Izmir///35

iyi aksamlarrrrrrrr

lady im baktim canim cok süpersiniz bayildim valla icimi cekmedim diyemem keske bende olsaydim neyse resimleri gördükya o yeter allah dostlugunuzu bozmasin opuyorumnanaktan

sağol canım. ya ben seni kutlamayı unutmuşum. hala oluyorsun. ne mutlu sana.:ecrin_bebek: kuşum bize süpriz yaptı vallahi.:1hug::asigim:

evet coksevindim hihoyyytgercekten cok sagol canim benim tesekkürler Şenizhayirlisiyla insallah rabbim bütün isteyenlere versin hep duaciyim:Saruboceq:

yeni bir hafta ve yeni bir gün. umarım güzel geçer. hepinizi öpüyorum.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

huhu ben geldim. alsancağı turladım, bornovayıda karışladım bugün. çok yoruldum çoookk. kaydirigubbakcemile3 eh kafam biraz olsun dağıldı. dün çok sıkkındı. iyide oldu laf aramızda.opuyorumnanaktan

iyi yapmışsın canım bizler işten çıkamıyoz yerimize de hava alsaydınsenağlamasenağlama

bugün gezme yok. evde bütün işler beni bekliyor. mafoldumben gece mutfağı temizledim. sadece evle boğuşmam kaldı.kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…