-
- Konu Sahibi zeynep35.5
merhaba serap 1997
bende tüp bebek tedavisine başlıcam eşimin arkadaşı israil aruhu önerdi benni ne gibi aşamalar bekliyor ilk denemede tutmama ihitimali yüksek mi şuan ne yapmamı önerirsin inşallah senınde sonucunun hayırlı olmasını dilerim
arkadaşlar ben de dokuz eylülde erbil bey e gidiyorum arkadaşlar.söylediklerinize katılıyorum.dokuz eylülde hastalar devlet hastanesinden farksız şekilde ,ayni devlet hastanesinde bir poliklinikten farksız muayene ediliyo.(bi de sözde özel muayene)hastanın biri usg ye gönderiliyo biri drun odasına görüşmeye alınıyo.randevular rötar yapıyo.ve üstüne üstlük 1 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım orada.ikisi de negatif sonuçlandı veeee sebebi bile araştırma hastanesi olmasına rağmen bulunamadı.daha doğrusu dr um sebeple ilgilenmiyo.sonuçla ilgileniyo.sonuçta tedavi belli imiş.sebebi bulunamıyan vaka %10 muş.tedavi tüp bebekmiş ve biz yeniden denemeliymişiz.
eeeee bütün bunları söylüyosun da neden hala orda tedaviye devam ediyosun derseniz.cevabım şu çünkü rapor hakkımın ikinci ve de sonuncusunu kullanıcam vee dokuz eylül kötünün iyisi.en azından dr un çok konuşmasa da yapması gerekeni doğru şekilde yaptığını düşünüyorum.temiz olduğunu(gidebileceğim üniversite hastaneleri arasında) düşünüyorum.ayrıca pek çok üniversite hastanesindeki tedaviyi yürüten öğretim üyesine telefonla dahi ulaşmak mümkün olmamasına rağmen ben aklıma bi şey takıldığında erbil beye odasındaki telefonu arayarak ulaşabiliyorum.
işte tüm bu nedenlerden dolayı ve uzuuuuuun bi düşünme taşınma sürecinden sonra karar verdim ki rapor hakkımı erbil bey le dokuz eylülde bitiricem.umarım ve de inşallah gerek kalmaz ama ola ki tutmazsa o zaman 3. için özel bi hastane ve dr u tercih edicem...
Arkadaşlar Bülent Gülekli'nin unvanına, kariyerine bakıp da sakın gidip o şahısa para yedirmeyin!
Zaten gittiğinizde soracağı ilk soru 'parayı yatırdınız mı?' olur!!.....
Çok asık suratlı, başarısız, beceriksiz, paraya tapan bi insan!!..
Verdiğiniz para bir yana sorularınıza cevap bile alamıyorsunuz!.
Biri bana söylemiş olsaydı tüm bunları asla gitmezdim, neler yaşattı bize, Allahından bulsun!...
Gitmeyi düşünenler, bi araştırın bu adamın ne gibi bi başarısı var!
Hastası çok malesef ama ya başarısı?