İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

seldam ne renk yaptınki sacını sen ben dediğim gıbı yaptım sıcak cıkolata ama cok sıcak gercekten kızıl yansımalar var gıbı duruyo ama yokkonasılsa artık
demekkı adı ondan sıcakk
kamerada gorek tabıde bellı olmazkı benım kamera kara bılıosun bellı olmuyo
en yakın zamanda goruşsek daha ıyı olur yanii...

cnm benim kumral boyandı sonra da sarı gibi balyaj atıldı,kumrallı bal renkli bişey oldu.balyajlarla boya çok uyumlu oldu aslında yavaş yavaş da alışmaya başladım hem gözüm alıştı hem de hoşuma gitmeye başladı epey,renk de yerine oturuyor sanırım durdukça.
bana birden çok açık gibi gelmişti kahveden dönünce ondan garip oldum,şimdi daha iyi aramız saçımla:))

olur şekerim görüşelim,camdan da reelden de:)

gece konunun basını okudum baya da okudum sonra sonları okuyayım dedım ama resmen geyık odanız olmus burası

bende bu hastaneyı cok övdüklerı ıcın gıtmek ıstıyorum nasıl menmun kaldınız mı

hangı doktora gıttınız hangısıne gıdeyım

devlet hastanesı gıbı 1 dk bıle surmeyen ultrasyonla mı gonderıyorlar eve,

cok merak edıyorum cevaplarsanız sevınırım.

slm tatlım h.g topiğimize
aynen dediğin gibi oldu canım,burası bizim kaynaşma kaynaştırma,kaynatma yerimiz oldu,ikinci evimiz adeta:))
valla biz top yekün çok memnun kaldık bu hastaneden arkadaşım.ben her zaman diyoum ilgi alaka,hijyen,sağlığa önem burda var.bana hiç dev.hast.gibi gelmemişti gittiğim dönemlerde,şimdilerde çok kalabalık oldu biraz ilgide düşüş var deniyor ama bilemiyorum,ben insana önem verildiğini gördm.
doğumumu orada yapamama rağmen doğumdan sonraki çektiğim acılarda hep ordaydım(benim sezeryanım biraz kötü geçti de) yürüyecek halim olmadığını görüp sandalyelerle sedyelerle taşıdılar bei acile,kapılarda karşıladılar.ayrıca Şinasi bey tek tek ilgilendi,pansumanımı bizzat kendisi yaptı görevi olmadığı halde.
yani sözün özün ben çok memnundum,tavsiye ederim.erkek drların birçoğu çok iyiler.
Tahir bey (artık hastanede çalışmadığını duydum ama bi araştır derim)
Şinasi Bey
Pamir Bey ve adı aklıma gelmeyen bir iki kişi daha...
dediğim gibi eğer dev.hast.düşünüyorsan bi kaç kez dene derim ben.
şimdiden hakkında hayırlısı olsun,Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrunu...

kızlar günaydınlar hayırlı haftalar herkeseeee.
umarım herkesler iyidir..
ceylan selda kızlar yeni saçlarınızı güle güle kullanın inşallah. eminim ikinizede çok yakkışmıştır..
benimde boyam hazır ama bi türlü gidip boyatamadım. boyamı ben kendim alıyorum.(vahşi kızıl :)) )
yaklaşık on yıldır kızıl renk kullanıyorum.
seldacım sanada çok yakışacagına eminim bi ara dene istersen tatlım.

gülsen pelin kızlarrr nerelerdesiniz yahuu..

mehtap ve yoncacım umarım sizdede herşey yolundadır..

günaydın tatlım,hayırlı işler,hayırlı güzel haftalar inş.
saol şekerim valla güzel oldu olmasına da ben sarısı bukadar yoğun beklemiyordum ondan bi tuhaf geliyor,bi de uzun zaman sonra ilk defa açınca bukadar...alışıyorum işte yavaştan.
eşim de kızıl diye tutturuyor uzun zamandır.kumralı sarıyı az kullanayım da hele,denicem olmazsa bi ara,çok istiyor çünkü.bi de onun gönlünü yapmak lazım dimi:) ( bu arada nekadar bencilim yaa,önce kendi isteğimi yapıyorum farkındaysan:) )
sen hangi boyanın vahşi kızılını alıyorsun:)
bu arada biz iyiyiz şükür sen nasılsın? kuzucuk nasıl?

sağol canım çok şükür iyiyiz bizde üstteki köpek dişlerimizi çıkardık sonunda darısı alttakilerin başına inşallah..
canım ben koleston kullanıyorum yıllardır.
çok güzel rengi hiç değişmiyo.
bi keresinde farklı bi marka ile boyadım bir ay sonra kızıl renk oldu turuncu.
o yüzden ben kesinlikle koleston diyorum..

tesekkur ederım denemek lazım o zaman ,bize biraz uzak ama bakalım ,cok sagolunun

nasılsnz kızlar ben annemdeydım bugun geldık az once uyutum oğluşu
evet cbılgıcım seldaya kızıl cok yakışır yuzune tamda uygun bı renk yanı gözunun oınune getırınce bıle cok hoş duruyo
ben cesaret edemıyorum acık renge oyuzden çikoltaya boyadım..ıyı oldu amaolsun
eee buluşmuyozmu hafta ıcı

bu mudur yani erkek doktorlar mı iyi diyosun, bayan drlar ilgisiz mi

kimse yok mu?pazar günü reyhan a gidelim mi?hafta ortası 4 ten sonraki buluşmalara da katılabilirim artık:))
siz gündüzleri giriyorsunuz ben geceleri.hiç karşılaşamıyoruz

kimse yok mu?pazar günü reyhan a gidelim mi?hafta ortası 4 ten sonraki buluşmalara da katılabilirim artık:))
siz gündüzleri giriyorsunuz ben geceleri.hiç karşılaşamıyoruz

Pazar günü eşler evde tatlım çıkamıyor kimse hafta içi yapalım sen 4 ten sonra katılırsın olmazsa
bakalım kimler geliyor

kızlar kusura bakmayın biraz aksadık bu aralar Lara bana kök söktürüyor gece bu saatte 1 saattir mama yedirilip emzirilip ayakta sallanıyor ama uyumuyor oturacakmış hanım
neyse şöyle bir baktım dişler çıkmış saçlar boyanmış falan görmeden inanmayız ama

canlarım hepinize hayırlı cumlaaarr.
yaşasın son iş günü
sizleri ve bebelerinizi çoooooooooooookkk seviyorum

hayırlı cumalar kızlar naslsnz
gece uyumuyomulara gulsencım yapıyolar bazen yaramazlar
bılgıcım gunaydın hadı yıneıyısın bıttı hafta

kızlaarrrr ben geldim.
çok hasta oldum ben,4 gün annemde kaldım Tuna yada bana da anneciğim baktı sağolsun
şimdi biraz iyi gibiyim ama hala midem ağrımakta
sizler nasılsınız? herkeste herşey yolundadır umarım.

gösteririz şekerim önceden bi gün tayin etmeniz yeterli:)
demek o da huzursuz ve huysuz,gerçi şaşmamak lazım,bizimkilerinin halleri bu şekerim olağan dışı bi durum yok yanicim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…