• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir anne bebek oyun grubu

snyozturk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
33
8
86
Şimdiye kadar parklarda,yazlıkta hep idare ettik ama şimdi havalarda soğuyor,evlere kapanıcaz... Benim yakın çevremde sadece bir tane kızımla akran çocuğu olan arkadaşım var... 2 yaşından öncede kreşlerin oyun gruplarına kabul etmiyorlar..
İzmirde bildiğiniz anne bebek oyun grubu var mı?

Aynı dertten muzdaribim bende 13 aylık oglum var ve akranı hıc yok oturdugumuz yerde

Sıkıntılı bir durum, komşularımız ve arkadaş çocukları genelde 3-4 yaştan başlıyor, bu dönemde yaşıtlarıyla aynı ortamda bulunması önemli.

Merhaba; Bu konuda birşeyler yapabildiniz mi? Benim de kızım 1 yaşında ve çevremizde hiç akranı yok.

Çocuklarınızı nereye götürüyorsunuz, neler yapıyorsunuz? :)

benim kızım da 12 aylık. ben de 5-6 akranı ile oyun oynasın istiyorum. karşıyakadayız. aslında bi grup kurup plan yapabiliriz. belirli günler buluşup çocukları bir araya getirebiliriz. evde de olabilir. gün gibi :)

Karşıyaka tarafında oturan ve 12-18 aylık bebeği olan anneler varsa bana özelden mesaj yazsın bir grup kuralım.

Bende oglumun yalnizligindan muzdaribim.benimde 3 yasinda bir oglum var.bornovada oturuyorum.bende ogluma arkadas ariyorum.

Merhaba ;

Benimde 10 aylık bir kızım var.Sosyalleşme ve paylaşmayı bir yaşam biçimi haline getirmesi için oyun grubu arayışı içine girdik.Ancak istediğimizi bulamadık.İzmir bu konuda oldukça zayıf.Bu sebeple bu oluşum çemberini kendim kurmayı planlıyorum.Bir grup oluşturup zaman zaman evde,zaman zaman anne ve çocukların hava şartlarına göre uygun göstereceği mekanlarda.Şimdiden 4 arkadaş olduk.İlgilenen arkadaşlar mesaj yoluyla benimle irtibata geçebilirler.:KK200:

Kizlar konu acilmis ama devami getirilmemis . benm oglanda 18 aylik akrani yok kotu bisi iletise gecme sosyellesme konusunda gelisim gostermez ilerde diye korkuorum. Oyun grubu kuralim . ne top havuzuna aliolar cocugu ne baska ouun alanlarina kucik diyolar . vallahi uzuluorum artik

Merhaba ;

Benimde 10 aylık bir kızım var.Sosyalleşme ve paylaşmayı bir yaşam biçimi haline getirmesi için oyun grubu arayışı içine girdik.Ancak istediğimizi bulamadık.İzmir bu konuda oldukça zayıf.Bu sebeple bu oluşum çemberini kendim kurmayı planlıyorum.Bir grup oluşturup zaman zaman evde,zaman zaman anne ve çocukların hava şartlarına göre uygun göstereceği mekanlarda.Şimdiden 4 arkadaş olduk.İlgilenen arkadaşlar mesaj yoluyla benimle irtibata geçebilirler.:KK200:
Merhaba, ben de 27 aylık kızım için oyun grubu arayışındayim. Balcovada oturan var miii?
Merhaba, ben de 27 aylık kızım için oyun grubu arayışındayim. Balcovada oturan var miii?
Biz balcovadayiz oglum da 27 aylik ☺

Benim kizim 7 aylik ve hic bir sey yapaniyoruz.yazik oynayan cocuklari gorunce seviniyor.yanina geldilermi bayiliyor :) ohooo bizim daha cok var onumzde arkadas bulmasina. Bende uzuluyorum bebegime bu kadar oynamak istemesine karsin arkadasi yok.bir arkadasim var ama kizi cok uyumsuz dikkat daginikligi ve oyun,oyincak gibi seylerle alakasiz.surekli bagiriyor yazik benimkide korkuyor o yuzden gorusemiyoruz onunlada kaldi bir basina benimkide :)

Gecikmeli de olsa merhaba, bende gaziemirdeyim. İzmirde bu konuda bir sıkıntı var. Sanırım anneler bu gruba pek dahil olmuyor.

Merhaba. Benimde 14 aylık bir oğlum var. Bornova'da oturuyorum. Oyun grubu oluşturma fikri çok güzel fakat bu platformda bunu gerçekleştirmek zor o nedenle özelden mesaj atarsanız whatsapp grubu oluşturalım diyorum.. O halde bebeği 1-2 yaş aralığında olup İzmir'de oturan anneler mesajlarınızı bekliyorum:)

Torbali dayım arkadaşlar oğlum. Var 21 aylık bende uygunsa dahil olmak isterim ama Semtler uzak sanırım nasıl olcak:işsiz:

Merhabalar,bende internette bebeğim için oyun grubu arıyordum.16 aylik bir oğlum var. sosyalleşmesi adına ev ortamında onun için verimli olmadığımı düşünüyorum. Eğer bir grubunuz var ise benide dahil ederseniz sevinirim.izmir balcovada oturuyorum.whatsap grubu oluşturduysaniz tel no nuzu verirseniz eklerim bende.şimdiden Teşekkürler

Merhaba ;

Merhaba ,benimde 16 aylik bir oğlum var balcovada oturuyoruz.grubunuza benide dahil ederseniz sevinirim.whatsap grubunuz var ise.tel no nuzu verirseniz eklerim bende.şimdiden Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar benimde 12 aylık kızım var Buca'da oturuyorum bende kızım için oyun arkadası arayışı içindeyim. Beni de dahil ederseniz memnun olurum.

Back