki gözüme.
üstüne cila attırsam mı attırmasam mı karar veremiyorum ondan.bakalım bikaç kez yıkayım da,gözüm iyice alışırsa kalır.
biz de nikaha gittik bugün fuara az önce geldik,gezmek yorgunluk valla dediğin gibi.

Back