İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

maşallah nezoşa valla helal olsun dıyorum tekrar normal yaptı vay bee şaşırıyorum artık normalyapana pek rastlanmıyoda..
demek ıyılermış çok sukur kıyamam zor olmuştur neyse kurtuldu yaa

bence de helal olsun,okadar sevindim ki onun adına ne bileyim ben de çok istemiş ama yapamamıştım ya ondan normal yapana çok seviniyorum.benim kuzu da gelseydi zamanında yapoacaktım ben de valla içimde kaldı ya:59:

canım benim kıyamam yaaa
normal doğum yapan herkesten aynısını duydum çok zormuş
hem normal hem sezeryan yapanlar sezeryan iyi diyor
birde bebek 3 kg üstü yazık Nezahate zor olmuştur tabii
aferin ama yaptı yani kız ben cesaret edemezdim

ben de aksini duydum hep çevremde Gülsencim
sezeryan da,normal de yapan kişiler hep normal bin kat iyi dediler,çünkü çevremdeki herkes çok çekti sezeryandan.
bitek sizleri iyi gördm ben sezeryanda,şanslıydınız çok şükür.
her ne olursa olsun,sezeryan ameliyat,normali adı üstünde normal.ve en fazla 24 saat sürüyor herşeyi içinde
ayy ben 3 hafta bir ay neler çektm.aklıma geldikçe kötü oluyorum:59: neyseki geride kaldı o günler.
bide asıl toplu bebek kolay doğarmş,eti butu bol diye sanırım :)) zayıfın çıkması daa zor diyorlar hep.

Yeldacım geçmiş olsun nasıl şimdi Emre?
demek üst dişler de gelck ha,hadi bakalım Allah yardımcıları olsun kuzucuklarımızın.
benimkinin diş ağrıları,eziyeti kaç haftadır sürüyor.çıksada kurtulsa yavrum.

çok zormuş cidden.

sezeryan da,normal de yapan kişiler hep normal bin kat iyi dediler,çünkü çevremdeki herkes çok çekti sezeryandan.
her ne olursa olsun,sezeryan ameliyat,normali adı üstünde normal.ve en fazla 24 saat sürüyor herşeyi içinde
ayy ben 3 hafta bir ay neler çektm.aklıma geldikçe kötü oluyorum:59: neyseki geride kaldı o günler.
bide asıl toplu bebek kolay doğarmş,eti butu bol diye sanırım :)) zayıfın çıkması daa zor diyorlar hep.

yok canım kilolu bebeği normal doğurtmuyorlar birde benimki kıymetli bebek diye geçiyor bana normal doğum yaptırmazdı doktor bebeği riske atmazdı sezeryan konusuna gelince 10 kişinin dikişlerinde problem oluyorsa 90 kişi naz yapıyor genel anestezi yapılırsa çok ağrılı uyanılıyormuş ama epidural sezeryan öyle olmuyor benim doğumumu o sırada nöbetçi olan hiç tanımadığım bir doktor Ahmet bey yaptı çok memnun kaldım normal doğum yapan arkadaşlarımın hala dikişleri iyileşmedi oturup kalkamıyorlar ben ilk günden beri ayaktayım işlerimi kendi yapıyor çocuğuma kendim bakıyorum

seldacım sağol canım iyiyim çok şükür tuna paşa nasıl.sen nasılsın.
dişler gelsede kurtulsam diyosun. o dişler bitmiyo ki.
bak bizim ki şimdi azı dişlerini çıkarıyo yarıları çıkmış diğer yarılarını bekliyoruz.
çok zor oluyo yavrum yaa kim bilir nasıl acıyo.
sizin dişlere erken değilmi daha yaa.
bizim ilk dişimiz sekizinci ayın içinde çıktı.
ondan sonra arka arkaya hepsi patladı.
şu an 10 tane dişimiz var maşallah.
ama salyalar kaşınmalar 4 aylıkken başlamıştı
ha çıktı ha çıkıyo derken sekizinci ayı buldu kuzumun dişleri.

bu arada sabah nezahat ile konuştum.taburcu olmak için hazırlanıyolarmış
bebekte kendisi de iyiyimiş.
maşallah paşamız bi emiyomuş bi emiyomuş sormayın.
maşallah kırk bin kere.
Rabbim nazarlardan korusun ikisinide.

Yeldacım geçmiş olsun nasıl şimdi Emre?
demek üst dişler de gelck ha,hadi bakalım Allah yardımcıları olsun kuzucuklarımızın.
benimkinin diş ağrıları,eziyeti kaç haftadır sürüyor.çıksada kurtulsa yavrum.

çok zormuş cidden.

Seldacım o dişler allah yarabbim mahvediyo kuzuları her diş çıkarışlarında aynı durum allah yardımcıları olsun valla biz dayanamıyoruz diş ağrısına onlar napsın

Seldacım 4 kilo ve üzerindeki bebekleri normal doğurtmuyorlar Emre'nin 4100 dü kilosu o yüzdende sezeryan yaptılar beni bende çok rahatım genel anestesiyle sezeryan oldum ama uyanınca fazla ağrım olmadı ve o gece ayaktaydım bir dahada yatmadım

yok canım kilolu bebeği normal doğurtmuyorlar birde benimki kıymetli bebek diye geçiyor bana normal doğum yaptırmazdı doktor bebeği riske atmazdı sezeryan konusuna gelince 10 kişinin dikişlerinde problem oluyorsa 90 kişi naz yapıyor genel anestezi yapılırsa çok ağrılı uyanılıyormuş ama epidural sezeryan öyle olmuyor benim doğumumu o sırada nöbetçi olan hiç tanımadığım bir doktor Ahmet bey yaptı çok memnun kaldım normal doğum yapan arkadaşlarımın hala dikişleri iyileşmedi oturup kalkamıyorlar ben ilk günden beri ayaktayım işlerimi kendi yapıyor çocuğuma kendim bakıyorum

evet tatlım biliyorum senin durumunu,sen istinasın normal doğumun olamazdı dediğin gibi.
bence doğum işi tamamen şans işi,sizler şanslıydıydınız diyorum ya.ama ben çevremde normal doğum yapıp da sorun yaşayan 1 kişi gördüm fakat sezeryan ben ve 4 arkadaşım çok çektik.hadi benim dikişlerim açıldı.onlarda öyle bişey olmadığı halde dayanamadılar,halbuki nazlı da değillerdir fazla.zaten nazdan olsa 1-2 hafta hergün sabah akşam kimse okadar kuvvetli ağrı kesici iğneleri vurdurmazdı.
yine de dediğim gibi sorun yaşamayanlarda var sizler gibi.
keşke kimse yaşamasa,ama doğum işi zor iş kardeş:)

iyiyim Bilgim sen napıyosun?
Tunayla uğraşıyorum işte aynı o günkü gibi.
diş eziyeti 3,5 aylıkkenden beri başladı.özel dra gittiğimizde 4 e giriyordu dr.çok sertleşmiş damakları dedi,ama çıkmaz daha sanmıyorum dedi.yani dediğin gibi uzun sürebilir bu dönem.çok zormuş canım yaa.
çocuğum 3 ay gazdan gece gündüz ağladı.o geçer geçmez diş eziyeti.
ne o ne de biz nefes alamaz olduk.Allah betertinden korusun.

Seldacım 4 kilo ve üzerindeki bebekleri normal doğurtmuyorlar Emre'nin 4100 dü kilosu o yüzdende sezeryan yaptılar beni bende çok rahatım genel anestesiyle sezeryan oldum ama uyanınca fazla ağrım olmadı ve o gece ayaktaydım bir dahada yatmadım

evet canım 4 ün üzeri iri bebek diyolar.
onlar dediğin gibi sezeryana.ama normal olanlarda kilolu bebek kolay doğarmış onu diyorum ben yani 3200 ün üstü yada 3 ün üstü diyelim.mesela benim arkadaşım 2500 gr.bir bebek dünyaya getirdi öldü bitti kız yazık.
tabii bu biraz çatıyla da alakalı olmalı

sen de ne güzel şanslıydın,burdaki kızların hepsi şanslı sezeryanden ben hariç:(
ben de dr.ve hastaneyi sebep buluyorumbiraz da.

gülsencim senin ne sorunun vardı yanlış anlama beni sakın. kıymetli demişsin yaa.
benim gebeliğimde öyleydi riskliydi yani.
ben dokuz ay boyunca heparin yani kan sulandırıcı iğne kullandım.

gülsencim senin ne sorunun vardı yanlış anlama beni sakın. kıymetli demişsin yaa.
benim gebeliğimde öyleydi riskliydi yani.
ben dokuz ay boyunca heparin yani kan sulandırıcı iğne kullandım.

ben hamile kalmıyordum canım 35 yaşında bebek sahibi oldum
yoksa hiçbir riskim yoktu tek risk bir daha hamile kalamamaktı :9:

evet tatlım biliyorum senin durumunu,sen istinasın normal doğumun olamazdı dediğin gibi.
bence doğum işi tamamen şans işi,sizler şanslıydıydınız diyorum ya.ama ben çevremde normal doğum yapıp da sorun yaşayan 1 kişi gördüm fakat sezeryan ben ve 4 arkadaşım çok çektik.hadi benim dikişlerim açıldı.onlarda öyle bişey olmadığı halde dayanamadılar,halbuki nazlı da değillerdir fazla.zaten nazdan olsa 1-2 hafta hergün sabah akşam kimse okadar kuvvetli ağrı kesici iğneleri vurdurmazdı.
yine de dediğim gibi sorun yaşamayanlarda var sizler gibi.
keşke kimse yaşamasa,ama doğum işi zor iş kardeş:)

seni biliyorum Seldacım senin dikişlerin enfekte oldu ama ben hastanede gördüm nazlananları biraz da kendini hazırlamakla ilgili sanırım ben sezeryan sonrası ağrım olmıcak diye hazırladım kendimi aynı şeyi kolonoskopi için de yapmıştım yine hiç ağrım olmamıştı tabii uzmanlar iyi ve hastaneler temizdi kendimi hazırlamak dışında da önemli şeyler var yani
neyse geçelim bunları da yakışıklı oğlun yine yaygaraya devam ediyor anlaşılan
Allah sana kolaylık versin tatlım oğluna da sakinlik versin ama
ne zaman buluşuyoruz oğlun bizim kızları görünce sakinleşmişti yine deneyelim istersen bu kez evlerde ama

arkadaşlar,size danışayım dedim. bir türlü doktor bulamadım içime sinmedi. buca tıpı çok övdüler.kimi önerirsiniz?

Back