İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

bu arada ben dün gece bu sabah duphalac vermedim hastanede olucaz çok sık kaka yapmasın dedim
kızım dün içini boşaltmıştı ya bu akşam yine kaka yaptı ilaçsız
hemde ne yapmak yıkamak zorunda kaldım Lara'yı
biz yeni bir demir almaya başladık ferrum değil ferro sanol kullanıyoruz artık
doktor kabız da yapabilir ishal de demişti yaşasın kabız yapmadı bağırsaklarını çalıştırdı
yarın da duphalac vermicem bakalım

bu arada ben dün gece bu sabah duphalac vermedim hastanede olucaz çok sık kaka yapmasın dedim
kızım dün içini boşaltmıştı ya bu akşam yine kaka yaptı ilaçsız
hemde ne yapmak yıkamak zorunda kaldım Lara'yı
biz yeni bir demir almaya başladık ferrum değil ferro sanol kullanıyoruz artık
doktor kabız da yapabilir ishal de demişti yaşasın kabız yapmadı bağırsaklarını çalıştırdı
yarın da duphalac vermicem bakalım

:46::46:maşallah larayaa nazar değmesinn hep mıçsınn bol bol
allahım artık nelere sevınıyoz yaa evlat bole bışı demkkii:66:

kızlar yaaa talha nıye dönmedı yaa yan donuyo ama tam kapanmıyoo arkadan hafıfce dokanıyorum o zamn cabalayıp donuyo ama once hatrlatmm lazım beyefendıye haffce ıttrır gbı yapıom ozamn donuyo
bu arada gunaydınn:))

kızlar yaaa talha nıye dönmedı yaa yan donuyo ama tam kapanmıyoo arkadan hafıfce dokanıyorum o zamn cabalayıp donuyo ama once hatrlatmm lazım beyefendıye haffce ıttrır gbı yapıom ozamn donuyo
bu arada gunaydınn:))

günaydın canımmmm
Talha biraz tembel sanırım ya da ihtiyaç duymuyordur belki çocuk durup dururken neden dönsün ki değil mi ama
şaka şaka
doktora sor bakalım ama bence anormal bir durum değildir kilosu yüzünden zor geliyordur

iyiyim canım sen nasılsın kaka sorunu hala devam sokol diye bir ilaç kullanıyoruz biz baktım iyi gelmiyor duphalac kullanayımmı diye sorcam doktoruna

anladm cnm sor bakalım bi,valla duphalac iyiymiş yaa memnun kaldk biz.
dediğin gibi drunuza sor da bi deneyin bakalım siz de.

bu arada hepinize günaydın canlar.
Gülsencim sevindm Laranın testi geçmesine ve kakasının düzelmesine,geçmiş olsun tatlım.inş.bidaha olmaz.

Ceydacım acele etmesene ya,vakti zamanı gelince oluyo herşey,Tuna da bir tarafına dönüyo daha,tam kapanma yok henüz.ben hiç acele etmiyorum.herşeyi zamanla olck nasılsa.panik yok.

Bilgiii sen nerelerdesin kuzum yaa,dünden beri sesin çıkmıyr,herşey yolundadır umarım.

Nezoşumdan da ses yok dün telde konuştuk,emişiyorlarmış:))
vakit bulup yazamadı yazık,eee anca tabii.

bu arada hepinize günaydın canlar.
Gülsencim sevindm Laranın testi geçmesine ve kakasının düzelmesine,geçmiş olsun tatlım.inş.bidaha olmaz.

Ceydacım acele etmesene ya,vakti zamanı gelince oluyo herşey,Tuna da bir tarafına dönüyo daha,tam kapanma yok henüz.ben hiç acele etmiyorum.herşeyi zamanla olck nasılsa.panik yok.

Bilgiii sen nerelerdesin kuzum yaa,dünden beri sesin çıkmıyr,herşey yolundadır umarım.

Nezoşumdan da ses yok dün telde konuştuk,emişiyorlarmış:))
vakit bulup yazamadı yazık,eee anca tabii.

sağol Seldacım inş. olmaz canım
bu çocuklar bizi hasta edecekler sonunda
şunu yaptı bunu yapamadı derken yüreğimize inecek vallahi
hadi birgün ayarlayıp buluşalım ne dersiniz
hiç hazırlanma falan olmasın hepimiz evlere giderken birşeyler alır ya da yapar gideriz
kimseye zor gelmez

Ceydacım seninki kilosundan yada tembelliğinden dönemiyordur sen sor yinede doktoruna

Seldacım pazartesi doktordayız gene nasipse sorcam

Gülsencim Lara testi geçmiş gözünaydın buluşalım valla yanlız haberin olsun buluşunca o kızını yicem resmine baktıkca birde kız doğurasım geliyor

Nezahatiin iyi olmasına çok sevindim konuşusannız selamımı söyleyin

Emre'de nezle oldu babasından ona geçti burnu akıyor kuzumun calpol verdim şimdilik pzrtesi doktoruna götürcem artık

sağol Seldacım inş. olmaz canım
bu çocuklar bizi hasta edecekler sonunda
şunu yaptı bunu yapamadı derken yüreğimize inecek vallahi
hadi birgün ayarlayıp buluşalım ne dersiniz
hiç hazırlanma falan olmasın hepimiz evlere giderken birşeyler alır ya da yapar gideriz
kimseye zor gelmez

valla sorma Gülsenim harbi zor işmiş çocuk büyütmek aman canları sağ olsun da.
evet öyle yapalım bence de,kimse hazırlık yapmasın konuşup ayaplayalım hepimiz bişey alıp gideriz.hazır herşey var.zaten vaktimiz mi varki hazırlık yapacak:))
valla ben bizim bütün kuzuları aynı evin içinde düşünemiyorum:52:

Ceydacım seninki kilosundan yada tembelliğinden dönemiyordur sen sor yinede doktoruna

Gülsencim Lara testi geçmiş gözünaydın buluşalım valla yanlız haberin olsun buluşunca o kızını yicem resmine baktıkca birde kız doğurasım geliyor

bence de yap Yelda kız çocuk başka vallahi
zaten gelince görürsün kucağından bırakamazsın
hoş benimki biri gelince ya da biz gezmeye gidince hep uyuyor sevmek zor oluyor ama napalım
her güzelin bir kusuru oluyor

Emre'de nezle oldu babasından ona geçti burnu akıyor kuzumun calpol verdim şimdilik pzrtesi doktoruna götürcem artık

geçmiş olsun canım
Lara'ya da benden bulaştı nezle
bir haftadır hem burnu akıyor hem ara ara öksürüyor
ben ilaç vermiyorum
genel durumu iyi görünüyor çünkü
doktora sorup versem mi ki
sadece burnu aktığı için ilaç vermek de doğru mu acaba
sen doktora sordun mu Yelda?

valla sorma Gülsenim harbi zor işmiş çocuk büyütmek aman canları sağ olsun da.
evet öyle yapalım bence de,kimse hazırlık yapmasın konuşup ayaplayalım hepimiz bişey alıp gideriz.hazır herşey var.zaten vaktimiz mi varki hazırlık yapacak:))
valla ben bizim bütün kuzuları aynı evin içinde düşünemiyorum:52:

haklısın canım ne hazırlığı bileğim yüzünden ev işi bile yapamıyorum ben
maksat birbirimizi görmek zaten
evet kuzuların sessizliği'ne alternatif olsun diye kuzuların çığlığı filmini çekeriz
kuzular bir araya gelince

sordum canım donmedı daha dedım dur daha yaaaa erken annesı dıyoo

aaa ne zaman toplanıyoruzz ne zaman toplancazz ayy hepımız kucakta cocuk pışpışlarken çok komık oluruzz:1:

aaa ne zaman toplanıyoruzz ne zaman toplancazz ayy hepımız kucakta cocuk pışpışlarken çok komık oluruzz:1:

valla senden sonra ben de Lara sağa sola dönsün diye bekler oldum ama çocuğum sadece kafasını çevirebiliyor henüz Ceyda
kızlar kim bebekle evden çıkamam derse ona gidelim
ilk olarak önümüzdeki hafta bir gün belirleyelim sonra evi belirleyelim

Back