İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

evet bncedee benım ıçın hıç farketmezzz her yol ankara:9:
yaa bnmkı ıkı tarafnada donuyo yan oyle kalıyo kapanamıyo ama arkadan haffce ıttrdımmı tam kapanıyo kendılığınden yapmıyo ama

ayrca senın ıçın erkn sekerım 4. aydan snra donebılırler sen beklıcen dahaaa 7 aylık bıle donen varmışş

valla senden sonra ben de Lara sağa sola dönsün diye bekler oldum ama çocuğum sadece kafasını çevirebiliyor henüz Ceyda
kızlar kim bebekle evden çıkamam derse ona gidelim
ilk olarak önümüzdeki hafta bir gün belirleyelim sonra evi belirleyelim

önümüzdeki hafta Nezahat gelebilirmi bilmiyorum.sorarız iyileşmiş olursa görüşelim.nasip olursa bu sefer hepimiz de olalım istiyorum.ona göre bir zaman belirleyelim bence

Kızlar varya allah razı olsun şu yürüteci kim icad ettiyse zararlı arka bacak aslarını geliştirmiyo falan diyolar ama onsuzda olmuyor Emre ne otursun ne yatsın hep ayak durcak kollarım kopuyodu yürütece koydum o mutlu ben mutlu valla

önümüzdeki hafta Nezahat gelebilirmi bilmiyorum.sorarız iyileşmiş olursa görüşelim.nasip olursa bu sefer hepimiz de olalım istiyorum.ona göre bir zaman belirleyelim bence
önümüzdeki hafta benim taşınma işim olabilir pazartesi ev sahibiyle görüşcez bakalım anlaşabilirsek taşıncaz

Kızlar varya allah razı olsun şu yürüteci kim icad ettiyse zararlı arka bacak aslarını geliştirmiyo falan diyolar ama onsuzda olmuyor Emre ne otursun ne yatsın hep ayak durcak kollarım kopuyodu yürütece koydum o mutlu ben mutlu valla

ne güzel yaa kaç aydan sonra oturtulabiliyo acaba Yeldacım yaa
bize de gerekecek durabileceği ilk anda:)

evet benim oğlum avatar da gösterilsin diye koydum olmayınca hiç görünmüyor sandım:)
görünüyormuş demek.
saol cnm benim,çocuklarımızın hepsi birbirinden tatlı Allah a emanet olsunlar inş.

Amin canım onlar olmadan önce biz napıyormuşuz acaba tüm dünyamız onlar oldu

Seldacım evimiz her yağmurda akıyor birde rutubet kışın soğuk yazın sıcak çocuk için çıkıyoruz

anladm cnm hayırlısıyla iyi bir ev olur inş.gönlüne göre
sen de kiradasın sanırım.Allah kendimize versin.
biz de memnun değiliz pek çıkcaktık da yazıkn nasip olmadı son anda anlaşamadık.
bizim e v kullanışlı da yerler taş ve güneş görmüyor baya loş genelde ışık yakıyorum hep:(

anladm cnm hayırlısıyla iyi bir ev olur inş.gönlüne göre
sen de kiradasın sanırım.Allah kendimize versin.
biz de memnun değiliz pek çıkcaktık da yazıkn nasip olmadı son anda anlaşamadık.
bizim e v kullanışlı da yerler taş ve güneş görmüyor baya loş genelde ışık yakıyorum hep:(

Evet ya kiradayız amin canım allah kendimize versin kiracılık zor

ne yakışıklı olmş Emre öyle yaa,zaten çok şekerdi,hatırlıyormusun tıpkı yeğenime benziyor demiştm sana.

Back