aynı valla bizde de öyle ..bizim çocuklarda bizim gibiler.az önc keke diye tutturdular adam gitti aldı geldi.bu saatde yapamm mecbur gitti.
ben 5 yıl çocuk istememdim sonrada ard arda doğurmaya karar verdim iyikide öyle olmuş.insan rahata çabuk alışıyo sonra çok zor gelirdi.ama eger erken doğursaydım şimdi 3 yüde doğururdum herlade çocuk inanaılmaz bişey yaa..yaşamadan anlamıyo insan.tabikide çok zor ama isterdim birsürü çocuk-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ama artık zor yaş zaten 30 oldu bunları büyütene kkadar daha çok zaman geçer şimdide istmem herhalde...
aminn canım cümlemizinkini:Saruboceq:allah ömürlerini uzun etsin ....
hoşgeldiniz filiz ablahihoyyytmerhaba çıtırlar iyi kaynatmışsınız. oku oku anca bitirdim.
kız yok ne manisası allah iyiliğini :roflol:versin güldürdün beni gecegece:roflol:..kafayı yersem oraya yatırırlar delikafaduldendelikafaduldenomanada dedim ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gelirsiniz:1shok:...beni böyle düşünen adam modunda bulursunuz kafamçokkarıştı..öyle yani ....:roflol::roflol::roflol:
fatma hale ne var yaşında bu yaşta yeni evlenen bisürü arkadaşım var benim ..gözün alıyosa yap valla ..kalabalık aile güzel oluyo ben şimdiden değil de gelecekten korkuyorum ...firslady ablacım tam olarak nerde bu sayfa ben bulamadım ..o yüzdende hiç girmedim ..ya gözümden kaçtı baktım ama ...
merhaba çıtırlar iyi kaynatmışsınız. oku oku anca bitirdim.
ya ablacım kususra bakma karıştırdım vallaçok utandım:1shok:
tekrar hoşgeldiniza.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ben şimdiye kadar pasif üyeydim sizleri yeni yeni tanıyorum kususruma bakmayın
canım hoşgeldin...:teytey:a.s.selam kızlar ben de izmir karşıyakalıyım ama işimin işi dolayısıyla ankaradayız 4 yıldır umarım izmire geliriz en kısa zamanda....
evet demi ablacım gerçktende çok zor ama çokda keyifli..kaydirigubbakcemile5ay art arda bende 2 tane doğurdum. ikiz gibiydiler. çok zorlanmıştım. ama büyüdüler çok şükür.:1hug:
benmde hala bekar arkadşlarım var doğru diyosunda herlade ard arda 3 çocuk kafayı yerim herhalde-tatlicadiarzu-fatma hale ne var yaşında bu yaşta yeni evlenen bisürü arkadaşım var benim ..gözün alıyosa yap valla ..kalabalık aile güzel oluyo ben şimdiden değil de gelecekten korkuyorum ...firslady ablacım tam olarak nerde bu sayfa ben bulamadım ..o yüzdende hiç girmedim ..ya gözümden kaçtı baktım ama ...
hayırlısı diyorum canım allah gönlünüze göre versin ama inan sonra çok zor gelicek..ya demeyin kızlar bendende bi süpriz gelebilir heran ...tamda kilo vermişken ...ay olsada fena olmaz yani ..eşimde çok istiyo ...
allahmı söyletiyo nee:uhm::jeyyar::jeyyar:ne güzel onlarda beraber büyür benim kızımda 3.5 yaşında ağustosda 4 olcak 2005 doğumlu ...bende 27 yaşındayım oldu doğdu diyene kadar nerden baksan 1 yıl geçer ..bak ya neler diyorum ...
fatma hale benide güldürdün valla ..iyi oldu gece gece yarın belki recep ivediğe gideriz birazda orda güleyim eşim sen çok gerildin bu aralar diyo ...gevşeticek aşkım beni yoksa herşeyin acısını o çekiyo garibimi benim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?