İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

aman yarabbım one tatlı kız oyle yaaa maşallah kırk kere bın kere yaaa :nazar::nazar::nazar:
bana bak burda bır suru erkek var ona göre emre tuna benım oğlan bıde nezoşun gelıoo ee talıplınız cok yanııı:1::9:

selam taze anne:) hoşgeldinnn
nerden yazıyosun? eve net mi bağlandı yoksa,inş. öyledir.
nasılsın daha daha,nasıl gidiyor annelik? alıştınmı? Durumuz nasıl iyimi?
çok sordm ama napiim seni görünce böyle oldu

sağol seldacım iyiyiz biz çok şükür
eve internet bağlatmadık bugün hava güzel diye babamızın yanına geldik işte
günler nasıl geçiyo anlamıyorum valla çocuk bakmak bayağı meşakatli bir işmiş allah eksikliklerini hissettirmesin çok güzel bi duygu
sen nasılsın tuna diş çıkarıyormuş herhalde allah yardımcınız olsun çok zordur eminim
tunayı çok öp benim için

kızlar bayramın bı gunu göruşelım yaa bır ıkı saatte olsa seldacım eşın evde olursa bırakır hem senıde benımkıde oleee olmamııı???

sağol seldacım iyiyiz biz çok şükür
eve internet bağlatmadık bugün hava güzel diye babamızın yanına geldik işte
günler nasıl geçiyo anlamıyorum valla çocuk bakmak bayağı meşakatli bir işmiş allah eksikliklerini hissettirmesin çok güzel bi duygu
sen nasılsın tuna diş çıkarıyormuş herhalde allah yardımcınız olsun çok zordur eminim
tunayı çok öp benim için

anladm cnm,iyi etmişsiniz.
evet annelik süper bişi,Allahım herkese nasip etsin inş.
evet çok zor diş olayı,gazdı dişti,bi rahat yüzü görmedi kuzum da biz de:(

kızlar ıyı akşamlar.

ben annemlere gezmeye gidiyorum.. bu gece orada kalırız.. doğurmadan bıkez daha kalmak ıstıyorum :)

yarın görusmek uzre.. öptum hepinizii

selam kızlar günaydın hepinize.

Gülsencim çok geçmiş olsun cnm,çoğu bebek öyle oluyormş,Tuna etkilenmedi Allahtan çok şükür bizim çok iyi geçti aşılarımız,3lü aşıdan ben de çok korkmuştm ama etkilemedi çok şükür yaa,hatta ters etki yaptı diyebiliriz,hep huysuz olan bebem çok sakinlemişti,hatta uyumuştu hep::::)
inş.bugün daha iyi olur Laram,bilgilendir bizi.Pelinle konuşursan çok slmımı ilet.

Nezoşum inş.görüşürüz bayramda,abimler burda ya habire plan yapıp duruyorlar,yok şu gün oraya gidelm,yok şu gün yemeğe gidelim falan.nasip olursa görüşürz inş. canım benim.ama çok istiyorum ben de yaa inş.bu bayram görüşürüz.

Ceydacım sen de barış artık yavrum kocişle,bukadar küs durulurmu aynı evin içinde.Talha nasıl,o da huzursuzmu düzeldimi birazcık?

Yeldacım öyle yaa çok zor büyüyorlarmş valla,görsen bi bütün gün bağırıyo Tuna,sinir bide yaa inanılır gibi değil:)Emre nin ilk dişi nezaman çıkmıştı? sanki 6 yada 6 buçuk aylıkken falanmıydı yanlış hatırlamıyorsam? bizim de hemen çıkmazmış baksana baya bi sürermş bu huzursuzluk,huysuzluk öyle diyorlar:(
dr.caljel vermedi Yeldacım ya çok huzursuzlanınca arayıp sordum jel süreyim mi diye herkes söylüyo diye,hayır gerek yok dedi bilmiyorum neden.bakalım p.tesi randevumuz var yine.

Canım Emrenin dişdi 7 aylıkken çıktı evet hemen çıkmayabilir ama her çocuk farklı oluyor kimisi erken çkarıyor kimisi zamanında 1 yaşında bile ilk dişini çıkaran bebek biliyorum ben aslında calgel iyi geliyor tabi sürdürürlerse bizimki hayatta sürdürmüyor

selam kızlarrrr...

gulsencım çoook geçmiş olsun, allah acil şifalar versin Laraya...

seldacım dediğin gibi inşallah görüşürüz..

yeldacım sende ne var ne yok..

ceydacım sende barışmak için hazırlıklara başla bayram çok yakın.. masraflar başlıyoo :9:

biz iyiyiz canım sen nasılsın

kızlar bu takip çizelgeleri nasıl yapılıyor kaç saattir uğraşıyom yapamadım rica etsem biriniz yapabilirmi bana Emrenin doğum tarihi 8 mart

günaydın kızlarrr nasılsnz akşam duğundeydık oyle bı gurultu vardıkı 1 saat durup kalktık talha cok korktu çok ağladı pişmanoldum göturduğume kulaklara zarar ya..
bugun eşim anneme gttı kurban alacaklar ordan babasına gtcek bıde onara alacaklar yazık tek oğlan tekdamat olunca herşeye o koşuyor kıyamam yaaa erken gelebılırse bebişimize cıcıler alcaz gelemezse yarına kalcak off..
dah test yapmadım kızlar bıraz mıdemde bulanıyo bu aralar psikolojıktr heralde korkuyorum test yapmaya ya neyse akşama yazarm buraya
hepinizi opüyorum kızlarrrrrrrr......:16:

Back