• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

aşkolsun Selda sizin ayarladığınız sendeki buluşmaya da yalnız biz geldik unutma
kemeraltı buluşmasını da siz ayarladınız Pelinle ben yalnız buluştuk
neyse biz yine buluşma ayarlarız şekerim kırılma
ayrıca diş buğdayına tabii ki çağırıcam da gelmezsiniz anlamında yazmıştım ben
hem sen buluşmak iste hemen ayarlarım ben senin evin oradan bana çok yakına minibüs geliyor artık atla gel bence bozyaka evka1 minibüsü benim eve 100 mt mesafede şekerim artık

iyi olur şekerim,hele öyle dolmuş olayı çok iyi olur benim için,bin in direkt yani.
inan çok kırılmıştım Gülsen,bana geldiğiniz günden beri haber bekliyorum Pelin e gitcektik sözüm ona dedim hep kendi kendime.
en son seni aradığımda da dışarda buluşmak için haber vercektin bana,ben hala bekliyorum hahaha:)))
neyse cnm nasip olursa gelirim yine,sana da Peline de.
valla ben her buluşmaya gelemesem de her arkadaşa gidemesem de elimden geldiğince gitmeye çalışıyorum,vaktimi ve kendimi ayarladıkça,Nezoya gidiyorum arada,Ceylan a gittim,Ceylan la buluştuk dışarda ayrıca.
dediğim gibi müsait olduğum an olursa neden buluşmayalım ki öyle değil mi?

Son düzenleme:
herkese selam gülsende geri dönmüş artık bende geri döndüm
bilgicim geçmiş olsun
kızlar nasılsınızzzzzz keyifler nasıl
ben bütün kış gezdim şimdi havalar ısındı mecbur dükana döndüm ama arada kaçarım yine :)))
bebişler nasıl
bizi,mki çok usluymuş gülsen teyzesi öyle diyo

herkese selam gülsende geri dönmüş artık bende geri döndüm
bilgicim geçmiş olsun
kızlar nasılsınızzzzzz keyifler nasıl
ben bütün kış gezdim şimdi havalar ısındı mecbur dükana döndüm ama arada kaçarım yine :)))
bebişler nasıl
bizi,mki çok usluymuş gülsen teyzesi öyle diyo

Lara ve Tuna ile karşılaştırılınca seninki basbayağı uslu şekerim sende hakkını yeme Durunun

kızlar nasılsnz yahu anamdaydım geldım yenii
gulsedncım yenı evın nerde
buy arada buluşuyoz galıbaaa:9:
pelıncım hoşgeldınn

Pelin h.g. cnm nasılsın? Duru nasıl?
biz iyiyiz şükür,Gülsenin de dediği gibi çok edepsiz oğluşum,bişeye kızayım Tuna hayır deyim,o da bağırıyo hemen kendince bişeyler diyo o da arapça gibi:)) aklınca o da bana kızıyor,ama inanılmaz tatlı oluyor varya.

Ceylancım sen de h.g ben de bugün gitcem anama:)
bikaç arki birlikte gitcez anneciğime.Talha nasıl,sen nasılsın?

Gülsen napıyon şekerim,tatlı cadın napıyo,bizimkileri büyüdükçe ikisini bir arada düşünemiyorum:)

biz iyiyiz şükür,Gülsenin de dediği gibi çok edepsiz oğluşum,bişeye kızayım Tuna hayır deyim,o da bağırıyo hemen kendince bişeyler diyo o da arapça gibi:)) aklınca o da bana kızıyor,ama inanılmaz tatlı oluyor varya.

Gülsen napıyon şekerim,tatlı cadın napıyo,bizimkileri büyüdükçe ikisini bir arada düşünemiyorum:)

deli deliyi görünce sopasını saklarmış canım uslu uslu otururlar görürsün
hadi birgün belirleyin Reyhana gidelim hep birlikte
dışarda buluşma daha güzel oluyor

oooo yerim ben onu ya
çok tatlı oluyorlarmış selda
duruya diyorumki annecim böyle bişey olacağını bilseydim hiç beş sene beklermiydim diyorum

deli deliyi görünce sopasını saklarmış canım uslu uslu otururlar görürsün
hadi birgün belirleyin Reyhana gidelim hep birlikte
dışarda buluşma daha güzel oluyor
bizede gezmek olsun be gülsen
bu hafta çarşamba oldu daha çıkamadık bi yere perfonmansımız mı düşüyo ne
yarın doğum günüm ayarla bi organizasyon canım arkadaşım :)))

kızlar nasılsnz yahu anamdaydım geldım yenii
gulsedncım yenı evın nerde
buy arada buluşuyoz galıbaaa:9:
pelıncım hoşgeldınn
hoşbulduk canım talha nasıl
o tunayla lara gibi yaramaz mı yoksa duru gibi uslu mu (bana göre benim kızım hiç uslu değil bi bağırsında duyun)

teşekkürler kızlar...artık bende sizleri tanımak istiyorum:(yolu düşen olursa çalıştığım hastaneye bana uğrayın olur mu?öptüm hepinizi ve bebişleri..

oh oh bugun herkes uğramış senlensın topikk...
seldam anasına gıttı bugun rahat valaaa:))
pelıncım senın duru usluymuş baksana nazar değmesındee talha ıyı yürütecınde fıldr fıldr benım talha uslu değilde cok tembel emeklemıyo daha ama yuvarlanıp gıdıyo işte:))
demek sen 5 sene bekledın haa ben bı sene sonra bebek aşkına duştum ona bıle dıyorum keşke daha once yapsaydım dıye cok tatlılar yaa
duru neler yapıyo oğrenıyomu bışeler artık yurutec kullanıyomusunz kızlar basladnzmı
eee buluşalımhadı yaaa havalarda ısındı reyhan kım bu arada

moonlight cnmm başın sağolsun allah sabırlar wersin ne diceğimi bilemedim çok üzüldüm

kızlar merhaba nasılsınız bn daha iyiym zmn çabuk geçiyo geçtikçede acım hafifliyo tabiiki unutamam aslaa meleklerimi ilk göz ağrılarımdı onlar bnm bebeklerimdi
ama ii olmaya çalışıyorum annem ewde btn aldıklarımızı herşeyi toplamış usg fotolarını bile almışlar meleklerime ait hiçbşy kalmamış ama bana hatırlamam için onlara hiç gerek yok kii:14:
allahım bidaha yaşatmasın işlhh hala kanama bitmedi tabii azaldı baya ama tamamen kesilmedi tahir beyede brz kızgınım aslında ogün bni hastaneye yolladı bidaha ilgilenmedi ortağı warmış tepecikte topu ona attı
bn tabi sitemimi onada ettim ama bişeler söledi geçiştirdi barii akşam fln gelsedi ilgilensedi gerçi ne kdr uygun olur bilemem ama bnm acım olduğu içinde böle konuşuyo olabilirim
nese kızlR ÇOK KONUŞTUM ALLAHA EMANET OLUN GRŞRZZ

bizede gezmek olsun be gülsen
bu hafta çarşamba oldu daha çıkamadık bi yere perfonmansımız mı düşüyo ne
yarın doğum günüm ayarla bi organizasyon canım arkadaşım :)))

Benim kuzen taşınıyor ya ondan çıkamadık kuzum
onlara yemek çay falan derken gün geçiyor işte
bu arada Lara 2. dişini patlatıyor saat 7 den beri felaket huzursuz inşallah sabaha birşeyi kalmaz kucağımda uyuyor yatırınca ağlıyor ne çok canı acıyordur şimdi düşündükçe bile gözlerim doluyor yazık kuzuma içim acıyor baktıkça kızıma hemen çıksa bari bu dişide
haberleşiriz yarın sabah zaten

oh oh bugun herkes uğramış senlensın topikk...
seldam anasına gıttı bugun rahat valaaa:))
pelıncım senın duru usluymuş baksana nazar değmesındee talha ıyı yürütecınde fıldr fıldr benım talha uslu değilde cok tembel emeklemıyo daha ama yuvarlanıp gıdıyo işte:))
demek sen 5 sene bekledın haa ben bı sene sonra bebek aşkına duştum ona bıle dıyorum keşke daha once yapsaydım dıye cok tatlılar yaa
duru neler yapıyo oğrenıyomu bışeler artık yurutec kullanıyomusunz kızlar basladnzmı
eee buluşalımhadı yaaa havalarda ısındı reyhan kım bu arada

Hemen tanıştıralım çok güzel pasta yapar kendisi şakaaaaa Reyhan Pastanesi'nden bahsediyoruz favori mekanımdır kendileri orada buluşalım mama sandalyeleri de var

moonlight cnmm başın sağolsun allah sabırlar wersin ne diceğimi bilemedim çok üzüldüm

kızlar merhaba nasılsınız bn daha iyiym zmn çabuk geçiyo geçtikçede acım hafifliyo tabiiki unutamam aslaa meleklerimi ilk göz ağrılarımdı onlar bnm bebeklerimdi
ama ii olmaya çalışıyorum annem ewde btn aldıklarımızı herşeyi toplamış usg fotolarını bile almışlar meleklerime ait hiçbşy kalmamış ama bana hatırlamam için onlara hiç gerek yok kii:14:
allahım bidaha yaşatmasın işlhh hala kanama bitmedi tabii azaldı baya ama tamamen kesilmedi tahir beyede brz kızgınım aslında ogün bni hastaneye yolladı bidaha ilgilenmedi ortağı warmış tepecikte topu ona attı
bn tabi sitemimi onada ettim ama bişeler söledi geçiştirdi barii akşam fln gelsedi ilgilensedi gerçi ne kdr uygun olur bilemem ama bnm acım olduğu içinde böle konuşuyo olabilirim
nese kızlR ÇOK KONUŞTUM ALLAHA EMANET OLUN GRŞRZZ

Canım benim kıyamam sana çok üzüldüm canım
kendine oyalanacak birşeyler bul dışarı çık
senin gibi bebeğini kaybeden bir arkadaşımız var Pelin de tanıyor
şimdi hamile ve çok mutlu o da çok zor günler geçirdi ama
geçeceğini düşün bu günlerin çok zor biliyorum
ben bütün hamileliğimi hep senin yaşadığın şeyi yaşıyacağımı düşünüp kahrolarak geçirdim
çok şükür bebeğim çok erken doğmadı ama ben hala kızıma bakıp bakıp ağlıyorum
çok zor şeyler yaşıyoruz inşallah bir daha yaşamazsın canım
bu arada doğum yaptığımda bende çok kızmıştım Tahir beye hiç uğramadı yanıma diye
hassas dönemler sonra düşününce hak veriyorsun hangimize yetişsin adam
uğra yanımıza sık sık olur mu??? kocaman sarılıp öpüyorum Yoncacım

teşekkürler kızlar...artık bende sizleri tanımak istiyorum:(yolu düşen olursa çalıştığım hastaneye bana uğrayın olur mu?öptüm hepinizi ve bebişleri..

özelden beni de arayın demişsin tel yazacağını söylemişsin ama yazmamışsın ben yazdım sana numaramı mesaj atarsın daha sonra Mehtapcım
ilk buluşmada haber veririz sana da canım

Kızlar herkese selam.
Mehtapçım canım başınız sağolsun rabbim sizlere ömürler versin inşallah.,
gülsencim pelincim canlarım hoşgeldiniz kızçeleriniz nasıl. Gülsenim dişleriniz hayırlı olsun tatlım darısı pelinin kuzusunu başına inşallah..

Ceylancım seldacım sizler nasılsınız sizin tosuncuklar nasıl. Umarım keyifler yerindedir.
Bende 10 günlük bi aradan sonra işte geldim burdayım :))

kızlar şimdi çıkmam lazım işler çok yıgılmış bi toparlayım dönerim yine.

Bu arada beklenen 13 ve 14. Dişlerimiz çıktı çok şükür. Ikiside köpek dişi :53:

gunaydın bılgıcım hoşgeldınn yahu amma hızlısıznz haa butun dışleer tamamlanacak nerdeyse
gercı bızdehızlıyz 6. dışımz patladı ıyıyız bız ecrın kızımz nasıl
gulsencım pastaya hıç dayanamam reyhan ablaya gdelım o zaman gercı ben dıyetteyım amaolsun bozarımbı gunluk:1::1:
ne zaman gıdıyoz yahu onumuzdekı hafta ıçı gıdelımmı kızlarr havalar gusel olursa..

selam kızlar naber nasılsınız?
biz iyiyiz ana oğul:)
dün annemdeydm bugün de sabahtan kahvaltıya misafirlerim vardı öğleden sonra da bi dünya ütü yaptım ortalığı toparladm anca pc başına oturabildim.

Bilgicim geçmiş olsun,nasılsın şimdi,düzeldinmi biraz?
dişleriniz hayılı olsun,darısı başımıza.

Yocacım daha iyi olduğuna sevindim canım,daha da iyi olacaksın inş.
dediğin gibi onları asla unutamazsın zaten ama zamanla acın daha da hafiflicek Allahın izniyle.
bir de bebişin oldumu ohoo değmeyin Yoncanın keyfine.

Back