• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir///35

tijen bitoşum sizede mrb daha yeni girebildim sabahtan çok yoğundum aniden yemeğe misafirim geldi koştur koştur yemek yap yediler çaylarını içip gittiler bende yıka topla çok yoruldum yarım saatte üç çeşit yemek yaptım acele etmek zorundaydım hastahaneye yetişmek zorundaydılar neyse yetişti şimdide nete gireyim dedim sizler ne yapıyorsunuz

masallah arkadasim süpersin yarim saatte üc yemek nazar degmesin insallah ,ne yapalim ben isten geldim kahvemi ictim oturayim dedim biraz yorulmusum valla :delphin:

bitoşum tşk ama çok yoruldum yaşlanıyorum bugün anladım öyle acele etmek bana göre değil bel fıtığından sonra yavaşladım

yok canim ne yaslanmasi biz yaslanmiyoruz biraz cabuk yoruluyoruz o kadar tabiki bel fitigi hareket yavaslatiyor kolay degil canim allah beterinden korusun kaydirigubbakcemile3

tşk ederim allah hiç kimseye göstermesin allah hepimize taşıyamıyacağımız yük vermesin buarada kuuşum nerelerde hastamı yoksa

aaa hosgeldin canim sevindim fakat ben kaciyorum yarin görüsürüz insallah iyi geceler güzellikler seninle olsun yarin görüsmek üzerekaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3

Back