- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeldacım geçmiş olsun,inş.uzun sürmez,Allah sağlık versin.
öpüyorum sizi.
valla senden sonra ben de Lara sağa sola dönsün diye bekler oldum ama çocuğum sadece kafasını çevirebiliyor henüz Ceyda
kızlar kim bebekle evden çıkamam derse ona gidelim
ilk olarak önümüzdeki hafta bir gün belirleyelim sonra evi belirleyelim
önümüzdeki hafta benim taşınma işim olabilir pazartesi ev sahibiyle görüşcez bakalım anlaşabilirsek taşıncazönümüzdeki hafta Nezahat gelebilirmi bilmiyorum.sorarız iyileşmiş olursa görüşelim.nasip olursa bu sefer hepimiz de olalım istiyorum.ona göre bir zaman belirleyelim bence
Kızlar varya allah razı olsun şu yürüteci kim icad ettiyse zararlı arka bacak aslarını geliştirmiyo falan diyolar ama onsuzda olmuyor Emre ne otursun ne yatsın hep ayak durcak kollarım kopuyodu yürütece koydum o mutlu ben mutlu valla
önümüzdeki hafta benim taşınma işim olabilir pazartesi ev sahibiyle görüşcez bakalım anlaşabilirsek taşıncaz
Selda bu profilindeki senin oğlunmu ayy yerim onu ben ne kadar yakışıklı
evet benim oğlum avatar da gösterilsin diye koydum olmayınca hiç görünmüyor sandım:)
görünüyormuş demek.
saol cnm benim,çocuklarımızın hepsi birbirinden tatlı Allah a emanet olsunlar inş.
ne güzel yaa kaç aydan sonra oturtulabiliyo acaba Yeldacım yaa
bize de gerekecek durabileceği ilk anda:)
Seldacım evimiz her yağmurda akıyor birde rutubet kışın soğuk yazın sıcak çocuk için çıkıyoruz
Amin canım onlar olmadan önce biz napıyormuşuz acaba tüm dünyamız onlar oldu
Sizden özendim bende koydum profilime oğlumun resmini
anladm cnm hayırlısıyla iyi bir ev olur inş.gönlüne göre
sen de kiradasın sanırım.Allah kendimize versin.
biz de memnun değiliz pek çıkcaktık da yazıkn nasip olmadı son anda anlaşamadık.
bizim e v kullanışlı da yerler taş ve güneş görmüyor baya loş genelde ışık yakıyorum hep![]()