fisrtlady evet dün gece okudum
erkenden bişey söylemek istemedim..biraz daha yakın bi tarihte kesinbişey söylemek en doğrusu ..şimdiden gelcem deyip sonradan ...gelememek ters olur ..diye..düşündüm ..ama gelmeye çalışıcam ...kısmetse...teşekkür ederim ayrıca ilgilendiğin için ablacım..bu arada kızın gelcekmiş ..ne güzel ...
hosgeldiniz canlar hayirlisi olsun canim insallah basarirsin,allah yardimcin olsun öptüm sizi görüsürüzkaydirigubbakcemile3
inşallah canım ablamm...geçer gelirim alamanyalara seni alırım arabaylaa uffff ne güsel oolur dimikaydirigubbakcemile
günaydın herkeseeeeeeeeeee
selam kızlar nasılsınızhihoyyyt
bu aralar gezmekten fazla takılamıyorum pc ye.
havalar çok güzel,çocuklara kıyamıyorum evde pek durmuyoruz akşamlarıda yorgunluğumun etkisiyle sızıp kalıyorum.özledim sizlerle sohbet etmeyi.inşallah bu akşam görüşürüz..a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
bugün izmirde hava harikaydı kızlar. ben palto giyip çıkmıştım. piştim vallahi. insanlar kendilerini parklara atmıştı. onlara imrenerek baktım. işlerim nedeniyle
buna vaktim yoktu.senağlama[/QUOTE selamlar arkadasim cok güzel valla imreniyorum benim icinde gezin bol bol görüsürüzkaydirigubbakcemile3
iyidir ne olsun ya evdeyim malum :) yalnızım evimde kocam çalışyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?