İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

Gülsencim büyük ihtimalle duphalac iyi gelmiştir biz ıkın ıkın keçi pisliği kadar yaptı.İşitme testine gitmişsiniz sonuç ne çıktı

Bende hazırladım kendimi ağrım oluycak diye uyanınca az ağrım oldu o kadarda olcak canım

Canım o bence doktorla alakalı

işitme testini geçtik aslında ama küvezde kaldığımız için bir teste daha giricez sabah
doktor bütün günü burada geçirecek gibi gelin dedi
inşallah hemen biter canım

İnşallah çabuk biter canım Emre'ye ilaç veriyorum bizim hiç kaka sorunumuz olmadı şimdiye kadar en geç 2 gündü ondada çay kaşığıyla zeytinyağı içiriyordum normalde dönerdi bu sefer çok uzadı

Son düzenleme:
aynı fikirdeyim doktor + hastanede hijyen de çok önemli tabii

Sezeryandan sonra olan ağrı neki ben Emre'den önce düşük yaptım evime yakın diye Atatürk eğitim ve araştırma hastanesine gittim doktor bana dediki dayanıklımısn bende ne biliim beni uyuşturmadan kürtaj yapcağını dedim dayanıklıyım ondan sonrası allah yarabbim doktor hiş uyuşturmadan kürtaj yaptı bana

canım benim ne kadar vicdansızmış doktor yaşanan olay zaten çok üzücü
doktor üstüne tuz biber ekmiş

kızlar günaydın nasılsnz bakalım
lara bebek nasılduphalac ne yahu demir ılacımı
bızede demır başlıcaktı bu hafta ama izinlıymış hemsıre pzt gtcez artık asımızı başka hemsıre yaptı
zeytınyağı gercekten ııgelıyor benımoğlumdabıkaç gundur az az yapıyo azıcık azıcık butun gun bez değiştirıyorum bı boşaltamadı ıçını
sezerynım benmde cok rahat gectı ustelık sıfır moralle grdığım halde
ağlayarak grdm bn sezeryana normal yapamadığım için ama ıyıkıde grmışım bebşım kakasını yaptı doğarken gec kalsaymışız allah korusun..
seldacım erak ettım sen gunu gectı doğmaynca kendınmı ıstedın sezeryan nasıl oldu

günaydın kızlar,
günaydın Ceydacım.
öncelikle duphalac sindirim sistemi düzenleyici cnm.çok uzun süre kullanılabilen bir solüsyon,vücutta emilimi gerçekleşmeden dışkı yoluyla dışarıya atılıyormuş.biz 1 aydır kullanıyoruz Tuna ya kabızlığı için,rahatlıyo artık yavrum çok şükür.sanırım 1 ay daha devam edicez tam tedavi için.Yelda da kullanıyor sanırım şimdi.sen de hemşire ve doktorunuza danışıp kullan istersen,valla bize çok iyi geldi cnm.
doğum olayına gelince buca da yatışım oldu benim suyum azalmıştı 41.haftamdan 4 gün almıştım.yatış yaptılar bucaya ama ertesi günü oldu ne sancı ne açılmam ne ağrı hiç bir şeyim yoktu.öyle yatırcaklardı beni,bilgi de vermiyorlar.ne doğumu başlatıyorlar ne de sezeryana alıyorlardı.ondan dayanamayıp kendim dilekçe imzalayıp,kendi rızamla çıktım.e ondan sonra durabilirmisin ya bebeğe bir şey olursa diye.gittik hayat hastanesine.ben de senin gibi ağlaya ağlaya doğuma girdm.nr o doğum şeklini,ne hastaneyi,ne de doktoru istemiyordum.okadar gergin ve sinirliydim ki hastaneyi birbirine katmıştım
ama iyikide olmuş,aynen dediğin gibi Tuna doğar doğmaz kakasını yaptı hem de ne kaka,öyle böyle değil.herşeyde vardır bir hayır.şükür bu günümüze Ceydam

evet tatlım dediğin gibi bir çoğu da nazlanıyordur eminim.
valla ben hiç bilmem öyle şeyleri iyiysem kimse beni yatıramaz ay uy yapamam hiç.
ben de ağrım olmayacak dedim senin gibi ama çok oldu işte ama o hastanede kimse kalkıp yürüyemedi bile öldü bitti insanlar yazık,ben yine ağlaya ağlaya da olsa 2 büklüm de olsam 7 saat sonra kalktım hep yürümeye çalıştım belirli aralıklarla.
Nezahat iyileşsin biraz gün belirleyelim olur dimi?
ALlah kahretsin o doktorları,bin beter olsunlar yine aklıma geldi o günler gözlerim doldu ağlıcam nerdeyse ya.
neyse bırakalım dediğin gibi geride kaldı.
buluşma ayarlayalım canım bi gün.evet belki kızları görünce sakinler benim paşa hazretleri:)

:2:
işitme testini geçtik aslında ama küvezde kaldığımız için bir teste daha giricez sabah
doktor bütün günü burada geçirecek gibi gelin dedi
inşallah hemen biter canım

geçmiş olsun tatlım inş.iyi sonuç çıkar buından da.
bu arada kakamız da düzelmiş kesin Duphalac işe yaradı şükür.inş.bir daha olmazlar ya.

bu arada Gülsencim merak ediyordun spiralden sonrasını,adetim bugün 6.gün devam etmekte ilk 3 gün çok geldi bikaç damla şeklinde.3 gündür de çeşme tarzında mübarek,ama o ağrılar sızılar tok çok şükür.adetim gelince geçti ilk gününde sanırım.bakalım nekadar sürecek.şimdilik herşey yolunda.
adetim bitince kontrole gitcem bakalım öyle demişlerdi,gideyim iyi olduğundan emin olalım dimi.
inş.sorun yaşamam da rahat olurum şu nesneyle:))

Bilgicvim sen nerelerdesin,ne işler yapıyorsun?
Yeldacım sen nasılsın,Emre nasıl oldu devam mı hala kaka sorunu,ama duphalac iyi gelecektr inş.

kısmet seldacım belkı ıkıncıler normal olur:))
hıı ıyımış duphalacya bızm şimdılık sorunmz yok ınş olmazdaa olursa aklımda olsun

Bilgicvim sen nerelerdesin,ne işler yapıyorsun?
Yeldacım sen nasılsın,Emre nasıl oldu devam mı hala kaka sorunu,ama duphalac iyi gelecektr inş.

iyiyim canım sen nasılsın kaka sorunu hala devam sokol diye bir ilaç kullanıyoruz biz baktım iyi gelmiyor duphalac kullanayımmı diye sorcam doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…