ay kızlar üzülüerek diyorumki yarım saastliğine gidiyorum ..yamanlara bi çıkıp gelelim dağa su doldurcaz birazda hava güzel ..öptüm ..gurbetçilrin yerine koklarım havasını bol bol
hosgeldın canım bu arada sen moda topiğine bakmıssın ben bikaç çizim ekledim ve suan da eklemeye devam edıyorum baksana nasıl?kendı cızımlerım benım...
hoşbulduk canım..baktım ama hemen bişey yok henüz link fakanmı var direk resimmi koydun
:uhm:
bende bişeyler koyucam ama şu alınması muhabbeti kafama takılıyordu..halada ikna olmuş değilim.benmkiler amatörce ama çizdiklerimi diktimde.bitmiş hallerinide koyardım heralde sennkileri çok merak ediyorum amayerimseniben.
daha önce de konuşmuştuk deri üzerine çalışıyordun sanırım değilmi?
hosgeldın canım bu arada sen moda topiğine bakmıssın ben bikaç çizim ekledim ve suan da eklemeye devam edıyorum baksana nasıl?kendı cızımlerım benım...
hoşbulduk canım..baktım ama hemen bişey yok henüz link fakanmı var direk resimmi koydun
:uhm:
bende bişeyler koyucam ama şu alınması muhabbeti kafama takılıyordu..halada ikna olmuş değilim.benmkiler amatörce ama çizdiklerimi diktimde.bitmiş hallerinide koyardım heralde sennkileri çok merak ediyorum amayerimseniben.
daha önce de konuşmuştuk deri üzerine çalışıyordun sanırım değilmi?
iç çamaşırı tasarımı ekledım cnm
su anda da normal kıyafet eklıyorum daha bıtmedı dırek resmı koydum iç çamaşırı topiğinde bizim tasarımlarımız bölümünde
ben derıde çalışmıyorum stilistlik ve modelistlik eğitimi görüyorum çalışma yok suan bı yerdeşutarafagitti
iç çamaşırı tasarımı ekledım cnm
su anda da normal kıyafet eklıyorum daha bıtmedı dırek resmı koydum iç çamaşırı topiğinde bizim tasarımlarımız bölümünde
ben derıde çalışmıyorum stilistlik ve modelistlik eğitimi görüyorum çalışma yok suan bı yerdeşutarafagitti
aaa.ben karıştrdım sanırım ya
kusura bakma valla canım
hemen bakıcam bu arada yalnış biyere baktım sanırım ilk yorum yaptıgımız sayfaya baktım ben canım.hemen bakıyorum
ilahiiii kaydirigubbakcemile3 öyle deme tatlımmm hadi öptük seni görüşürüsss oğluşunu da sen bızım ıcın öpkaydirigubbakcemile3Arkadaşlar oğlum cızırdıyor. Topiğin yaşlısı kaçıyor. Gelince neee olmuşşşş, kim demiiiiişşş diye bağırırım.
aaa.ben karıştrdım sanırım ya
kusura bakma valla canım
hemen bakıcam bu arada yalnış biyere baktım sanırım ilk yorum yaptıgımız sayfaya baktım ben canım.hemen bakıyorum
tmm cnm bak burdayım
aynen canım bende gidiyorum.dışarı çıkıcam hava iyice kararmadan.hazırlanmam lazım görüşürüz akşama öptüm hepinia.s.a.s.
ben de resmimi koydum kara kalem gibi ama başka bulamadım hemen şimdi:sm_confused:
sizlerde güzelsiniz kizlar ve cok tatlisiniz sizleri tanidigima cok memnun oldum ,yasantiniz boyunca mutluluklar size.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3iç çamaşırı tasarımı ekledım cnm
bak bu da benımmmm :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?