İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

selda yelda ceydaa bılgı gulsen pelin gunaydın kızlar... hayırlı cumalar hepinizeee...

dun temızlığı yaptım.. çamaşırları yıkattım.. şimdi rahat rahat yağmurun tadını çıkarıyomm :8:

en sewdiğim hava bu yaaa... hep böle çisil çisil yağmur yağsınn.. bende camdan seyredeyimm :21:

unutmadan hemen sorayım ceydaaa test yaptın mı bacıı ???

şimdi komşuya gideyim bi kaç saate gelirim... öptüm hepinizii :16:

Ceydacım sen testini yap ama emzirme döneminde adet düzensizliği oluyor Emre 8 aylık oldu benim adet düzenim daha yeni normale döndü bir olup bir olmuyordum ama genede dikkat etmek gerekiyor sen test yapmayı ihmal etme sonucunuda yaz olurmu

yeldacım nezahatcim teşekkürler canlarım biz iyiyiz çok şükür sizler napıyosunuz bakayım.

ben işteyim bugün son gün 9 günlük tatile giriyoruz o yüzden işleri toparlamaya çalışıyorum.

selda ceyda gülsen kızlar sizden ne var ne yok. bebeişler nasıl.

öpüyorum hepinizi hayırlı cumalar.

sağool nezahatcim iyiyim sende daha bişey yok herhalde ne kadar içerde durursa o kadar iyi zaten

canım bizim oğlanın keyfi yerınde sanırım.. arada bi tekmelıyo hafifde sancılarım oluyo ama genel anlamda rahatım.. bel ağrısı olunca zorlanıyom bıraz.. :49:

emre nasıl ? oğluşunu kocaman öp benım için.. :54:

yeldacım nezahatcim teşekkürler canlarım biz iyiyiz çok şükür sizler napıyosunuz bakayım.

ben işteyim bugün son gün 9 günlük tatile giriyoruz o yüzden işleri toparlamaya çalışıyorum.

selda ceyda gülsen kızlar sizden ne var ne yok. bebeişler nasıl.

öpüyorum hepinizi hayırlı cumalar.

ooohh yarasın 9 gunluk tatıl.. bebeğinle doya doya zaman geçirirsin canım.. senın içinde kızın içinde bulunmaz fırsat.. :34:
bugunden tatilin başlaması iyi olmuş senın adına sevındım. :46:

nezahatcım daha doğurmadnmı yahus enın oğlanında rahatı ıyı anlaşılan bızımkıler gbı geleye nıyetı yok heralde:1:
yok dha yapmadım test değilimdr yaa ama akşama kocışımle barışırsam aldrcam daha barışmadığımz ıçın ısteyemıyoruzz..gonlumu almadı daha

canım bizim oğlanın keyfi yerınde sanırım.. arada bi tekmelıyo hafifde sancılarım oluyo ama genel anlamda rahatım.. bel ağrısı olunca zorlanıyom bıraz.. :49:

emre nasıl ? oğluşunu kocaman öp benım için.. :54:

Emre iyi canım çok şükür bir problemimiz yok senin oğlanda bizimki,ler gibi benimkininde gelmeye hiç niyeti yoktu senin gene hafifi sancıların varmış bende oda yoktu

caydacım - yeldacım aynen dediğiniz gibi benım paşa yerını sewıyo... çıkmayada nıyetı yok sanırım.. bayramı konforlu bı şekılde karnımda geçircek sanırımmm :9:

selam canlar,hepinize iyi hafta sonları şimdiden...
ya sabahtan beri bi giremedm nete meğer bizim yukardakiler temizlik yaparken yanlışlıkla modemi sökmüşler,hey yarabbim yaa,deli oldum varyaa.
Yeldacım,Ceydacım,Bilgicim,Nezoşum biz iyiyiz oğluşumla sizler nasılsınız bakalım.
neler yapıyosunuz?

Gülsen le Pelin de uğramamış sanırım bugün.
umarım onlar da iyidir prensesleriyle.

caydacım - yeldacım aynen dediğiniz gibi benım paşa yerını sewıyo... çıkmayada nıyetı yok sanırım.. bayramı konforlu bı şekılde karnımda geçircek sanırımmm :9:

Boşver canı ne kadar durursa senin için o kadar iyi hem bakımı kolay olur hemde sarılığı olmaz

ya sabahtan beri bi giremedm nete meğer bizim yukardakiler temizlik yaparken yanlışlıkla modemi sökmüşler,hey yarabbim yaa,deli oldum varyaa.
Yeldacım,Ceydacım,Bilgicim,Nezoşum biz iyiyiz oğluşumla sizler nasılsınız bakalım.
neler yapıyosunuz?

Ben iyiyim seldacım ne olsun Emre'yi büyütüyorum sen nasılsın Tuna nasıl

nasıl Emre huysuzmu,yaramazlıklar başladımı?
Tuna iyi de cnm çok huzursuz,çok huysuz,daha gazı bitmeden diş sıkıntısı başladı yavrumun,ne o ne biz nefes alamaz duruma geldk inanki,sanki ateş topu bıcırık.
sende böyle zormu büyüttün Yelda yaa,bazen nefes alamıyor gibi oluyorum,uykusuzluk,yorgunluk,bütün gün kucağımda Tuna yapışık bir haldeyz.bide dursa iyiş,bağırıp çağırıyo hep.Allah yardımcımız olsun.

neler yapıyosunuz?

canım benım saolasın ben çoook iyiyim... bebiş yokken son gunlerımın tadını çıkarıyorum.. bolbol uyuyorum... herşeyi oluruna bıraktım sıkıntı stres yapmadan sakin sakin takılıyom :8: :21:

demek senın kerata dişleniyoo,
hadi hayırlısı bakalım dişlensinde annesini haaam yapsınn :27:

bayramda eğer doğurmazsan görüşelim olurmu :34:

Back