Izmir///35

kız fatmahale benim aylardır öyle gelen yazıları oukmam için bi önceki sayfaya gidip gelemem gerekiyo yada konuyu açıp kapatmam gerekiyo aman bende seni çok büyük bişey sandım öyle ..konuşunca ..çıtırız kız biz daha ne öyle hemen nineler gibi konuşuyon...ha 23 ha 30 ne fark eder ...

kusum bendede öyle oluyor devamli bir önceki sayfaya gitmem gerekiyor,tabiki citirsiniz kaydirigubbakcemile3

evet canım öle zaten sana kesinlikle katılıyorumkaydirigubbakcemile5 çıtırız bizdeyerimseniben..arkadaşın sıkıntıları vardı özelden de yazışıyoruz kafana takma herşeyi yaşının kıymetini bil güzel çağlardasın anlamında söylemiştim:teselli:
en güzel çağım valla..hem deli hem çılgınım,enerjim yerinde çokÇok üzgünüm çoook
şükür kim tutar biziii

kusum bendede öyle oluyor devamli bir önceki sayfaya gitmem gerekiyor,tabiki citirsiniz kaydirigubbakcemile3

sağol canım valla sende eminim ölesin ben seni hep öyle hayal ettim
birde bukadar güzel birkızın nekadar güzel bir annesi vardır kimbilirsengözlerimebaksanab
sende koysana fotoğrafını senide görelimyerimsenibensakıncası yoksa tabi

kızlar selam nasılsınızzzz

bittos kız sen kac yasındasın oglum ehlıyet sınavı fılan dıyordun bu kadar genc olamazsuıın demiiisengözlerimebaksanab

selam canım hoşgeldin sen nasılsın?
biz kaynatıyoruz gene ordan burdankaydirigubbakcemile5

yok canim okadar degil valla yaslandim artik 46 yasindayim iltifatin icin tesekkürler yasimi göstermedigimi söylüyorlar fakat yas var canim aman insanin ruhu genc olsun digmi amakaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar birşey soracağım beni vuracaksınız. Bir buluşma lafı edildi mi yoksa uykusuzluktan ben mi uydurdum??? bi söyleyin ne olur..

kızlar ben bu fosil aleti atıcam aşağıya manyak ya bi tutuluyo kalıyo ...allahım ya....gidip geliyom böyle idare edin artık beni özlemcim nasılsın ...a.s.anladım fatmahalecim ..neden öyle konuştuğunu bende 27 oldum şubatta ya hala şoktayım...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aman olgunlaşıyoz işte böyle ...sonrada olmuş armut gibi düşüveririz dallardan:roflol:
bu arada bitoş çok güzeldir söylemesi ayıp kızımda ona benziyo nerdeyse kopyası ...amanin canım bitoşum benim ..Şeniz

xeno baya bi önce söylenmişti buluşalım diye sanırım firstlady ablam giller yapmıştı ama ..çok takipcisi olamamıştım..ama daha okumadım ..yanlız yenilerde varmı bilmiyorum senmi yazdın buluşma konusunu ...hı süle bakim...ama yoksada olduralım yapalım bi güzel buluşma ...

Arkadaşlar birşey soracağım beni vuracaksınız. Bir buluşma lafı edildi mi yoksa uykusuzluktan ben mi uydurdum??? bi söyleyin ne olur..
canım gercekten ben bılmıyorum bılsem cevap verırıdımmm vallaa

sız tanıstınız mı kusum bıttosla sok oldum valla 46yasımdayım dıyor su guzellıge genclıge bakkk ahh ben de 46 yasına geldıgımde boyle genc gostersem keskemmmm

yani görümcecim..olur kendileri...ama biz öyle gelin görümce konumunda değiliz sağ olsun hiç bana öyle görümcecilik taslamadı bambaşkadır o ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…