Izmir///35

ayyy amin sağolun kızlar :Saruboceq:..deruşum valla bizim evliliğimiz süper ya :nazar:.:asigim:.ben aşığım o aşık:asigim:..geçinip gidiyoruz ...allah herkese yaşatsın inş sizde çok mutlu olursunuz:Saruboceq: ..tijenim teşekkür ederim ..sizinde çocuklar büyükler ozaman sizde bayadır evlisiniz bu arada sizin evlatlarınızıda allah bağışlasın.....

kusum valla kendi kendine nazarlican kiz allah korusundelikafadulden:sm_cool:

tijen asıl size maşallah ..biz daha ağustosda 5 yıllık olucaz ..önemli olan zaman geçtikçe aşkım diyebilmek ...allah ağız tadınızı hiç bozmasın inş bizde sizler gibi yılları deviririz..

deruş bu arada farkında olmadan aynı şeyi yazmışız kalp kalbe karşı derler ya ...yok bitoş kız değmez herhalde ...

aminnnnnnnn canım,önce saygı .saygı zaten aşkı öldürmüyor pekiştiriyor ve artırıyor önemli olan bu bence

evet deruşum ..dimi izmirli olmak böyle bişey ...tijenim kesinlikle katılıyorum karşındaki kocan yada karın diye herşeyin yada malın oluyo demek değil ..onu kendi özel dünyası olan ..biri olarak göürsen herzaman dikkatli olmak zorunda olursun böylece herkez kendinin özel olduğunu his eder sevgide saygıda bakii kalır...

geldim tijen gittinmi diycektim ama burdasın ..istanbul nasıl bazı arkadaşlar hiç sevmiyolar hatta bi ceren35 miz var ...nerdeyse nefret ediyo ordan ..kıyamam bu arada onuda öpüyorum ...

Back