allah bağışlasın çok güzelmiş kızın nazar değmesin
canım hale heheŞeniz bende boştayım ahaaa
kız fatmahale benim aylardır öyle gelen yazıları oukmam için bi önceki sayfaya gidip gelemem gerekiyo yada konuyu açıp kapatmam gerekiyo aman bende seni çok büyük bişey sandım öyle ..konuşunca ..çıtırız kız biz daha ne öyle hemen nineler gibi konuşuyon...ha 23 ha 30 ne fark eder ...
kız fatmahale benim aylardır öyle gelen yazıları oukmam için bi önceki sayfaya gidip gelemem gerekiyo yada konuyu açıp kapatmam gerekiyo aman bende seni çok büyük bişey sandım öyle ..konuşunca ..çıtırız kız biz daha ne öyle hemen nineler gibi konuşuyon...ha 23 ha 30 ne fark eder ...
kusum bendede öyle oluyor devamli bir önceki sayfaya gitmem gerekiyor,tabiki citirsiniz kaydirigubbakcemile3
simdilik ben varim sekerler nasilsiniz
kızlar selam nasılsınızzzz
bittos kız sen kac yasındasın oglum ehlıyet sınavı fılan dıyordun bu kadar genc olamazsuıın demiiisengözlerimebaksanab
sağol canım valla sende eminim ölesin ben seni hep öyle hayal ettim
birde bukadar güzel birkızın nekadar güzel bir annesi vardır kimbilirsengözlerimebaksanab
sende koysana fotoğrafını senide görelimyerimsenibensakıncası yoksa tabi
kızlar selam nasılsınızzzz
bittos kız sen kac yasındasın oglum ehlıyet sınavı fılan dıyordun bu kadar genc olamazsuıın demiiisengözlerimebaksanab
yok canim yasim 46 fakat ben daha gencim valla :sm_cool:
canım gercekten ben bılmıyorum bılsem cevap verırıdımmm vallaaArkadaşlar birşey soracağım beni vuracaksınız. Bir buluşma lafı edildi mi yoksa uykusuzluktan ben mi uydurdum??? bi söyleyin ne olur..
kızlar ben bu fosil aleti atıcam aşağıya manyak ya bi tutuluyo kalıyo...allahım ya....gidip geliyom böyle idare edin artık beni özlemcim nasılsın ...a.s.anladım fatmahalecim ..neden öyle konuştuğunu bende 27 oldum şubatta ya hala şoktayım...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aman olgunlaşıyoz işte böyle ...sonrada olmuş armut gibi düşüveririz dallardan:roflol:
bu arada bitoş çok güzeldir söylemesi ayıp kızımda ona benziyo nerdeyse kopyası ...amanin canım bitoşum benim ..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?