- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
gece konunun basını okudum baya da okudum sonra sonları okuyayım dedım ama resmen geyık odanız olmus burası
bende bu hastaneyı cok övdüklerı ıcın gıtmek ıstıyorum nasıl menmun kaldınız mı
hangı doktora gıttınız hangısıne gıdeyım
devlet hastanesı gıbı 1 dk bıle surmeyen ultrasyonla mı gonderıyorlar eve,
cok merak edıyorum cevaplarsanız sevınırım.
kızlar günaydınlar hayırlı haftalar herkeseeee.
umarım herkesler iyidir..
ceylan selda kızlar yeni saçlarınızı güle güle kullanın inşallah. eminim ikinizede çok yakkışmıştır..
benimde boyam hazır ama bi türlü gidip boyatamadım. boyamı ben kendim alıyorum.(vahşi kızıl :)) )
yaklaşık on yıldır kızıl renk kullanıyorum.
seldacım sanada çok yakışacagına eminim bi ara dene istersen tatlım.
gülsen pelin kızlarrr nerelerdesiniz yahuu..
mehtap ve yoncacım umarım sizdede herşey yolundadır..
slm tatlım h.g topiğimize
aynen dediğin gibi oldu canım,burası bizim kaynaşma kaynaştırma,kaynatma yerimiz oldu,ikinci evimiz adeta:))
valla biz top yekün çok memnun kaldık bu hastaneden arkadaşım.ben her zaman diyoum ilgi alaka,hijyen,sağlığa önem burda var.bana hiç dev.hast.gibi gelmemişti gittiğim dönemlerde,şimdilerde çok kalabalık oldu biraz ilgide düşüş var deniyor ama bilemiyorum,ben insana önem verildiğini gördm.
doğumumu orada yapamama rağmen doğumdan sonraki çektiğim acılarda hep ordaydım(benim sezeryanım biraz kötü geçti de) yürüyecek halim olmadığını görüp sandalyelerle sedyelerle taşıdılar bei acile,kapılarda karşıladılar.ayrıca Şinasi bey tek tek ilgilendi,pansumanımı bizzat kendisi yaptı görevi olmadığı halde.
yani sözün özün ben çok memnundum,tavsiye ederim.erkek drların birçoğu çok iyiler.
Tahir bey (artık hastanede çalışmadığını duydum ama bi araştır derim)
Şinasi Bey
Pamir Bey ve adı aklıma gelmeyen bir iki kişi daha...
dediğim gibi eğer dev.hast.düşünüyorsan bi kaç kez dene derim ben.
şimdiden hakkında hayırlısı olsun,Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrunu...
bu mudur yani erkek doktorlar mı iyi diyosun, bayan drlar ilgisiz mi
slm tatlım h.g topiğimize
aynen dediğin gibi oldu canım,burası bizim kaynaşma kaynaştırma,kaynatma yerimiz oldu,ikinci evimiz adeta:))
valla biz top yekün çok memnun kaldık bu hastaneden arkadaşım.ben her zaman diyoum ilgi alaka,hijyen,sağlığa önem burda var.bana hiç dev.hast.gibi gelmemişti gittiğim dönemlerde,şimdilerde çok kalabalık oldu biraz ilgide düşüş var deniyor ama bilemiyorum,ben insana önem verildiğini gördm.
doğumumu orada yapamama rağmen doğumdan sonraki çektiğim acılarda hep ordaydım(benim sezeryanım biraz kötü geçti de) yürüyecek halim olmadığını görüp sandalyelerle sedyelerle taşıdılar bei acile,kapılarda karşıladılar.ayrıca Şinasi bey tek tek ilgilendi,pansumanımı bizzat kendisi yaptı görevi olmadığı halde.
yani sözün özün ben çok memnundum,tavsiye ederim.erkek drların birçoğu çok iyiler.
Tahir bey (artık hastanede çalışmadığını duydum ama bi araştır derim)
Şinasi Bey
Pamir Bey ve adı aklıma gelmeyen bir iki kişi daha...
dediğim gibi eğer dev.hast.düşünüyorsan bi kaç kez dene derim ben.
şimdiden hakkında hayırlısı olsun,Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrunu...
kimse yok mu?pazar günü reyhan a gidelim mi?hafta ortası 4 ten sonraki buluşmalara da katılabilirim artık:))
siz gündüzleri giriyorsunuz ben geceleri.hiç karşılaşamıyoruz
kızlar kusura bakmayın biraz aksadık bu aralar Lara bana kök söktürüyor gece bu saatte 1 saattir mama yedirilip emzirilip ayakta sallanıyor ama uyumuyor oturacakmış hanım
neyse şöyle bir baktım dişler çıkmış saçlar boyanmış falan görmeden inanmayız ama
bu mudur yani erkek doktorlar mı iyi diyosun, bayan drlar ilgisiz mi
tesekkur ederım denemek lazım o zaman ,bize biraz uzak ama bakalım ,cok sagolunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?