• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir anne bebek oyun grubu

Merhaba arkadaşlar benimde 12 aylık kızım var Buca'da oturuyorum bende kızım için oyun arkadası arayışı içindeyim. Beni de dahil ederseniz memnun olurum.
Merhaba ben de şirinyer de oturuyorum oğlum 27 aylık oldu artık oyun evi arastırıyorum umarım faydalı olur

İzmir anne bebek oyun grubu

WHATSAPP GRUBU AÇILDIMI ACABA EĞER AÇILDIYSA BNM DE 18 AYLIK BİR OĞLUM VAR VE KIŞ GELİYOR ÇOK ÜZÜLÜYORUM BÜTÜN GÜN EVDE OTURUYOR SANKİ ÇOCUK YALNIZ İLGİSİZ KALIYORMUŞ HİSSİNE KAPILIYORUM BİR ARKADAŞ ORTAMI OLSA SÜPER OLUR SOSYALLEŞME AÇISINDAN OYÜZDEN BENİ DE EKLERSENİZ SEVİNİRİM.

Size alsancaktaki oyun gruplarini yazayim. party house,gelisim atolyesi,cocukus, bonbonierre. buralar genelde 12 ya da 18 aydan itibaren bebisleri saatlik oyun gruplarina kabul edior. cocukusun cumartesi gunleri atolye calismalari oluor zannedersem ya 50 ya 60 tl 50 dakikasi. bizim kizin pazartesi ve cumartesi gunleri bos :)

Merhaba.. 18 aylık oğlum için izmir balcovada oyun gurubu arıyorum. Ne kadar küçükte olsa arkadaşla büyümesi çok şey katar diye düşünüyorum eve tıkıldı kaldı yavrum

Merhaba arkadaşlar bende oglum.icin oyun grubu ariyorum 13 aylik oglum.cok pozitif sosyal bir cocuk arkadaslari olsun yaşıtlarıyla oynasin istiyorum.hatay ucyol balcova taraflarinda oturanlar varsa isteyen olursa tanisir cocuklarimizi kaynastiririz

merhaba arkadaşlar. 13 aylık ikiz kızlarım var. onlar için oyun grubu arıyorum. bostanlıda wom isimli bir mekan var, dilerseniz bebeğinizle oyun grubuna katılıyorsunuz, dilerseniz bebeğiniz oynarken siz spor salonunda vakit geçiriyorsunuz. pilates seanslarına da katılabilirsiniz. çalışıyorum, saatleri bana uymadı. tavsiye edebileceğiniz başka merkezler var mı? ya da oturduğum yere yakın bebeklerle biz de bir oyun grubu kurabiliriz. ben bornova ağaçlıyol’da oturuyorum.

merhaba arkadaşlar. 13 aylık ikiz kızlarım var. onlar için oyun grubu arıyorum. bostanlıda wom isimli bir mekan var, dilerseniz bebeğinizle oyun grubuna katılıyorsunuz, dilerseniz bebeğiniz oynarken siz spor salonunda vakit geçiriyorsunuz. pilates seanslarına da katılabilirsiniz. çalışıyorum, saatleri bana uymadı. tavsiye edebileceğiniz başka merkezler var mı? ya da oturduğum yere yakın bebeklerle biz de bir oyun grubu kurabiliriz. ben bornova ağaçlıyol’da oturuyorum.
merhaba bende karşıyakada oturuyorum bende katılmak isterim

Back