iyiyim canım sen nasılsın Emre paşada iyi bas bas bağırıyor örümceğine otursun diye
seni biliyorum Seldacım senin dikişlerin enfekte oldu ama ben hastanede gördüm nazlananları biraz da kendini hazırlamakla ilgili sanırım ben sezeryan sonrası ağrım olmıcak diye hazırladım kendimi aynı şeyi kolonoskopi için de yapmıştım yine hiç ağrım olmamıştı tabii uzmanlar iyi ve hastaneler temizdi kendimi hazırlamak dışında da önemli şeyler var yani
neyse geçelim bunları da yakışıklı oğlun yine yaygaraya devam ediyor anlaşılan
Allah sana kolaylık versin tatlım oğluna da sakinlik versin ama
ne zaman buluşuyoruz oğlun bizim kızları görünce sakinleşmişti yine deneyelim istersen bu kez evlerde ama
evet canım 4 ün üzeri iri bebek diyolar.
onlar dediğin gibi sezeryana.ama normal olanlarda kilolu bebek kolay doğarmış onu diyorum ben yani 3200 ün üstü yada 3 ün üstü diyelim.mesela benim arkadaşım 2500 gr.bir bebek dünyaya getirdi öldü bitti kız yazık.
tabii bu biraz çatıyla da alakalı olmalı
sen de ne güzel şanslıydın,burdaki kızların hepsi şanslı sezeryanden ben hariç
ben de dr.ve hastaneyi sebep buluyorumbiraz da.
Gülsencim büyük ihtimalle duphalac iyi gelmiştir biz ıkın ıkın keçi pisliği kadar yaptı.İşitme testine gitmişsiniz sonuç ne çıktı
Bende hazırladım kendimi ağrım oluycak diye uyanınca az ağrım oldu o kadarda olcak canım
Canım o bence doktorla alakalı
aynı fikirdeyim doktor + hastanede hijyen de çok önemli tabii
Sezeryandan sonra olan ağrı neki ben Emre'den önce düşük yaptım evime yakın diye Atatürk eğitim ve araştırma hastanesine gittim doktor bana dediki dayanıklımısn bende ne biliim beni uyuşturmadan kürtaj yapcağını dedim dayanıklıyım ondan sonrası allah yarabbim doktor hiş uyuşturmadan kürtaj yaptı bana
seni biliyorum Seldacım senin dikişlerin enfekte oldu ama ben hastanede gördüm nazlananları biraz da kendini hazırlamakla ilgili sanırım ben sezeryan sonrası ağrım olmıcak diye hazırladım kendimi aynı şeyi kolonoskopi için de yapmıştım yine hiç ağrım olmamıştı tabii uzmanlar iyi ve hastaneler temizdi kendimi hazırlamak dışında da önemli şeyler var yani
neyse geçelim bunları da yakışıklı oğlun yine yaygaraya devam ediyor anlaşılan
Allah sana kolaylık versin tatlım oğluna da sakinlik versin ama
ne zaman buluşuyoruz oğlun bizim kızları görünce sakinleşmişti yine deneyelim istersen bu kez evlerde ama
işitme testini geçtik aslında ama küvezde kaldığımız için bir teste daha giricez sabah
doktor bütün günü burada geçirecek gibi gelin dedi
inşallah hemen biter canım
Bilgicvim sen nerelerdesin,ne işler yapıyorsun?
Yeldacım sen nasılsın,Emre nasıl oldu devam mı hala kaka sorunu,ama duphalac iyi gelecektr inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?