- 21 Nisan 2016
- 796
- 279
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
merhaba arkadaşlar ya lütfen bana kızmayın daha önce biliyorum bu konudan çoğu kez açtım hakkınızı helal edin benden yana da helal olsun acaba bu izin alma durumunu nasıl aşabilirim? çünkü işyeri yoğun olunca hemen aklıma izin alamam durumu geliyor yada genel müdür benden bir iş istediğinde yada çay kahve yada kahvaltısınız hazırlamamı istediğinde yada çok önemli misafirler geleceği zaman hemen izin alamam asla diyorum ve bu durumu hemen izne bağlıyorum şuan 2 aylık kadar oldum çalışalı benden önceki kişi ayrılımca 8 ay kendileri idare etmişler diyorum kendi kendime bu 8 ay içinde illaki misafir gelmiştir kargo gelmiştir çay kahve istemiştir müdür yada kendi almıştır diğer çalışanlar izin alırken ben neden alamayacağım diyorum mesela yıllık izin almak istedim haftaya onlar da bana izin veremeyiz çok önemli misafirler gelecek derlerse ama benim de yıllık izni iptal etme şansım olmazsa ne yapacağım onu düşünüyorum daha şimdiden kendi içimde aşamadığım tek konu izin almak biliyorum en kötü ihtimalle izin vermezler ama kafama takıyorum