İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

iyiyim ben Yeldacım.Lara'yla uğraşıyorum işte ilgi manyağı yaptım çocuğu hiç ayrılamıyoruz birde Lara kucağımda tek elle iş yapmaktan bileğim kötü oldu eğer ilerlerse ameliyat yapılacakmış bir iğne yapılacak şimdi inşallah iyi gelir
siz nasılsınız

Geçmiş olsun canım benim senin işin zor öyle hiçbir iş yapamazsın daha ileride çok zor olur senin için bizde iyiyiz canım Larayı öp benim için

yeldacım bebişim iyi maşallah.. :nazar:
boyu kilosu felan guzel... sadece bayram tatılı giricek die cnm sıkıldı bıraz.. tam emın değilim ama kontrole gidemicez sanırım.. :26:

emreyede maşallahh :nazar: oyunlar yaptığına göre tam sevimli zamanlarıdır :55:

hadi iyi akşamlar cnm.. öptüüüm :54:

nezahat senin oğlanda bizimkiler gibi gelmeye niyeti yok galiba erkek milleti işte daha şimdiden nazlılar
oğlunun ismi bence mert olsun çok güzel bir isim bence

kızlar hepinize günaydınlar.

gülsencim geçmiş olsun fazla zorlama bileğini bırak işler beklesin yaw sen bak kızçene. nasıl lara agulara falan başlamıştır artık demi. anne sütü alıyomu kuzucuk. öp benim yerime kuzunu..

ceydacım ve seldacım sizin paşalar nasıl. sizinkiler abi oldu artık demi.
bak yani bi kardeş daha geliyor onlara.nezahatcim hadi gari doğur sende.
ceyda selda sizede sorayım sizinkiler emiyomu hala sizi. bnimki 3 aylıkken bırakmıştı da

yeldacım emrenin şimdi tam hareketli oldugu zamanlar emeklemeyede başladıysa offf offfff yandın.
kurcalamadık bi yer bırakmaz artık o.

bizimki bir aydır falan yürüyo yazık annemi akşama kadar haşat ediyo.

öptüm kızlar hepinizi...

Henüz daha emeklemeye başlamadı emeklemeye meyilide yok ama çok karıştırıcı gördüğü herşeyi eline alsın ağzına götürsün ben Emrenin ayakalanmış halini düşünemiyorum heryere kilit takcaz herhalde

ayyy canım yaaa şimdi nasıl mis gibi süt kokuyodur o kıyamamam ben ona.
sorma canım yaa ,ilk aylar bende ecrin naz'a bakıp bakıp ağlıyodum bu benim mi diye.
çok korkuyodum ona bişey olacak diye. gerçi hala daha öyle ama. en azından ağlamıyorum artık.
bizimki tam bi fırlama oldu. akşam tv izlerken geliyo yanıma anneee anneee diyo bide böle bi uzatıyo görsen suratınıda bi sevimli yapıyo ki sorma.
derdini anlatabiliyo artık maşallah. bişey istediğinde aglayarak gösteriyo parmagıyla.. Canı gezmek istediğinde gidiyo kapıya vuruyo. bi görmen lazmım yaaa. çok güzel bi duygu.
Allah'ım bozmasım bu mutlulugumuzu inşallah.
1-2 aya kalmaz hareketlenir seninkide inşallah önce dönmeler sonra emekleme derken zamanın nasıl aakıp gittiğinin anlamıyosun bi bakmışsın yaşına girmiş yürüyo falan.
şahsen ben hiç anlamadım.
neyse çok uzattım ben.
işte fazla yok zaman geçirmeye çalışıyorum işte.
bu arada sana özelden msn ve face adresimi attım aldınmı canım..

aldım bilgicim ama çıkmıyorsun facede ben yazayım sana özelden sen beni ekle oldu mu?
evet canım allah mutluluğunuzu bozmasın hepimizin mutluluğu daim olsun

günaydın kızlar,nasılsınız bakem?
biz iyiyiz oğluşumla çok şükür.bu sabah kimsecikler yok ortalıkta,bi ben damladım herhalde erkenden:)

Bilgicim sormuşsun bebişler emiyomu hala diye,çok şükür emiyo daha ama pek iştahı yok bikaç gündür.
ama sırf sütü değil hiç bişeyi içmek istemiyo,meyve suyu ve rezenesini zorla içiyorum.

senin pıtırcık nasıl? bal böcüğü

günaydın kızlar,nasılsınız bakem?
biz iyiyiz oğluşumla çok şükür.bu sabah kimsecikler yok ortalıkta,bi ben damladım herhalde erkenden:)

Bilgicim sormuşsun bebişler emiyomu hala diye,çok şükür emiyo daha ama pek iştahı yok bikaç gündür.
ama sırf sütü değil hiç bişeyi içmek istemiyo,meyve suyu ve rezenesini zorla içiyorum.

senin pıtırcık nasıl? bal böcüğü

günaydın kızlar hepinize.

sağol seldacım iyiyiz bizde çok şükür. benim ki napsın bütün gün anane ile cebelleşiolar. hergün yani bişeyler öğreniyo benimki maşallah..

sen neler yapıyon umarım hersey yolundadır.

gülsencim mesajını aldım akşam eklerim nasip olursa.

nezoşşş uyuyonmu kız daha.
uyu bakalım uyu son günlerin böyle öğlene kadar uyumaları unut artık.

ceyda yelda nebersiniz kızlar paşalar nasıl. :80:

gunaydn kızlrr...
bızde ıyıyz cok sukur oğlum garıp bı kaçgundr gece uyuyana kadr 10defa uyandı ama gece ıyı uyudu maşallah
bende dınlendım evı b..göturuyo yaaabayram temzlığı yapmam lazım anamı cağraym barii
ben adet olmadım daha kızlar normalmı yaaa..
kocışımlede kavgalıyız 10 gndr konumuyoruzz:2::5:

gunydn bacılaaaaaaaarrrr :3:

nbr herkes iyidir inşallah...

seldacım nasılsın paşa nasıl iyimi ?

bilgicim uyandım.. bugun bolbol iş yapcam.. belkim doğurrum :86:

ceydacım sanada kolay gelsın... bu arada kocanla umarım kısa sürede barışırsın.. adet olmamana gelınce bu konuda en tecrubesız olan benım.. hıc bi fikrim yook :75:

yelda gulsen pelın.. kızlar sizler nasılsınız ? neler yapıyosunuz bakiiim ??

ben şimdi temızlığe giriştim. hem bayram için hemde doğuma az kaldı dıe bidaa ortalığı elden geçireyim dedımm.. havada çok guzel..

gunaydn kızlrr...
bızde ıyıyz cok sukur oğlum garıp bı kaçgundr gece uyuyana kadr 10defa uyandı ama gece ıyı uyudu maşallah
bende dınlendım evı b..göturuyo yaaabayram temzlığı yapmam lazım anamı cağraym barii
ben adet olmadım daha kızlar normalmı yaaa..
kocışımlede kavgalıyız 10 gndr konumuyoruzz:2::5:

cnm yaa neden bozuldunuz koçişle kıyamam barışın yaa küs olmayın gerçi bayramda geliyo bi güzel bayramlaşır barışırsınız inşallahh.:21:
ben iki ayım dolduktan sonra adet olmuştum.:9:
aman haa süt korur deyip korunmayı elden bırakmayı sakın haaa.:27:
sonra bi bakarsın talha ya kardeş gelmiş :23: :23: :23:

nezahatcim sana da kolay gelsin. ben tam senin bu günündeyken doğurmuştum canım :21:

canım eğer sezeryen ısteseydım sanırım bende ya bugun yada yarın doğururdumm..

nasip kısmet ve hayırlısı ne ıse o olsun.. :emir_bebek:

ay ne bılım korunmuyorum valla bazenn olan oluyo
bıtest yapayım en ıyısı ayyy yoookkk artıkkkkkk

amann ıcıme kurt duşurdu bu bılgı yaa akşama bı test aldıraym barıı off
bayramdan önce barışmamlazm kocışımle alışveışe cıkarcam cunku:47:

aynen öle canım.. bayram arefesi kocişlerle küsülmeeeeezz :82:

testini yap sonucu mutlaka yaz olurmuu :53:

şimdi ben bıraz yatıp dinlerneyımm çooooook yoruldum çok.. akşamada camları sildimmi tamamdır bu iş :79:

kaçtım ben byby :78:

seni uyanık seni bayram olmasa barışmıcan galiba.
Hazır çıkmışken sen bi test alıp yap bence. :35: :35:
Sana bişi anlatayım yengemin ablası ilk doğumu ikiz yaptı.
Ondan sonra bi kaç ay atbi adeti gelmiyo kadıncağız süt koruyo süt koruyo derken bi öğreniyo 7 aylık hamile :49:
Gözünü korkutmuş gibi olmayım ama ihmal etme hemen yap.

Back