İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

selam kızlar bugün bize 3 aşı birden yaptılar Lara çok huzursuz oldu ateşi çıkmadı ama hiç durmuyor bakalım sabahı nasıl edicez. Seldacım Pelin dün aradı Duru da başlamış gazdan ağlamaya bizim ilaçtan aldı inşallah iyi gelir bakalım yarın arar haber veririm Tuna'ya iyi bak canım yakışıklı oğlunu öp benim için
Yelda neden küstün eşine ya test sonucunu merak ettim ben
bilgicim iyi tatiller canım
nezahat belki sende bu bayram doğurursun ben bayramı hastanede geçirmiştim ramazanda

selm kızlr naslsnz selda allah kolylık versn bızımkıde huysz ya bakalımm...inşallah çabuk çıkarır tuna dışını rahatlrsnz
gulsencımm kocasyla kusen benım sekerımmm testıde bn yapıcamm bı barışsak aldrcamda adamda tık yokkk:22:

selm kızlr naslsnz selda allah kolylık versn bızımkıde huysz ya bakalımm...inşallah çabuk çıkarır tuna dışını rahatlrsnz
gulsencımm kocasyla kusen benım sekerımmm testıde bn yapıcamm bı barışsak aldrcamda adamda tık yokkk:22:

hepinizin adlarının sonu da lı ya seni düşünerek yazdım ama baktım karışmışım canım ya
bugün bu aşı mahvetti bizi

nasıl Emre huysuzmu,yaramazlıklar başladımı?
Tuna iyi de cnm çok huzursuz,çok huysuz,daha gazı bitmeden diş sıkıntısı başladı yavrumun,ne o ne biz nefes alamaz duruma geldk inanki,sanki ateş topu bıcırık.
sende böyle zormu büyüttün Yelda yaa,bazen nefes alamıyor gibi oluyorum,uykusuzluk,yorgunluk,bütün gün kucağımda Tuna yapışık bir haldeyz.bide dursa iyiş,bağırıp çağırıyo hep.Allah yardımcımız olsun.

Öyle canım evde yanlızken sürekli mıy mıy hep onunla ilgileneyim istiyor annem üst sokakta oraya gittiğimizde mıy mıy layan çocuktan eser yok orda kardeşim babam oynuyorlar onunla bende nefes alıyorum biraz.Erken diş çıkarcak herhalde Tuna calgel sürde rahatlasın biraz ayy diş çıkardıkları zaman mıy mıy çok kötü oluyor ama bunların hepsş geçcek yeterki sağlıklı olsunlar çok çabuk büyüyorlar bak Emre 8 aylık oldu daha dün gibi doğduğu gün

selam kızlar bugün bize 3 aşı birden yaptılar Lara çok huzursuz oldu ateşi çıkmadı ama hiç durmuyor bakalım sabahı nasıl edicez. Seldacım Pelin dün aradı Duru da başlamış gazdan ağlamaya bizim ilaçtan aldı inşallah iyi gelir bakalım yarın arar haber veririm Tuna'ya iyi bak canım yakışıklı oğlunu öp benim için
Yelda neden küstün eşine ya test sonucunu merak ettim ben
bilgicim iyi tatiller canım
nezahat belki sende bu bayram doğurursun ben bayramı hastanede geçirmiştim ramazanda

Gülsecim geçmiş olsun inşallah ateşlenmez Lara bir gündede 3 aşı çok ya yazık yavrulara

selam kızlar günaydın hepinize.

Gülsencim çok geçmiş olsun cnm,çoğu bebek öyle oluyormş,Tuna etkilenmedi Allahtan çok şükür bizim çok iyi geçti aşılarımız,3lü aşıdan ben de çok korkmuştm ama etkilemedi çok şükür yaa,hatta ters etki yaptı diyebiliriz,hep huysuz olan bebem çok sakinlemişti,hatta uyumuştu hep::::)
inş.bugün daha iyi olur Laram,bilgilendir bizi.Pelinle konuşursan çok slmımı ilet.

Nezoşum inş.görüşürüz bayramda,abimler burda ya habire plan yapıp duruyorlar,yok şu gün oraya gidelm,yok şu gün yemeğe gidelim falan.nasip olursa görüşürz inş. canım benim.ama çok istiyorum ben de yaa inş.bu bayram görüşürüz.

Ceydacım sen de barış artık yavrum kocişle,bukadar küs durulurmu aynı evin içinde.Talha nasıl,o da huzursuzmu düzeldimi birazcık?

Yeldacım öyle yaa çok zor büyüyorlarmş valla,görsen bi bütün gün bağırıyo Tuna,sinir bide yaa inanılır gibi değil:)Emre nin ilk dişi nezaman çıkmıştı? sanki 6 yada 6 buçuk aylıkken falanmıydı yanlış hatırlamıyorsam? bizim de hemen çıkmazmış baksana baya bi sürermş bu huzursuzluk,huysuzluk öyle diyorlar:(
dr.caljel vermedi Yeldacım ya çok huzursuzlanınca arayıp sordum jel süreyim mi diye herkes söylüyo diye,hayır gerek yok dedi bilmiyorum neden.bakalım p.tesi randevumuz var yine.

selam kızlarrrr...

gulsencım çoook geçmiş olsun, allah acil şifalar versin Laraya...

seldacım dediğin gibi inşallah görüşürüz..

yeldacım sende ne var ne yok..

ceydacım sende barışmak için hazırlıklara başla bayram çok yakın.. masraflar başlıyoo :9:

hepinize selam kızlar bugün hava güzel diye çıkıp biraz gezelim dedik sizler nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür ara sıragaz problemimiz oluyo onun dışında iyiyiz çok şükür
hpinize şimdiden iyi bayrmlar çok öpüyorum hepinizi

selam kızlar günaydın hepinize.

Gülsencim çok geçmiş olsun cnm,çoğu bebek öyle oluyormş,Tuna etkilenmedi Allahtan çok şükür bizim çok iyi geçti aşılarımız,3lü aşıdan ben de çok korkmuştm ama etkilemedi çok şükür yaa,hatta ters etki yaptı diyebiliriz,hep huysuz olan bebem çok sakinlemişti,hatta uyumuştu hep::::)
inş.bugün daha iyi olur Laram,bilgilendir bizi.Pelinle konuşursan çok slmımı ilet.

Nezoşum inş.görüşürüz bayramda,abimler burda ya habire plan yapıp duruyorlar,yok şu gün oraya gidelm,yok şu gün yemeğe gidelim falan.nasip olursa görüşürz inş. canım benim.ama çok istiyorum ben de yaa inş.bu bayram görüşürüz.

Ceydacım sen de barış artık yavrum kocişle,bukadar küs durulurmu aynı evin içinde.Talha nasıl,o da huzursuzmu düzeldimi birazcık?

Yeldacım öyle yaa çok zor büyüyorlarmş valla,görsen bi bütün gün bağırıyo Tuna,sinir bide yaa inanılır gibi değil:)Emre nin ilk dişi nezaman çıkmıştı? sanki 6 yada 6 buçuk aylıkken falanmıydı yanlış hatırlamıyorsam? bizim de hemen çıkmazmış baksana baya bi sürermş bu huzursuzluk,huysuzluk öyle diyorlar:(
dr.caljel vermedi Yeldacım ya çok huzursuzlanınca arayıp sordum jel süreyim mi diye herkes söylüyo diye,hayır gerek yok dedi bilmiyorum neden.bakalım p.tesi randevumuz var yine.

sağol canım huysuzluğumuz azaldı sanırım inşallah bugün de sürmez yazık yavrum arada rahatlıyor galiba bir gülücük atıyor bütün yorgunluğumu alıyor benim
Tuna da yoran bebeklerden Seldacım 2 yaşından sonra rahatlıcaz biz annem öyle söylüyor biz böyle yapışık yaşamaya devam edersek ben 3 yaşında haftada 2 gün kreş diyorum Lara'ya yoksa halim felaket
2 gün önce saçımı kestirip boyatmaya torbalıya kuzenime gittik kuaförde durmayacak diye allahtan kuzenim kuaförmüş yoksa saç sakal birbirine karışacak

hoşgeldn pelıncm iyi ypmışsnz gezın tabii sen ıyısın ınşallah dıkışlern fln ıyleşmştr umarmm.
seldacım valla ne dıyım dmk çok huysz tunacık ınşllah duzelır ama calgel iyi gelıo ve zararsz dıe bılıorum ben gunde bıkaç defa suruyodu arkdasm
nezahtcım barıştı canm kocışlee ee yarn alışveriş varr kus kalınmaz dımı amaa...

hepinize selam kızlar bugün hava güzel diye çıkıp biraz gezelim dedik sizler nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür ara sıragaz problemimiz oluyo onun dışında iyiyiz çok şükür
hpinize şimdiden iyi bayrmlar çok öpüyorum hepinizi

selam taze anne:) hoşgeldinnn
nerden yazıyosun? eve net mi bağlandı yoksa,inş. öyledir.
nasılsın daha daha,nasıl gidiyor annelik? alıştınmı? Durumuz nasıl iyimi?
çok sordm ama napiim seni görünce böyle oldu

Gülsencim bebişin biraz rahatlamasına sevindm,kıyamam ben onlara yaa.
zormş valla annelik hem de çok zor,büyük bir sabır işi,Allah yardımcımız olsun ne diyim.

hoşgeldn pelıncm iyi ypmışsnz gezın tabii sen ıyısın ınşallah dıkışlern fln ıyleşmştr umarmm.
seldacım valla ne dıyım dmk çok huysz tunacık ınşllah duzelır ama calgel iyi gelıo ve zararsz dıe bılıorum ben gunde bıkaç defa suruyodu arkdasm
nezahtcım barıştı canm kocışlee ee yarn alışveriş varr kus kalınmaz dımı amaa...

hoşbulduk canım iyiyim ben çok şükür dikişlerim geçeli çok oldu
allaha şükür hiç sancı falan çekmedim herşey yolunda gitti
hiç pişman olmadım sezeryan istediğime

Back