• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir///35

merhaba canim iyiyim tesekkürler benim bebisim yok canim ah bebisleride cok severim:emir_bebek:

hmm aklımda öyle kalmış :( yanlışlık olmuş ,inşallah olur tatlım hayırlısıyla ,ben de çok isterim olmasınıı :ecrin_bebek:

aşkı memnu bitti galiba :)) ne oldu anlat kıss en son bihteer kendini yatağa attıydı orada bıraktım ..

öyledir canim ,ben simdi kizim oglum evlensin onlardan bebis beklerim benden gecti be tatlim allah isteyenlere versin,aski memnuya bakmadim canim ne oldu bilmiyorum bizimkiler kurtlar vadisine baktilarkaydirigubbakcemile3iyi geceler canim görüsmek üzerekaydirigubbakcemile3

bitoş ne iş ....bebişlerfelan ilahi melishkaydirigubbakcemile3aslında bitoş yaş meselesi değil güldüğüm ..senin yaşında yeni evleneler varda hani aylinin aykutun yanına pek düşünemedim kardeşi ..melish gece gece başını yaktı ...:ecrin_bebek:allah isteyenlere versin tabi ..yanlış anlaşılmasın lafım ..melish öptüm seni ..çok yaşa ..

iyi bari bitoş buralardaydı demin nereye gitti ..aa bi bakayım ben ona ya ...kaçıcam zaten canm hadi iyigeceler yarın görüşürüz kısmetse...

bitoş yatıyom artık ya ..rın görürşürz ..ablam ..bensu rahat vermiyo demin den beri bağırıyo hadi öptüm by.

bitoş ne iş ....bebişlerfelan ilahi melishkaydirigubbakcemile3aslında bitoş yaş meselesi değil güldüğüm ..senin yaşında yeni evleneler varda hani aylinin aykutun yanına pek düşünemedim kardeşi ..melish gece gece başını yaktı ...:ecrin_bebek:allah isteyenlere versin tabi ..yanlış anlaşılmasın lafım ..melish öptüm seni ..çok yaşa ..

ben de öpüyorum...seni...

bitoşşum ya yaşın kaç bacuum ,ama ben doğru hatırlıyorum bebiş dedim ben ama çocuk diye kastetmiştimm ......ee nerden anlayacaksın ki ne ima ettiğimi..pardon güzelimmm çocuğun diye sorumu düzelteyim bari de :)))) öğrenmiş oldum bu durumda..bu arada darısı bana inş ben seneye istoooom Allahın izniyle:ecrin_bebek:

merhaba kızlar hepinize keyifli sohbetler diliyorum
bu mübarek günün hürmetine sağlınız,keyfiniz,huzurunuz,neşeniz,sevginiz,ilgin iz..bol olsun.
yüzünden tebebssüm eksik olmasın..
hepinizin cuması mübarek olsun Şeniz :teselli: :1hug: a.s. kaydirigubbakcemile5

ben de öpüyorum...seni...

bitoşşum ya yaşın kaç bacuum ,ama ben doğru hatırlıyorum bebiş dedim ben ama çocuk diye kastetmiştimm ......ee nerden anlayacaksın ki ne ima ettiğimi..pardon güzelimmm çocuğun diye sorumu düzelteyim bari de :)))) öğrenmiş oldum bu durumda..bu arada darısı bana inş ben seneye istoooom Allahın izniyle:ecrin_bebek:

canim merhaba hayirli cumalar yasim 46 yok canim olsun olabilir iki tane cocugum var allah bagislarsa bir kiz bir oglan 22 kiz oglan 19 allah cümlesinin kalbinin istedigini versin ,insallah cancagizim sanada nurtopu gibi bir evlatcik nasip etsin rabbimkaydirigubbakcemile3

Back