- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol bilgi yaa ıçıme su srptn yanıı bı bakıon bnde 4 aylık hamılee![]()
sağool nezahatcim iyiyim sende daha bişey yok herhalde ne kadar içerde durursa o kadar iyi zaten
yeldacım nezahatcim teşekkürler canlarım biz iyiyiz çok şükür sizler napıyosunuz bakayım.
ben işteyim bugün son gün 9 günlük tatile giriyoruz o yüzden işleri toparlamaya çalışıyorum.
selda ceyda gülsen kızlar sizden ne var ne yok. bebeişler nasıl.
öpüyorum hepinizi hayırlı cumalar.
canım bizim oğlanın keyfi yerınde sanırım.. arada bi tekmelıyo hafifde sancılarım oluyo ama genel anlamda rahatım.. bel ağrısı olunca zorlanıyom bıraz..![]()
emre nasıl ? oğluşunu kocaman öp benım için..![]()
caydacım - yeldacım aynen dediğiniz gibi benım paşa yerını sewıyo... çıkmayada nıyetı yok sanırım.. bayramı konforlu bı şekılde karnımda geçircek sanırımmm![]()
selam canlar,hepinize iyi hafta sonları şimdiden...
ya sabahtan beri bi giremedm nete meğer bizim yukardakiler temizlik yaparken yanlışlıkla modemi sökmüşler,hey yarabbim yaa,deli oldum varyaa.
Yeldacım,Ceydacım,Bilgicim,Nezoşum biz iyiyiz oğluşumla sizler nasılsınız bakalım.
neler yapıyosunuz?
Gülsen le Pelin de uğramamış sanırım bugün.
umarım onlar da iyidir prensesleriyle.
selam canlar,hepinize iyi hafta sonları şimdiden...
ya sabahtan beri bi giremedm nete meğer bizim yukardakiler temizlik yaparken yanlışlıkla modemi sökmüşler,hey yarabbim yaa,deli oldum varyaa.
Yeldacım,Ceydacım,Bilgicim,Nezoşum biz iyiyiz oğluşumla sizler nasılsınız bakalım.
neler yapıyosunuz?
Gülsen le Pelin de uğramamış sanırım bugün.
umarım onlar da iyidir prensesleriyle.
Boşver canı ne kadar durursa senin için o kadar iyi hem bakımı kolay olur hemde sarılığı olmaz