Izmir///35

canım keşke hep bir arada olabilsek. sizlerle tanışmayı çok arzuluyorum. bu arada kızım gelecek. aslında uzun zamandır gelecem deyip duruyordu. neyse buluşmamıza denk gelmeside iyi oldu.naniknanik

bugün izmirde hava harikaydı kızlar. ben palto giyip çıkmıştım. piştim vallahi. insanlar kendilerini parklara atmıştı. onlara imrenerek baktım. işlerim nedeniyle buna vaktim yoktu.senağlama

selam kızlar nasılsınızhihoyyyt
bu aralar gezmekten fazla takılamıyorum pc ye.
havalar çok güzel,çocuklara kıyamıyorum evde pek durmuyoruz akşamlarıda yorgunluğumun etkisiyle sızıp kalıyorum.özledim sizlerle sohbet etmeyi.inşallah bu akşam görüşürüz..a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

inşallah canım ablamm...geçer gelirim alamanyalara seni alırım arabaylaa uffff ne güsel oolur dimi kaydirigubbakcemile

günaydın herkeseeeeeeeeeee

valla cok güzel olur canim,hayirlisi olur insallah ,benim oglumda ehliyet cabasi icinde o yaziliyi verdi simdi sürüyor bakalim insallah hepiniz basarirsiniz duaciyim gülüm öptüm görüsürüzkaydirigubbakcemile5:sm_cool:

selamlar canim ne kadar güzel havalar güzelken neden evde oturacaksiniz gezin valla ,bizde seni özledik insallah görüsürüzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende galiba usnac cım ya baksan herkes gitmiş yine sende yoksun neyse hepinizi öptüm bi ara uğraya bilirsem geilrim yine by şekerler bitoşum seni kocaman öptüm ....

fisrtlady ablacım gelmek için elimden geleni yapıcam inş bi aksilik çıkmaz ...büyük ihtimalle gelicemde zaten ...

kızzzlar genemi yetişemedim yaa(
nerlerdesiniz?
sohbet edecek kimse kalmadımı????

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…