Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rapor konusunda öyle canım.imzalar...
banada 2 kez heyet raporu vermişti.
ama ısrarla mukus gibi akıntım var dediğim halde hafife aldı.
güleryüzüne bişey demiyorum ama doktorlardan öncelikle beklentimiz teşhis ve tedavi.......
canım çok üzüldüm başın sağolsun serklaja rağmen bebeği kaybetmen çok kötü
benim en büyük korkumdu servikal yetmezlik şükür yaşamadım ama Tahir beyin başını çok ağrıttım bu konuda
sırf tedbir olsun diye 2 doktora daha gittim var mıdır bende de diye hatta ihtiyacım olmadığı söylendiği halde serklajı teklif ettim ben . bence sende bir kaç doktorun fikrini almalıydın ki birşey olacaksa ne yapsan oluyor.
ben aynı anda iki doktorun takibindeydim ve hiçbir riskim yoktu ve çok dikkatliydim ama 34+3 de suyum geldi ve erken doğum yaptım biraz da kader yani
bu topikte genellikle Tahir beyin hamileleri var bir daha hamile kalmadan önce tavsiye ederim git Tahir beyi gör takibini de ona yaptır
canım eski msj larımda da var. bende 2 doktorun takibindeydim.serklaj yapılmadı bana.açılmam 4 cm olduğu için geç kalınmıştı. ege üniversitesinde prof.a yada doçente gideceğim artık.şimdi kontrollerim var yakın zamanda. bir daha asla isminin başında sadece DR. ifadesi olanlara güvenmem.
hamileliğim boyunca hep yattım. halit bey artık kalk ayağa dese bile yattım. su bardağına bile uzanmadım yani. her hafta kontroldeydim.haftada 2-3 kez gittiğim oldu.zaten diğer doktorum evimin yakınındaydı. diğer doktorumda sen 17. haftaya kalmaz düşürürsün demişti.meğer sebebi buymuş.sonradan anladık ama.2 kuruş para için göndermediler beni daha iyi bir yere.kendileri serklaj yapamadığı için mi bilmiyorum müşteri kaybetmek istemediler.ben böyle düşünüyorum..
şimdi genetik araştırma yapılıyor.artık şansa bırakmıyorum işi.genetik birşey olmadığını düşünselerde tüm tahlillerim tedaviler yapılacak.peki sonra bebek gelecek mi? tabiiki hayırr....
bebek düşünecek güç kalmadı bende.
kızlar hepinize iyi akşamlar,
akşamüstü Nezahat le konuştum,sesi gayet iyi geliyordu.Ama zor olmuş,hiç de dediğin gibi değil diyo bana,anlatcam birer birer dedi.yazık dün gece 10 da yatmş hastaneye bu sabaha kadar paşa paşa sancısını çekmiş,öğlen 2 gibi doğuma alınmış,nekadar uzun bir süre dimi olsun sonuçta kurtulmuş ikisi de çok şükür.
yarın çıkcaklarmış hastaneden haber vereyim dedim.
hepinize hayırlı geceler...
Yeldacım geçmiş olsun inşallah bizimki de düzelir ben dün gittim doktora demiri kesemezsin zamanında doğan bebeklerin 2 katı demir kullanıcaz sen çayı kahveyi kes muz ve elma yeme dedi
Dudaklarından belli kansız kalmış ayrıca zeka gelişimi için demir çok önemli dedi.
gliserin kansuk verdi birde duphalac başladık bizde. 3. günde kaka yapmazsa fitili kullanıcaz. Ne yapıcaz böyle Lara fitili atana kadar kabızlıktan hiç şikayetçi değildi 4. günü doldurdu nasıl rahatsız olmuyor anlamıyorum
Bizde kullanıyoruz gliserin kansuğu fitili yiyince çıkıyor dışarıya gerçi dünden beri iyi ama şimdide iştahsız Emre iştahsız oldumu hastalanıyor inşallah öyle bir durum olmaz Benimkide kabızlıktan hiç şikayetçi değil keyfi yerinde
birde bizde kabızsak onlara geçiyor ben hamileyken bir kere bile kabız olmadım doğumdan sonra allah yarabbim
demek ki bizim yediğimiz içtiğimizle alakalı onların kabızlığı da lifli gıdalar tüketelim o zaman
doktor bana armut ye dedi yarın alayım bari
inşallah duphalac işe yarar canım ya
biz ne yersek onlarada geçiyor bende bol bol kayısı suyu içiyorum duphalac inşallah işe yarar