Izmir///35

ben de anneciklerin bu gözel günlerini kutluyorum ,öpücükler size hem de izmirin havası kadar sıcacıkkkkkk olanlardan... Şeniz

inşallah bende buluşmaya yetişirim. zira ankarada olacağım uzun süre. kızımın tüp bebek olayı var. hayırlısıyla müjdeli haberlerle dönerim inşallah. eğer gelemezsemde tüm kalbim sizlerle. bunu bilin.
bende tüm annelerin ve geleceğin anne adaylarının anneler gününü kutlarım.:ecrin_bebek::1hug:a.s.

Allahım hayırlara vesile etsin inşallah .. umuyorum geldiğinde güzel haberlerle gelirsin ablacım ..güle güle sana.. :ecrin_bebek:

izmirin kavakları dökülür yaprakları ..heeeyt be nerden takıldıysa dilime ..izmirin selvi gibin zarif,hoş ,güzel,deniz kokan bayanları öptüm hepinizi ..bitoş sen ayrı öptüm ..gızzz

Şu ızmir'in dağlarında
Bülbül öter bağlarında
Gönlüm takıldı kaldı
Zülfünün ağlarında

Yol verin bana dağlar
Sılada yarim ağlar

Dağlarından gece geçtim
Soğuk sularından içtim
Güzellerin içinden
ızmir'liyi ben seçtim

Yol verin bana dağlar
Sılada yarim ağlar

Son düzenleme:
arkadaşlar izmir güzelbahçe ilçesini bilen varmı acaba.tayin istemeyi düşünüyoruz ama nasıl bir yer olduğu konusunda bi bilgi sahibi olamadık.kiralar yaşam koşullarını yazarsanız çok sevinirim.

tünaydın güzel izmirim. herkesi çok seviyorum. seyahatim ertelendi. hafta sonu gidecekmişim. gitmem geciktikçe gelmemde gecikecek. buluşmaya yetişebilecek miyim hiç bilemiyorum. :1no2:benneyaptımki

izmir ödemiş hakkında bilgisi olan varmı acaba arkadaşlar nasıl biyer kiraları nasıl biri yardım edebilirmi

slm kızlar karşıyakada cumhur kuaförü bileniniz varmı acil nolur saçlarımı kestirmek istiyorum-tatlicadiarzu-

X