Izmir///35

çok faydalı bilgiler canım saol... aslında kanser yapan o kadar çok şey varki günlük hayatımızda çok dikkat etmek gerek... sende kayboldun ya bende yatıyorum artık iyi geceler mirmirmirmir

slm kızlar naberyerimseniben
keyifli sohbetler diliyorum
çocuklarla ilgili bana gelen maili paylaşmak istedim bakarsanız sevinirima.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/cocugum-buyurken/263312-cocuklari-kanserden-korumanin-yollari.html

okudum canim paylasimin icin tesekkürler ne kadar dikkat etsek bile plastik türü seyler kullanmaktan vb seylerden vazgecilemiyor en kötüsüde ne kadar dikkat etsek cocuklar hamburger cips gibi seyleri cok tüketiyorlar patatez kizartmasi gibi hepsi normalde zararli vazgeciremiyoruz allah hepsini korusun hastaliklardan canimkaydirigubbakcemile3

buraya tv deki programlar bitince uğrayabiliyoruz. eğer erkenden uğrarsak, bakıp çıkıyoruz. yalnız şu anda müthiş gök gürlüyor. yağmurda cabası tabii.

buraya tv deki programlar bitince uğrayabiliyoruz. eğer erkenden uğrarsak, bakıp çıkıyoruz. yalnız şu anda müthiş gök gürlüyor. yağmurda cabası tabii.

evet izmirin havası belli olmuyo gerçektende valla öğlen nasıldı şimdi nasıl kaydirigubbakcemile3 çok şimşek çaktı ama bi ara korktum valla

ilk kendine GÜNAYDIN de uyanırken

ve ilk kendine gülümse aynalarda..

bir tatlı söz söyle kendine,tebessüm et

ve umursa kendini teşekkür et..

sevmekle başlar herşey kendini sev

ve paylaştıkça çoğalır sınırsız ver sevgini..

dost ol kendine dürüst ol,

bir sevda sun yalansız

ve dokun kendine...

ilk kendine GÜNAYDIN de uyanırken

ve ilk kendine gülümse aynalarda...

sonra göreceksin binlerce yüz kendi yansımanda

:))))))))))))))

günayydıııııınnn kızlaaaaarrrrr hepinizin günü aydın olsuuuunnna.s.a.s.a.s.
kaydirigubbakcemile5 :teselli: :1hug: a.s. a.s. a.s.:lepi:

tarifler çok güzel yorumlar yapıcam onlara teker teker ..ya ben fatmahaleyi özledim bi denk gleemedik ..ya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…