gulciNutya Aşkın adı Deniz Kayıtlı Üye 24 Mart 2015 58 53 36 18 Ağustos 2015 Konu Sahibi gulciNutya #1 Karsiyada oturuyorum ve burda hic arkadasim yok cevremde orta yas ve yasli insanlar var cok sıkılıyorum oglumda oyle tabi..arada sirada bulusup bize arkadaslik etmek isteyen var mi?
Karsiyada oturuyorum ve burda hic arkadasim yok cevremde orta yas ve yasli insanlar var cok sıkılıyorum oglumda oyle tabi..arada sirada bulusup bize arkadaslik etmek isteyen var mi?
H hopfield Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2013 72 87 30 Kasım 2015 Konu Sahibi gulciNutya #2 Merhaba; Karşıyaka'da nerede oturuyorsunuz? Oğlunuz kaç yaşında? Ben de çocuğum için yaşıtları ile bir araya gelebileceği bir ortam arıyorum.
Merhaba; Karşıyaka'da nerede oturuyorsunuz? Oğlunuz kaç yaşında? Ben de çocuğum için yaşıtları ile bir araya gelebileceği bir ortam arıyorum.
gulciNutya Aşkın adı Deniz Kayıtlı Üye 24 Mart 2015 58 53 36 1 Aralık 2015 Konu Sahibi gulciNutya #3 hopfield .!.: Merhaba; Karşıyaka'da nerede oturuyorsunuz? Oğlunuz kaç yaşında? Ben de çocuğum için yaşıtları ile bir araya gelebileceği bir ortam arıyorum. Genişletmek için tıkla... Ornekkoy de oturuyoruz.27 aylık oğlum.siz neredesiniz kaç yaşında
hopfield .!.: Merhaba; Karşıyaka'da nerede oturuyorsunuz? Oğlunuz kaç yaşında? Ben de çocuğum için yaşıtları ile bir araya gelebileceği bir ortam arıyorum. Genişletmek için tıkla... Ornekkoy de oturuyoruz.27 aylık oğlum.siz neredesiniz kaç yaşında
H hopfield Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2013 72 87 2 Aralık 2015 Konu Sahibi gulciNutya #4 Bahçelievler'de oturuyorum. Kızım henüz 13 aylık.
gulciNutya Aşkın adı Deniz Kayıtlı Üye 24 Mart 2015 58 53 36 5 Aralık 2015 Konu Sahibi gulciNutya #5 hopfield .!.: Bahçelievler'de oturuyorum. Kızım henüz 13 aylık. Genişletmek için tıkla... Hemen hemen 1.5 yaş var aralarında ama bakarsın uyum saglarlar.Bizde arkadaş oluruz.
hopfield .!.: Bahçelievler'de oturuyorum. Kızım henüz 13 aylık. Genişletmek için tıkla... Hemen hemen 1.5 yaş var aralarında ama bakarsın uyum saglarlar.Bizde arkadaş oluruz.