Izmir///35

kızlarrrrrr selammmmmmm nasılız bakiyimmm :)

şekerlerr izmirde buluşma olcakmı :S

Son düzenleme:
iyidr canım sen nasılsın?bugğn pek takılanda yok buraya ama kşama doğru gelen olur belki:jeyyar:

sağol canım sen nasılsın sengözlerimebaksanab
ben de erken davranıp sen yazmadan bişeyler yazayım demiştim ama olmadıÇok üzgünüm çoook

kızlar akşamada ben olmam kaydirigubbakcemile4 gezem acıkkk:içelim:
ohh..iyisin ne deniryerimseniben
neler yapiyorsun canim iyisindir insallah:Saruboceq:

sağol canım iyiim hava yine soğuk burda..:1no2: dışarı çıkıcaktım bugün arabasızım araba bekliyorum çocuklar hava alsın bir haftadır evdeyiz.ev işleri falan derken diğer taraftanda .pc açık buraya arada göz atıyorum işte böle...
sıkılmıştım artık sohbet edecek kimseler bulamayınca:1hug:

ohh..iyisin ne deniryerimseniben

sağol canım iyiim hava yine soğuk burda..:1no2: dışarı çıkıcaktım bugün arabasızım araba bekliyorum çocuklar hava alsın bir haftadır evdeyiz.ev işleri falan derken diğer taraftanda .pc açık buraya arada göz atıyorum işte böle...
sıkılmıştım artık sohbet edecek kimseler bulamayınca:1hug:

havalar gercekten soguk,bir yere cikilmiyor cocuklarda patlamistir sohbet edecek olursan ben burdayim canimkaydirigubbakcemile3:sm_cool:

havalar gercekten soguk,bir yere cikilmiyor cocuklarda patlamistir sohbet edecek olursan ben burdayim canimkaydirigubbakcemile3:sm_cool:

sağol canım eksik olmaa.s.
arada pek yaş farkı yokya birlikde de keyifli zamanlar geçiriyolarlar,sürekli oyun oynuyolar zaten..iki çocuk bu yönden çok iyi ya benm yükümü hafifletiyolar.tek olsa daha zor sosyal olsunlar diye benim çok gezmem yada kreşe falan göndermem lazımdı belkide..dışarı çıkmasakda pek farketmiyo aslında..ama süreklide ev de olmuyor tabi.

Back