Izmir///35

gecmis olsun canim bende zaten kaciyorum yarin görüsürüz insallah iyi geceler hayirli günler canim öptüm seni özelde görüsürüz kaydirigubbakcemile3

selam kızlar ben geldim ama ışıklar kapandı galiba yetişemedim sanırım.hepinize iyi geceler :a015:

iyi geceler hale nasılsın?

iyigeceler canım sen nasılsın?ben bugün biraz üzgünüm :çok üzgünüm:
biraz kafamı dağıtmak için girdim ama kimseler kalmamış sayfalara bakıyordum başlıklara daha doğrusu
öylece takılıyorum işte

sorma evet gerçektende öyleyim içim hala düğüm düğüm...çok yakın tanıdığımz eşimin bir arkadaşı aynı zamanda bugün 4 yaşındaki oğlunu kaybetti.
marketine mal dağıtmaya gelen toptancı kamyonu geri geri gelirken çocuğa çarpmış çocuk oracıkda vefat etmiş.çok acı anlatamam.cenazesi bugün toprağa verildi.birgün içinde herşey olup bitti.hala şoktayız.bizde akşam ziyaretlerine gittik çok kötülerdi.bütün gün gözümde canlandı olup biten hala çok kötüyüm birde ailesini yakından gördük bunada ayrı üzüldüm tabi.işte böyle canım malesef insanlar neler görüyor..:1no2:

off çok kötü bişey ya :çok üzgünüm: benimde çok yakın komşumuzun kızı var oda 4 yaşında benzetmek gibi olmasın:( çok zor bişey ya düşünüyorumda:( çocukları gözümüzün önünden ayırmamak lazım aslında ama her dk. takip edemiyoruz bazen benneyaptımki Allah rahmet eylesin :Saruboceq:

amin canım..birde bana sor???...benm kızımla ölen çocuğun arasında 2 hafta vardı yaşı ve kaderleri benzemesin....vefat eden çocugun birde küçük kız kardeşi var birbuçuk yaşında.benimde birtane daha oğlum var 2 yaşında oda....yani hep bütün gün bu manzarayı hayal ettim durdum kardeşlerin evdeki kaynaşmalarını oyunlarını birinin olmamasını ....çok zor allah anne babasına sabırlar versin.herkezin gözü önünde yaşanmış..evdeki küçük kız abisinin markete ona bişeyler almaya gittiğini söylüyordu annesine.o manzarayı gör yürek dayanmaz..
gerçektende çok dikkat etmek lazım ama işte yapcak bişey yok malesef artık..

evet Allah yaşlarını ve kaderlerini benzetmesin inş. bizim komşununda birde ondan küçük 1.5- 2 yaşlarında kızı var gerçekten çok kötü bişey ama seninde dediğin gibi herşey bizim için daha neler var bizi bekleyen Allah bilir.... Allah beterinden korusun inş.

amin canım öyle..hiç aklında olmayanlar insanların başına geliyor malesef.burada nelere şahit olduk ne üzüntüleri okumuştum.doğumlar ölümler hep oluyor malesef ama hiçbir anne baba bebeğini hiçbir bebek anne babasını kaybetmesin inşallah..allah kimselere kaldıramayacağı dert vermesin..

Back